panagiotis54 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 προσωπικα ελπιζω να ειναι μετριο-καλο....θα δειξει
insaneblyat Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Το trailer πάντως πολύ καλό. Αρρωστακι ο kojima
Gorbatsof Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Φίλος reviewer μιλάει για τρομερή ιστορία με κακό gameplay.Μιλησε και αυτός για walking simulator.Δε το έχει τερματίσει ακόμα αλλά έχει παίξει αρκετές ώρες.Σήμερα τα λέγαμε και μόνο ενθουσιασμένος δεν ήταν.Παντως για όσους τους ενδιαφέρει το σενάριο, λέει τα καλύτερα. 1 1 1
Sprou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Και γω έχω ένα φίλο στο φεγγάρι που μου λέει τα χειρότερα..αστα ξεραίλα
ilos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Alastor192 είπε Φοβερο trailer. Αρκετες καινουριες σκηνες,ωστοσο επειδη παλι νοημα δεν βγαζουν,δεν μπορω να πω πως σποιλεριαζει πολυ το συγκεκριμενο everytiem 😁
panagiotis54 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 28 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Φίλος reviewer μιλάει για τρομερή ιστορία με κακό gameplay.Μιλησε και αυτός για walking simulator.Δε το έχει τερματίσει ακόμα αλλά έχει παίξει αρκετές ώρες.Σήμερα τα λέγαμε και μόνο ενθουσιασμένος δεν ήταν.Παντως για όσους τους ενδιαφέρει το σενάριο, λέει τα καλύτερα. ανετα το πιστευω αυτο....θα δουμε τι λενε και οι αλλοι 1
Skywalker333 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 χθες έγραφες στο console thread οτι ο φίλος reviewer το τερμάτισε. τωρα λες οτι δεν το εχει τερματίσει ακόμα In any case, επειδή προσωπικά όντως το είδα κ λίγο το παιχνίδι το Σάββατο (από review code reviewer από τη σελίδα που γράφω και εγω), απλα δεν εχει νοημα για θεωρίες συνωμοσίας τώρα. Ολοι ξερουμε ποσο περίεργο ηταν το marketing του τίτλου και πόσο hype-αρισμένοι/φοβισμένοι είναι ορισμένοι. σε 2 μερες τα review θα ειναι πανω κ θα μπορούν ολοι να εχουν μια πρωτη γνωμη, αρκετό καιρό πριν την κυκλοφορία για να αποφασίσουν αν θα το πάρουν day 1 ή όχι. υπομονή λοιπόν
Skywalker333 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 το 10% του forum εδώ γραφει σε διαφορες σελίδες, εχει πολύ πλάκα
Gorbatsof Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε χθες έγραφες στο console thread οτι ο φίλος reviewer το τερμάτισε. τωρα λες οτι δεν το εχει τερματίσει ακόμα In any case, επειδή προσωπικά όντως το είδα κ λίγο το παιχνίδι το Σάββατο (από review code reviewer από τη σελίδα που γράφω και εγω), απλα δεν εχει νοημα για θεωρίες συνωμοσίας τώρα. Ολοι ξερουμε ποσο περίεργο ηταν το marketing του τίτλου και πόσο hype-αρισμένοι/φοβισμένοι είναι ορισμένοι. σε 2 μερες τα review θα ειναι πανω κ θα μπορούν ολοι να εχουν μια πρωτη γνωμη, αρκετό καιρό πριν την κυκλοφορία για να αποφασίσουν αν θα το πάρουν day 1 ή όχι. υπομονή λοιπόν Βασικά και εγώ αυτό πίστευα ότι το τερμάτισε άλλα τελικά δεν ίσχυει,απλά είναι προς το τελος μου ειπε.Δεν έχω λόγο να πω ψέματα.Μη βλέπετε φαντάσματα παντού.Σιγα μη στήσουμε θεωρίες συνομωσίας για τον Κοτζιμα. 1
Sprou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Χουμορ κάνουμε αδερφέ εξού και τα emotics.. Back to the thread please😃 μη φάμε καμία παντόφλα από τον chief 2
Skywalker333 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 What you said! Ειναι δυσκολο να περασεις wink wink συναισθημα, ακομα κ με εμοτικονς! In any case, εχω πολυ μεγαλη περιεργεια να δω πως θα το αντιμετωπισει το παιχνιδι το κοινο. Κ δε λεω στην αρχη αρχη που το hype/hate κυβερνα μεγαλες κυκλοφοριες κ exclusives, αλλα σε βαθος χρονου που ηρεμουν τα πραγματα κ κατασταλαζει το πραγμα.
Sprou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε What you said! Ειναι δυσκολο να περασεις wink wink συναισθημα, ακομα κ με εμοτικονς! In any case, εχω πολυ μεγαλη περιεργεια να δω πως θα το αντιμετωπισει το παιχνιδι το κοινο. Κ δε λεω στην αρχη αρχη που το hype/hate κυβερνα μεγαλες κυκλοφοριες κ exclusives, αλλα σε βαθος χρονου που ηρεμουν τα πραγματα κ κατασταλαζει το πραγμα. Πιστεύω η αντιμετώπιση του παιχνιδιού θα επηρεαστει αρνητικά τόσο οικονομικά όσο και σε χρόνο(εάν το αγοράσει κανείς) λόγω του θεριου red dead..
najinblue3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 56 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ολοι εχουν φιλους reviewers τι να κανουμε και δεν τους ξες, ειναι απ το χωριο κλαιω
Gorbatsof Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μιλάμε για παιχνίδι του Kojima που πλέον απαλλάχτηκε από την "κακια" konami,του δόθηκε μια μηχανή γραφικών τσάμπα για να αναπτύξει το όραμά του, προφανώς πολλά λεφτά και αρκετό χρόνο.Ειναι φυσικό ο κόσμος να περιμένει παρα πολλά.Το hype είναι στον Θεό.Ολοι περιμένουν κάτι τέλειο και οτιδήποτε λιγότερο θα ξινισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα