Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα μικρο προβληματακι και χρειαζομαι την βοηθεια οποιου γνωριζει κατι.. εχω το honor 6X και προσφατα αγορασα μια καρτα μικρης στην οποια οποτε περναω βιντεο το οποιο εχω τραβηξει "επαγγελματικα" χανεται.. αλλα βιντεο οταν τα επεστρεψα ξανα στον χωρο αποθηκευσης του κινητου επεστρεψαν αλλα τα τελευταια οχι.. τι πρεπει να κανω για να μη μου το ξανακανει και κυριως πως μπορω να ανακτησω τα τελευταια βιντεο που εχασα??

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, saruman123 είπε

Μήπως ήταν ελαττωματική η κάρτα?

Format έκανες όταν την πρωτοεβαλες?

Αν η φωτογραφίες είναι στην μνήμη χρησιμοποιήσε αυτό http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download

Δεν ξερω αν εχουν κανει φορματ γιατι μου την περασαν στο καταστημα.. επισης δεν ξερω εγω η ιδια να κανω φορματ.. αν παω την συσκευη με την καρτα μνημης σε καποιο καταστημα θα μπορεσουν να ανακτησουν τα βιντεο μου??

Επεξ/σία από Maria9558
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Maria9558 είπε

Δεν ξερω αν εχουν κανει φορματ γιατι μου την περασαν στο καταστημα.. επισης δεν ξερω εγω η ιδια να κανω φορματ.. αν παω την συσκευη με την καρτα μνημης σε καποιο καταστημα θα μπορεσουν να ανακτησουν τα βιντεο μου??

Φορμάτ δεν κάνει κανένας όταν την παίρνεις.

Δεν ξέρω αν μπορεί ο Γερμανός.

Δημοσ.
Στις 28/10/2019 στις 1:14 ΠΜ, Maria9558 είπε

Εχω ενα μικρο προβληματακι και χρειαζομαι την βοηθεια οποιου γνωριζει κατι.. εχω το honor 6X και προσφατα αγορασα μια καρτα μικρης στην οποια οποτε περναω βιντεο το οποιο εχω τραβηξει "επαγγελματικα" χανεται.. αλλα βιντεο οταν τα επεστρεψα ξανα στον χωρο αποθηκευσης του κινητου επεστρεψαν αλλα τα τελευταια οχι.. τι πρεπει να κανω για να μη μου το ξανακανει και κυριως πως μπορω να ανακτησω τα τελευταια βιντεο που εχασα??

Ευχαριστω εκ των προτερων..

1ον  τι εννοεις επαγγελματικά

2ον  ποια micro sd αγορασες.... Ηταν συμβατη με τις απαιτήσεις του κινητου;;;;. Μου κανει σαν να αγορασες ο.τι πιο φτηνο βρηκες αλλα το read-write rate δεν συναδει με τις απαιτήσεις του κινητου οταν τραβας "επαγγελματικά"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...