Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, alexinhogr είπε

ks = kill steal   αφού είναι για gamers 😂😂😂😂

Βασικα η πραγματικη ονομασια που θελαν να δωσουν ηταν i9-9900 PXA (Pote Xana Amd), ομως τελευταια στιγμη το αλλαξαν σε "Klasmeno Sapaki" (KS), που ειναι καλυτερο στο μαρκετινγκ, κ δινει... χαρακτηρα, αφου ειναι για koroida.

Επεξ/σία από SilverMachine
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρκετά ισχυρός επεξεργαστής ξεκλείδωτος με επιδόσεις για hardcore users...να δούμε που θα φτάσει κι εδώ ο Νόμος του Μούρ...

Δημοσ.

Μήπως να αφήσουμε τους υπολογιστές μας ως έχουν για χρήση desktop και για gaming να στραφούμε σε κονσόλα?  Μας ρουφάνε το μεδούλι στις κάρτες γραφικών και στους επεξεργαστές ρε μάγκες! 

Ο ένας θέλει 500€ για ένα επεξεργαστή και ο άλλος 1000€ για μια κάρτα γραφικών! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Snoo2 είπε

gigabyte z370 hd3p

Θα κανεις Πασχα. Βαλε τη σουβλα πανω απο τα VRM και ετοιμασου και για βεγγαλικα και τα παντα ολα

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα 10fps παραπάνω που λένε φαντάζομαι σε 1080p γιατί 2κ, 3κ η 4κ δεν νομίζω να έχει διαφορά και πάντα με 2080ti γιατί τυχαία προχθές έβλεπα το παρακάτω video και γέλαγα ο 3500x παίζει το ίδιο σχεδόν με τον 9700κ παρέα με 2080s αν δεν είναι μουφα το video. Η intel ξέμεινε από επιλογές. 

Επεξ/σία από AMMTECH
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Snoo2 είπε

Αξιζει τον κόπο η αλλαγή από ι5 9600κ σε αυτόν;

Σε κανα χρόνο ναι. Ακόμα είμαστε κομπλέ!

Επεξ/σία από GRat
Δημοσ.

Εχω υπερχρονισει τον 9900k μου και δουλευει στα 5.0GHz με ολους τους πυρηνες οποτε λογικα δεν εχω κατι να κερδισω με τον KS!

Δημοσ.

Έκανα για χαβαλέ ένα OC με το XTU στα 5ghz τον 9900k και στο δικό του bench μου έδωσε +5% αύξηση ισχύος. Δεν αξίζει να σου ψήνεται το σύστημα για τόσοαμελητέο boost. 

Δημοσ.

και μονο που συγκρινει τον επεξεργαστη με 3χρονων πισω, ειναι σαν η samsung να συγκρινει το Note 8 με το Note 10 ή apple να συγκρινει το τελευταιο iphone με το iphone 7. Συγχαρητηρια intel! Στον επομενο επεξεργαστη σου περιμενουμε συγκριση του i10 με Pentium 2  😛 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AMMTECH είπε

τα 10fps παραπάνω που λένε φαντάζομαι σε 1080p γιατί 2κ, 3κ η 4κ δεν νομίζω να έχει διαφορά και πάντα με 2080ti γιατί τυχαία προχθές έβλεπα το παρακάτω video και γέλαγα ο 3500x παίζει το ίδιο σχεδόν με τον 9700κ παρέα με 2080s αν δεν είναι μουφα το video. Η intel ξέμεινε από επιλογές. 

Δεν παίζει το ίδιο ο 3500X με τον 9700k, η 2080 παίζει το ίδιο μιας και σε αυτές τις αναλύσεις τεστάρις τις κάρτες γραφικών και όχι το CPU. Σαν να λέω και σε 8k ο Pentium 3 τρέχει το ίδιο με 9900k. Τρέχει όμως το ίδιο? Οχι, απλα μπουκαλιάζει η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AMMTECH είπε

τρολλάρεις τωρα! Δεν μπορει να πιστευεις στα σοβαρα τα βιντεο αυτου του αθλιου που εχει γεμισει το youtube με βιντεο, οπου το gameplay κομματι ειναι παντα το ιδιο σε ολα του τα βιντεο, και τα fps τα γραφει παντα απο μονος του, ωστε να γραφει ότι του κατέβει. Το afterburner δεν το εχει ανακαλυψει ακομα? Αλλα μάλλον δεν συμφερει. Αν δεν είναι κολληγμενο και αναξιοπηστο fan boy αυτος τοτε ποιος αλλος ειναι? Θα πυστευες αραγε αν ενας κολλημενος amdakias ανεβαζε βιντεο με ενα τυχαιο gameplay και εγραφε απο μονος του τα fps? Ελα να σοβαρευομαστε λιγο, και οταν ανεβαζουμε στοιχεια και αποδειξεις για να υποστηριξουμε την αποψη μας, να μην παρουσιαζουμε γελιοτητες του νηπιαγωγιου που καποιοι εχουν βρωμισει το youtube για να βγαλουν φραγκα και να παρουν επεξεργαστες δωρακια. Αν εχεις βιντεο με afterburner ανεβασε το. Σε καθε αλλη περίπτωση σε τιμαει περισσοτερο να σωπαινεις.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Δεν παίζει το ίδιο ο 3500X με τον 9700k, η 2080 παίζει το ίδιο μιας και σε αυτές τις αναλύσεις τεστάρις τις κάρτες γραφικών και όχι το CPU. Σαν να λέω και σε 8k ο Pentium 3 τρέχει το ίδιο με 9900k. Τρέχει όμως το ίδιο? Οχι, απλα μπουκαλιάζει η κάρτα γραφικών.

συμφωνώ αλλά η intel μιλάει για fps σε 1080p και μιλάμε για gaming και λέω εγώ τώρα σιγά σιγά το 2κ μπαίνει την ζωή μας  κάποιοι ήδη έχουν 4κ οθόνες τι νόημα έχει να μετράμε fps σε 1080p μάλλον τους βολεύει προς το παρόν. Αν μας ενδιαφέρει η δύναμη του επεξεργαστή γενικά η intel είναι πολύ πίσω σε σχέση με την σειρά ryzen 3xxx. Εκεί που  την ενδιαφέρει είναι μόνο 1080p. Oσοι λοιπόν θέλουν και το τελευταίο fps ας πάνε σε 9900k - ks - kf προσθέτουν και μια υδοψυξη πολυ καλή  γιατι μονο ετσι παιζουν οι intel. Γνώμη δικιά μου φυσικά οποιος θελει τωρα gaming pc και λεφτα στην τσεπη παει καθαρα σε ryzen. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panoskatos είπε

Μήπως να αφήσουμε τους υπολογιστές μας ως έχουν για χρήση desktop και για gaming να στραφούμε σε κονσόλα?  Μας ρουφάνε το μεδούλι στις κάρτες γραφικών και στους επεξεργαστές ρε μάγκες! 

Ο ένας θέλει 500€ για ένα επεξεργαστή και ο άλλος 1000€ για μια κάρτα γραφικών! 

Με 600 ευρώ μπορείς να κάνεις PC που να παίζει τα games καλύτερα από μία κονσόλα. Δεν χρειάζεται να δώσεις 1000 ευρώ για κάρτα και άλλα τόσα για το υπόλοιπο σύστημα. Προφανώς αυτό το hardware προορίζεται για enthusiasts και όχι για τον καθημερινό ''απλό'' gamer. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...