Arkin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Χειμωνα θα το πιασω χαιρομαι που θα μπουν νεες προσθηκες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, KilliK είπε ποες νεες προσθηκες; βγηκε η DC για PC? Καλοδεχούμενες, άμα βγει για PC, που θα βγει λογικά κάποια στιγμή και ελπίζω να είναι free, αλλα σιγά τα features. Το combat overhaul και τα extra main mission μονο μάλλον θα λένε κάτι. PS5 απλά θέλει να πουλήσει η Sony, όπως και με το DC του GOT. 1
silenoz66 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Έχουμε ενημέρωση αν το update θα το πάρουμε δωρεάν εμείς στο pc?
Arkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, silenoz66 είπε Έχουμε ενημέρωση αν το update θα το πάρουμε δωρεάν εμείς στο pc? Λογικα μετα απο κανα 8μηνο. Απο οτι διαβασα λιγα πραγματα για ιστορια κατι αποστολες διαρκειας 40 λεπτων και καποια νεα features για να γινουν οι παραδοσεις πιο ευκολα. Συν τις αποστολες απο half life και 2077 που τις ειχαμε ηδη στον υπολογιστη. Οποτε meh οπως το βλεπω εγω θα πιασω την βασικη μεσα στο χειμωνα και ας βγει οποτε θελουν η DC. Αφου δεν αλλαζει κατι στην ιστορια λιγο με ενδιαφερουν αυτες οι νεες προσθηκες που διαβασα σε καποια reviews. 5 ευρω ειναι για αναβαθμιση σε DC στο PS οποτε καπου εκει πιστευω θα ερθει και στον υπολογιστη απλα ως exclusive του PS θα κανει κανα 8μηνο για υπολογιστη. 2
silenoz66 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Eγώ δυστυχώς έχω παίξει την πρώτη έκδοση πριν μπει το patch με CB77 κτλ. Παιχνιδάρα όπως και να έχει
Heatspreader Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Eγώ δυστυχώς έχω παίξει την πρώτη έκδοση πριν μπει το patch με CB77 κτλ. Παιχνιδάρα όπως και να έχει Και εγώ έτσι. Δεν νομίζω ότι θα το βάλω ξανά. Θα δούμε όμως.
vaggos88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα, αν αγοράσω τώρα το game οταν βγει η DC έκδοση θα την παρω σαν uptade?r Αν είναι να το παρω τωρα που εχει 12ε αλλιώς να περιμένω να βγει η DC.
Arkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Καλημέρα, αν αγοράσω τώρα το game οταν βγει η DC έκδοση θα την παρω σαν uptade?r Αν είναι να το παρω τωρα που εχει 12ε αλλιώς να περιμένω να βγει η DC. Λογικα θα ερθει ως upgrade αλλα δεν ξερουμε αν θα ειναι free η αν θα εχει 5-10 ευρω οπως στο PS. 1
Arkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Στο playstation είναι επί πληρωμή το dlc. Ναι αυτο εγραψα οτι εχει 5-10 ευρω στο PS. Νομιζω 10αρικο παιζει αν δεν κανω λαθος. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Arkin
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Ναι για τον συμφοορουμίτη το λέω που λέει αν θα πάρει το dlc δωρεάν. Παίζει να μην βγεί καν διαφορετική έκδοση όπως βγήκε στο play και απλά να μπει το dlc στην σελίδα του υπάρχον παιχνιδιού. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Death Stranding: Director's Cut is coming to PC and will be one of the first titles to support Intel's new upscaling technology XeSS.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν το story του παιχνιδιού μαμεί. Είμαι στις 10 ώρες και συνεχίζω. Το gameplay δεν είναι μπαμ μπουμ, αν μπορείς να δεχτείς ότι είσαι ένας delivery boy είναι must play για το όλο concept. Έχει όμως και fight σκηνές απλά όχι με πιστολίδια(Τουλάχιστον μέχρι εδώ που είμαι). Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Psycho_Warhead 3
seithan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Λοιπόν το story του παιχνιδιού μαμεί. Είμαι στις 10 ώρες και συνεχίζω. Το gameplay δεν είναι μπαμ μπουμ, αν μπορείς να δεχτείς ότι είσαι ένας delivery boy είναι must play για το όλο concept. Έχει όμως και fight σκηνές απλά όχι με πιστολίδια(Τουλάχιστον μέχρι εδώ που είμαι). Deja vu..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα