Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σε μια ιστοσελίδα wordpress θέλω να φτιάξω μια σελίδα που θα έχει κάτι που θέλω να χρησιμοποιώ μόνο εγώ.

• Δηλαδή χρησιμοποιώ για παράδειγμα ένα plugin που είναι για δημόσια χρήση (δηλαδη δεν έχει κλείδωμα) και έχω βάλει το shortcode του σε μια σελίδα με slug και url tositemou.gr/fjg32YTbdw65. Μπορώ με κάποιο τρόπο να αποτρέψω οποιαδήποτε μηχανη αναζήτησης να σκανάρει αυτό τη σελίδα? Δηλαδή μόνο όποιος έχει το ακριβές url να μπορεί να μπει. Χρησιμοποιώ και Yoast SEO αν βοηθάει κάπου αυτό (Το λέω γιατί στις ρυθμίσεις του στην κάθε σελίδα έχει κάτι noindex, no follow που ποτέ δεν κατάλαβα τι είναι αυτά 😂)
  • Κατα τον ίδιο τρόπο αν θέλω να φτιάξω μια σελίδα απλά κειμένου αντι για plugin+shortcode.

Υ.Γ. Δεν θέλω να κρύψω και κάτι φοβερό (κωδικούς, κάρτες κλπ), απλά δεν θα ήθελα να μπορεί να το δει κάποιος. Δηλαδή αν το ανακαλύψει και κάποιος δεν θα πάθω και κάτι.  

• Members
Δημοσ.

To Yoast έχει σχετική επιλογή για αυτό που θες, στις ρυθμίσεις της εκάστοτε σελίδας, κάτω από την καρτέλα "Advanced":

image.png.b9c3b664b3de4382f4c1319c7a5bd50e.png

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gsarig είπε

To Yoast έχει σχετική επιλογή για αυτό που θες, στις ρυθμίσεις της εκάστοτε σελίδας, κάτω από την καρτέλα "Advanced":

image.png.b9c3b664b3de4382f4c1319c7a5bd50e.png

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μια GET παράμετρο η οποία θα είναι ο "κρυφός" σου κωδικός και θα ξέρουν τον τρόπο να τον βρουν μόνο σε όποιον τον πεις. 

Παράδειγμα, βάζεις την ημερομηνία, αν δεν βάλει την παράμετρο θα βλέπει απλά μια landing page. 

tositesou.gr/index.php?pass=20191102 ή γενικά να βάλεις μια ακολουθία.  

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...