xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Οποιος το παρει στο Steam και θελει να μπουμε στο ιδιο friend network για τα χτισιματα μπορει να με κανει add silverbolt1981. είναι random σε τί session σε βάζει.
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μια απορια.βλεπω στο steam συμπεριλαμβανει ελληνικα. Στο cd keys ομως δεν αναφερει την γλωσσα .υπαρχει περιπτωση να μην περιεχει μεσα ελληνικα απο cd keys?
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, chrisgewrgi είπε Μια απορια.βλεπω στο steam συμπεριλαμβανει ελληνικα. Στο cd keys ομως δεν αναφερει την γλωσσα .υπαρχει περιπτωση να μην περιεχει μεσα ελληνικα απο cd keys? δε σε νοιάζει τί λέει το κάθε κλειδάδικό.. το μόνο που σε νοιάζει είναι το region που θα γίνει redeem το κλειδί. 1
optimus prime Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε είναι random σε τί session σε βάζει. Γιατι δεν σε αφηνει να μπεις σε contract με τους φιλους σου?
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Γιατι δεν σε αφηνει να μπεις σε contract με τους φιλους σου? στο ps4 δεν σου δίνει επιλογή, εδώ γιατί να δίνει;
optimus prime Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε στο ps4 δεν σου δίνει επιλογή, εδώ γιατί να δίνει; Δεν το εχω δοκιμασει στο ps4,νμ οτι ετσι θα δουλευει γενικα με τα contracts. Μαλακια τους που κατι τοσο βασικο δεν το περασαν στο παιχνιδι.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν το εχω δοκιμασει στο ps4,νμ οτι ετσι θα δουλευει γενικα με τα contracts. Μαλακια τους που κατι τοσο βασικο δεν το περασαν στο παιχνιδι. και γω περίμενα να μπορώ να δω το f list μου, αλλά μόνο με όσους αλληλεπιδράς ingame έχεις. Στο session τους βλέπεις πάντα και μπορείς να κάνεις με όσους contract ώστε να βλέπεις πιο συχνά τις κατασκευές τους, αλλά και να βλέπουν τα δικά σου. Έτσι γνώρισα μια Μεξικάνα και γίναμε φίλοι
optimus prime Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Έτσι γνώρισα μια Μεξικάνα και γίναμε φίλοι Απο το Μεξικο η απο τα Τρικαλα?
Anuminas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε online elements είναι.. πάρτο από κλειδάδικο αν είναι ή από official μαγαζιά https://www.fanatical.com/en/game/death-stranding το fanatical κλειδαδικο δεν ειναι; τι εννοεις official; θελω να πω μπορώ να αγοράσω άφοβα απο αυτους;
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Anuminas είπε το fanatical κλειδαδικο δεν ειναι; τι εννοεις official; θελω να πω μπορώ να αγοράσω άφοβα απο αυτους; όχι καλέ είναι official site με bundles όπως το humblebundle! το όνομα του ήταν bundlestars ναι άφοβα! Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2020 από xtrmsnpr
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Εγω το τσιμπισα μολις απο cd keys 42 euro. Καποια κλειδαδικα το εχουν 38 αλλα εχουν fee 3 4 ευρο. Οποτε το πειρα απο cd keys που παιρνω παντα 2
Metaksas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Απο ebay εγω στα 29 ευρω, μου εστειλαν εναν κωδικο να τον κανω redeem στο geforce experience αλλα μονο για αυτος π εχουν 20xx σειρα
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 50 λεπτά πριν, Metaksas είπε Απο ebay εγω στα 29 ευρω, μου εστειλαν εναν κωδικο να τον κανω redeem στο geforce experience αλλα μονο για αυτος π εχουν 20xx σειρα Ολα καλα με το συγκεκριμενο?Με ενδιαφερει και μενα μιας και εχω καρτα που υποστηριζεται.
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ολα καλα με το συγκεκριμενο?Με ενδιαφερει και μενα μιας και εχω καρτα που υποστηριζεται. Κοιτα το modern warfare που το αγορασα με αυτην την διαδικασια (redeem στo nvidia expirience για rtx ) δουλεψε μια χαρα
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 και το έχεις το παιχνίδι μέσω του nvidia experience ή γίνεται μετατροπή του σε steam? 2 ώρες πριν, Metaksas είπε Απο ebay εγω στα 29 ευρω, μου εστειλαν εναν κωδικο να τον κανω redeem στο geforce experience αλλα μονο για αυτος π εχουν 20xx σειρα 23 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Κοιτα το modern warfare που το αγορασα με αυτην την διαδικασια (redeem στo nvidia expirience για rtx ) δουλεψε μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα