katina Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα σας παιδιά, έχω ένα mac 2011 που μου το έκαναν dual boot με windows 10 και μάλλον μου τα έβαλαν σπασμένα, έχω μονίμως ένα "Ενεργοποιήστε τα Windows", αλλά όταν πάω να τα ενεργοποιήσω μου λέει ότι δεν είναι εφικτό και να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή του συστήματος. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν πλήρωσες για τα 10άρια τι περίμενες να σου βάλουν; Μπορείς να αλλάξεις εικόνα φόντου; Αν ναι τότε είναι ενεγοποιημένα με κάποιο περίεργο activator. Αν δεν μπορείς να αλλάξεις εικόνα φόντου τότε το 10άρια είναι σε κατάσταση "καταστήματος" όπου θα είναι συνέχεια έτσι με το υδατογράφημα χωρίς όμως περαιτέρω "τσεκουρώματα". Δες στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων μήπως έχει εγκατεστημένο το kms και αν είναι μπορείς να το απεγκαταστήσεις. Τέλος, μπορείς να αγοράσεις ένα κλειδί για τα 10 από το internet σε ξεφτίλα τιμές (από 1.5€ στο ebay) και να τα ενεργοποιήσεις με αυτό.
2MikronS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 FYI και να μην τα ενεργοποοιησεις δε τρεχει καστανο εκτος απο αυτο που βλεπεις. Θα ειναι 100% λειτουργικα και απενεργοποιημενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα