Προς το περιεχόμενο

Για αλλη μια φορα θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας

SSS787878

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.

Επειδη διαχειριζομαι αρκετους υπολογιστες με win 2000, ασχετους μεταξυ τους σε διαφορετικα σημεια στην αθηνα μεσα, οι οποιοι ειναι μεν σε λειτουργια αλλα κανενας τους δεν εχει οθονη (δηλ υπαρχει μονο ο πυργος) και καθε φορα πρεπει να κουβαλαω μαζι μου και ενα μονιτορ για να το συνδεω και να κανω καποιες ρυθμισεις, και επειδη εχω παντα μαζι μου το laptop θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος καποιο software για να χρησιμοποιω την οθονη του laptop σαν μονιτορ για τους υπολογιστες αυτους και να γλυτωνω το κουβαλημα της CRT οθονης καθε φορα που μου εχει κανει την ζωη δυσκολη! Ευχαριστω

Δημοσ.

οπως ηδη ανεφερα οι υπολογιστες ειναι ασχετοι μεταξυ τους και δεν υφισταται κανενα δικτυο ή για να το πω αλλιως πες οτι εχω μονο εναν υπολογιστη χωρις οθονη ο οποιος ειναι σε λειτουργια και εγω θελω να δουλεψω με αυτον και ρωτω αν γινεται αντι να κουβαλαω μια οθονη μαζι μου, να χρησιμοποιω απλα την οθονη του laptop που εχω μαζι μου ετσι και αλλιως. ρωταω λοιπον αν υπαρχει καποιο software, καλωδιο κτλ.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως πρέπει να έχουν οι πύργοι κάποια κάρτα mpeg για να βγάζουν video out και επίσης και το laptop να έχει video in (νομίζω πως αυτό δεν είναι εύκολο να βρεθεί).

Δημοσ.

Θα ηθελα μια σχετικα ευκολη λυση γιατι αν χρειαζεται και εγκατασταση hardware, τοτε προτιμω να κραταω καθε μερα παραμασχαλα μια crt! αν ξερει κανεις κανενα προγραμμα που να κανει την δουλεια αυτη καλως ειδαλλως πειτε μου να το παρω αποφαση και να μην ελπιζω αδικα!

Δημοσ.

Απ'ότι κατάλαβα οι υπολογιστές που κοιτάς είναι server σε τοπικά δίκτυα. Πολύ απλά συνέδεσε τον φορητό σε κάποιο διαθέσιμο HUB / Switch, και μετά μπορείς να τον ελέγχεις είτε με το PC Anyware της Symantec, είτε με άλλα αντίστοιχα προγράμματα.

Αν έχεις στον φορητό και στον σέρβερ Windows XP, την ίδια δουλειά ακριβώς μπορείς να την κάνεις με το Remote Desktop (το οποίο είναι απενεργοποιημένο. Κάνε δεξί κλικ στο my computer-->properties-->Remote για να το ενεργοποιήσεις. Ύστερα τρέχεις στον φορητό στο Start-->Accessories-->communication-->Remote desktop connection, βάζεις το IP και είσαι έτοιμος. Περιττό να σου πώ ότι πρέπει να ξέρεις και το username & password).

Η παραπάνω δουλειά γίνεται και μέσω ίντερνετ. Αν είναι συνεχώς στο ίντερνετ οι server που κοιτάς, δεν χρειάζεται καν να πάς εκεί, μπαίνεις στο ίντερνετ στο σπίτι σου και συνδέεσαι σε αυτούς.

Εγώ έχω σε μερικούς κοντινούς υπολογιστές ενεργοποιημένο το remote desktop για να τους διαχειρίζομαι χωρίς να σηκώνομαι από την καρέκλα.

Δημοσ.

Φιλε stavroD επαναλαμβανω οτι οι υπολογιστες δεν ειναι σε δικτυο, δεν ειναι server, ουτε οτιδηποτε αλλο. μιλαμε για εναν απλο οικιακο υπολογιστη χωρις οθονη και τιποτα περισσοτερο.

Δημοσ.

Εμένα γιατί με πιάνει η περιέργεια να θέλω να μάθω τι ακριβώς κάνουν οι οικιακοί υπολογιστές χωρίς monitor ?

:) :) :) :)

Δημοσ.
Εμένα γιατί με πιάνει η περιέργεια να θέλω να μάθω τι ακριβώς κάνουν οι οικιακοί υπολογιστές χωρίς monitor ?

:) :) :) :)

Δημοσ.

Φιλαρακο θα συμφωνησω με τους αλλους επειδη το κανω συχνα. ο μονος (κατα εμενα) τροπος για να το κανεις ειναι μονο με remote administration.αλλα λες οτι δεν εχεις δικτιο.μπορεις ομως να πεχεις και με dial-up να φυσικα εχουνε modem.Αυτο το κανουν στους isp οταν εινια μακρια.ευχομαι να βοηθησα

Δημοσ.

Den thes diktyo gia pcAnywhare... PAIZEI KAI ME SERIAL :wink:

Apla trava pare ena kalwdio Laplink(antestrameno RS232).

An pali mamithei o dias kai den sou peksei etsi agorase mia karta usb lan (40euro), egatestise thn se olous pare kai ena cross calwdio kai oriste to diktyo :D

Δημοσ.

Δηλ. αν καταλαβα καλα με ενα καλωδιο laplink και το pcanywhere μπορω να κανω την δουλεια μου; αν πραγματι γινεται να παω να το παρω!

οτι ακριβως και αυτοι με μονιτορ. 8)

Δημοσ.

Βρε συ, μιλάμε μας έχεις τρελάνει τελείως.

Τέλος πάντων. Μπορείς με Laplink και καλώδιο είτε από παράληλη είτε από σειρακή μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Θα μας εξηγήσεις όμως τι ακριβώς κάνουν τα PC ?

Πάντως όχι ότι κάνουν και αυτά με τα moniotor.

Please....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...