gio1987 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα 😃 κάτοχος και εγώ και η σύζηγος xiaomi redmi note 5 και θέλουμε να αλλάξουμε και οι 2 κινητό γιατί πλέον κολλάει υπερβολικά και οι φώτο του είναι χάλια. 1)χρηματα που μπορούμε να διαθέσουμε : 200-350 (Εννοώ για κάθε συσκευή) 2)μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό : Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα : Όχι (Θέλουμε αγορά με τιμολόγιο) 4)Αναζητούμε μόνο καινούριες η και μεταχειρισμένες συσκευές : καινούργιες 5)Μέγεθος οθόνης : >6 6)Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό : όχι 7)Μας ενδιαφέρει η απόδοση τον καμερών : ΝΑΙ (Ειδικά για την σύζυγο!!) 8)Μας ενδιαφέρει η αυτονομία : πολύ 9)Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό : Android 10) για το χρήση προορίζεται η συσκευή : Καθημερινή απλή χρήση και φωτογραφίες. Όπως έγραψα και στην φόρμα ειδικά για την σύζυγο θα ήθελα να έχει καλή κάμερα. Σκεφτείτε πρίν είχε το P9 Lite και έβγαζε πολύ καλύτερες φώτο από το Redmi Note 5 που θεωρητικά έχει καλύτερη κάμερα. Με gcam δεν έχω ψαχτεί και βαριέμαι απίστευτα. Εγώ για μένα θα ήθελα μια καλύτερη και ποιοτικότερη συσκευή από άποψη κατασκευής. Δηλαδή να μην είναι πλαστικούρα, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ η κάμερα (σίγουρα όμως θέλω να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες καλύτερες από αυτές που έχω τώρα). Επίσης θέλω να δέχεται 2 κάρτες SIM και λογικά δεν με ενδιαφέρει η χρήση κάρτας SD (ειδικά σε περίπτωση που πάμε σε 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης). Με συσκευές Huawei παίζει πρόβλημα με Google Εφαρμογές και τέτοια ??? Όπως έγραψα η αγορά θέλουμε να γίνει με τιμολόγιο για να κερδίσουμε το ΦΠΑ, αλλά από ότι έχω δεί τέτοια αγορά από skroutzομάγαζα είναι λίγο περίπλοκη. Ένα πράγμα επίσης που με φοβίζει είναι το service. Έσπασε στο δικό μου η οθόνη, το πήγα σε ένα μαγαζί που είχε καλές κριτικές και μου έχουν βάλει 3/3 ελλατωματικά ανταλλακτικά και ακόμα παλεύω να πετύχω καλό ανταλλακτικό ....χαχαχαχα Αυτά τα 2 γεγονότα με βάζουν σε πειρασμό για μεγάλη αλυσίδα, παρόλου που αν πάμε σε αυτή την λύση δεν θα κερδίσουμε ουσιαστικά τίποτα απο άποψη τιμής. Κάποιες συσκευές που σκέφτομαι είναι: - Huawei P30 Lite - Samsung A70 - Xiaomi Redmi Note 8 Pro - Xiaomi Mi9T Pro - Xiaomi Mi 9T - Huawei Mate 20 Dual Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!!! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από gio1987
saruman123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Εδώ θα σου λυθούν οι απορίες και πιο να πάρεις
gio1987 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα saruman123, Το Honor 20 είδα γράφεις έχει θέμα με Google οπότε απορρίπτεται αμέσως... Το View 20 με χαλάει ότι έχει μόνο μια κάμερα ενώ πλέον όλα τα καινούργια έχουν 3. Επίσης όπως ανέφερα θέλουμε αγορά με τιμολόγιο και σε αυτά τα δύο κινητά είδα πολύ λίγα καταστήματα και όλα skroutz... Επίσης για την σύζυγο δεν με ενδιαφέρει τόσο το κατασκευαστικό κομμάτι,όσο οι κάμερες... Ευχαριστώ!!
