Προς το περιεχόμενο

Παρακολούθηση Topic και μία Παράκληση

Παναγιώτης Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εντελώς ξαφνικά εξαφανίζονται απο τα "Θέματά" μου, topics στα οποία έχω postάρει. Έχει συμβεί αρκετές φορές - πιο πρόσφατο παράδειγμα το topic "Μήν πετάτε τίποτα ....", με αποτέλεσμα να μην λαμβάνω mail για δημοσίευση νέας απάντησης.

Παράκληση: Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει η δυνατότητα αναζήτησης μελών?

Ευχαριστώ,

PS Η ώρα άλλαξε, να την αλλάξουμε και εμείς?

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Προς το παρόν αλλάξτε την ώρα από τις ρυθμίσεις του προφίλ (για την Ελλάδα και για το θερινό ηλιοστάσιο, η ρύθμιση είναι GMT +1 ώρα). Αναζητείται ρύθμιση (αν υπάρχει...) που θα επιφέρει την αλλαγή αυτόματα σε όλο το forum.

2. Τι εννοείς "δυνατότητα αναζήτησης μελών";

Δημοσ.

2. Τι εννοείς "δυνατότητα αναζήτησης μελών";

Μάλλον εννοεί, να υπάρχει μια φόρμα αναζήτησης με ένα πεδίο που να βάζεις ένα nick και να σου βγάζει το profile του στην περίπτωση που υπάρχει χρήστης με αυτό το nick.

Για παράδειγμα, ρίξε μια ματιά εδώ. :)

Αυτό δεν εννοείς, Παναγιώτη; :roll: :mrgreen: :P

Δημοσ.

Ναι Cristina,

αυτό εννοώ.

Για παράδειγμα έψαχνα το προφίλ του τεχνικού υπεύθυνου του forum - για να το κάνω με pm το post -, αλλά,

ούτε στις ομάδες μελων μπόρεσα να τον βρώ - είναι κλειδωμενες και υπάρχει μόνο του Hal9000- και όπως καταλαβαίνεις είναι κουραστικό και χρονοβόρο να ψάχνει κάποιος μία-μία τις σελίδες ή να μαντεύει την σελίδα που πιθανά να βρίσκεται το nick που ψάχνει.

Για το πρώτο σημείο υπάρχει απάντηση??

Ευχαριστώ,

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι εύκολο να βρεις ένα μέλος εφόσον ξέρεις το nickname του. Αν πας στην σελίδα της Εύρεσης και στο πεδίο Search for Author: (ή στα ελληνικά Αναζήτηση αποστολέα:), βάλεις το nickname του μέλους, θα σου βγουν τα posts που έχει κάνει το συγκεκριμένο μέλος. Πατάς το όνομά του και... τσουπ! πετάγεσαι στο προφίλ του!

Αν βέβαια δεν ξέρεις το nickname του, απλά ρωτάς (με pm ή e-mail) κάποιον moderator ή τον Hal9000*.

Για το πρώτο σημείο δεν σου δίνω απάντηση καθώς δεν είμαι ο τεχνικός υπεύθυνος του forum, όντας παντελώς άσχετος από τεχνικά θέματα. :)

* οι ερωτήσεις δεν απαγορεύονται, αρκεί να μην περιμένετε και απαντήσεις... :mrgreen:

Δημοσ.

Είναι εύκολο να βρεις ένα μέλος εφόσον ξέρεις το nickname του. Αν πας στην σελίδα της Εύρεσης και στο πεδίο Search for Author: (ή στα ελληνικά Αναζήτηση αποστολέα:), βάλεις το nickname του μέλους, θα σου βγουν τα posts που έχει κάνει το συγκεκριμένο μέλος. Πατάς το όνομά του και... τσουπ! πετάγεσαι στο προφίλ του!

Γιώργο, δυστυχώς αυτός ο τρόπος δεν είναι πάντα αποτελεσματικός, διότι σου βγάζει τους χρήστες που έχουν κάνει ένα τουλάχιστον post.

Στην περίπτωση που ψάχνουμε απλώς κάποιο nick, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα η αναζήτησή μας. :(

• Super Moderators
Δημοσ.

@ Παναγιώτης Σ.:

1. Έχεις δίκιο η ορθή ρύθμιση στο προφίλ των μελών είναι GMT +3 ώρες. Δικό μου λάθος.

2. Και η Ραφήνα και η Χαλκίδα έχουν τις χάρες τους. :)

@ Cristina: Καλύτερα απ' το τίποτα καλή μου. :)

Παρεπιπτόντως αυτό το έχετε δει; Αν ρυθμίσετε να γίνει ταξινόμηση αλφαβητικά, δεν είναι αυτό που ψάχνει ο Παναγιώτης Σ.;

Δημοσ.
....Αν ρυθμίσετε να γίνει ταξινόμηση αλφαβητικά, δεν είναι αυτό που ψάχνει ο Παναγιώτης Σ.;

Κοίτα, δεν αντιμαχούμε, αλλά, αν κάποιος έχει nick που ξεκινά απο κοινό μεταξύ των δύο αλφάβητων γράμμα πχ Α ή Β ή..., και εγώ κάνω τό search με Ελληνικούς ή Αγγλικούς χαρακτήρες, θα το βρώ?

Τέλος πάντων, αν υπάρχει η δυνατότητα, νομίζω οτι θα ήταν ευκολότερο.

Βέβαια απο το ολότελα...

2. Έχουν καλό ψάρι και οι δύο, συμφωνώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...