saruman123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 57 λεπτά πριν, gio1987 είπε Καλημέρα saruman123, Το Honor 20 είδα γράφεις έχει θέμα με Google οπότε απορρίπτεται αμέσως... Το View 20 με χαλάει ότι έχει μόνο μια κάμερα ενώ πλέον όλα τα καινούργια έχουν 3. Επίσης όπως ανέφερα θέλουμε αγορά με τιμολόγιο και σε αυτά τα δύο κινητά είδα πολύ λίγα καταστήματα και όλα skroutz... Επίσης για την σύζυγο δεν με ενδιαφέρει τόσο το κατασκευαστικό κομμάτι,όσο οι κάμερες... Ευχαριστώ!! Που το είδες ότι έχει θέμα με την Google το Honor 20? Εγώ έγραψα για τα καινούρια μοντέλα Mate! Τη σχέση εχει αν έχει τρεις ή δεκατρείς? Το αποτέλεσμα μετράει και μάλιστα θα στα δώσω για να δεις πόσο καλά κινητά είναι(αν και τα έχω πιάσει και τα έχω δουλέψει λίγο) Huawei Honor View 20 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.9 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.7 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.6 Huawei Honor 20 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.8 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.0 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.6 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.0
thyra_7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, saruman123 είπε Που το είδες ότι έχει θέμα με την Google το Honor 20? Εγώ έγραψα για τα καινούρια μοντέλα Mate! Τη σχέση εχει αν έχει τρεις ή δεκατρείς? Το αποτέλεσμα μετράει και μάλιστα θα στα δώσω για να δεις πόσο καλά κινητά είναι(αν και τα έχω πιάσει και τα έχω δουλέψει λίγο) Huawei Honor View 20 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.9 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.7 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.6 Huawei Honor 20 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.8 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.0 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.6 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.0 Τωρα γιατι μου το χαλας παλι(με την καλη εννοια) και ειχα παραγγειλει το honor 20; (επισης σορρυ για το εκτος του θεματος πιστευεις θα βρεθει κανα mate 20 pro τη bf κατω απο 400;) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από thyra_7
Payne83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οποίο και να πάρεις μεταξύ Honor 20 και View 20 θα είσαι υπερευχαριστημενος. Μέχρι 350€ είναι οι 2 καλύτερες επιλογές. Έχω δει βραδινές φωτογραφίες απο το View 20 και έμεινα... Ένα review. https://www.ubergizmo.com/reviews/honor-view-20-review/ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από Payne83 1
gio1987 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 39 λεπτά πριν, saruman123 είπε Που το είδες ότι έχει θέμα με την Google το Honor 20? Εγώ έγραψα για τα καινούρια μοντέλα Mate! Τη σχέση εχει αν έχει τρεις ή δεκατρείς? Το αποτέλεσμα μετράει και μάλιστα θα στα δώσω για να δεις πόσο καλά κινητά είναι(αν και τα έχω πιάσει και τα έχω δουλέψει λίγο) Huawei Honor View 20 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.9 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.7 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.6 Huawei Honor 20 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.8 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.0 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.6 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.0 Καταλαβαίνω κάτι λάθος;; Το θέμα με μαγαζιά και τιμολόγια δεν μου το σχολιάζετε καθόλου...
thyra_7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, gio1987 είπε Καταλαβαίνω κάτι λάθος;; Το θέμα με μαγαζιά και τιμολόγια δεν μου το σχολιάζετε καθόλου... Εκει που λεει για το honor 20 απανταει σε εμενα που εχω σχολιασει απο πανω. Δεν εχει θεματα με google services. Τωρα για τιμολογιο λογικα θα πρεπει να ρωτησεις τα καταστηματα αλλα νομιζω σε σχολια στο σκρουτζ που διαβαζω κοβουνε κανονικα. Επισης για τα services που λες τα huawei/honor εχουν εγγυηση απο την επιαημη αντιπροσωπεια οποτε απο οπου και να το παρεις το ιδιο ειναι. Τα xiaomi εχουν ενα θεματακι Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από thyra_7
Payne83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Για να πάρεις τιμολόγιο από skroutzadiko θέλει πολλά δικαιολογητικά και χαρτιά και οι περισσότεροι στη τελική δεν ασχολούνται. Εαν σε ενδιαφέρει σε κάθε εν λόγο μαγαζί απο skroutz στο νήμα τους γράφει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.
saruman123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, thyra_7 είπε Τωρα γιατι μου το χαλας παλι(με την καλη εννοια) και ειχα παραγγειλει το honor 20; (επισης σορρυ για το εκτος του θεματος πιστευεις θα βρεθει κανα mate 20 pro τη bf κατω απο 400;) Γιατί στο χαλάω? Η τιμή του Mate παίζει. Έχει τύχει να πάει στα 415€. 39 λεπτά πριν, gio1987 είπε Καταλαβαίνω κάτι λάθος;; Το θέμα με μαγαζιά και τιμολόγια δεν μου το σχολιάζετε καθόλου... Το θέμα με τα Σκρουτζάδικα το ξέρουμε. Υπομονή και άγιος ο θεός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα