slk200gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Εδώ και και καιρό εχω βαλει android ηχοσυστημα και εχω 2 απορίες, μιλαω κανονικα οταν λαμβάνω κλήσεις αλλα μου εμφανίζει μονο το τηλ και οχι το ονομα ,εχω περασει κανονικα τον λογαριασμό του gmail μου ,πως μπορω να το διορθώσω αυτο?και το δεύτερο ποιον player να βάλω, ακούω συνεχεια mp3 και οταν προχωράω ενα τραγούδι με το χέρι δεν εχει καθόλου ακρίβεια ο μανισιος, ευχαριστω για τις απαντήσεις
lakis. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 ietaudio+ Αυτό χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο εδώ και δυο χρόνια 1
slk200gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Θα το βάλω, σε σας εμφανίζει τα ονόματα των τηλεφώνων στην οθόνη?
lakis. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Lenovo Tab 4 8 Είναι χωρίς κάρτα σιμ ναι τα εμφανίζει
ALIEN-3- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Στις 27/10/2019 στις 8:36 ΜΜ, slk200gr είπε Εδώ και και καιρό εχω βαλει android ηχοσυστημα και εχω 2 απορίες, μιλαω κανονικα οταν λαμβάνω κλήσεις αλλα μου εμφανίζει μονο το τηλ και οχι το ονομα ,εχω περασει κανονικα τον λογαριασμό του gmail μου ,πως μπορω να το διορθώσω αυτο?και το δεύτερο ποιον player να βάλω, ακούω συνεχεια mp3 και οταν προχωράω ενα τραγούδι με το χέρι δεν εχει καθόλου ακρίβεια ο μανισιος, ευχαριστω για τις απαντήσεις Στο δικο μου αυτοκίνητο (δεν εχω android) πρέπει η επαφή να είναι αποθηκευμένη με +30 για να την εμφανίζει. Δες το μήπως σε βοηθήσει αυτό 1
IKARIWTHS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Στο δικό μου είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έπρεπε να κάνω συγχρονισμό τις επαφές
slk200gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Στο δικό μου είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έπρεπε να κάνω συγχρονισμό τις επαφές πως εκανες συγχρονισμο?εχω βαλει το μαιλ μου αλλα συγχρονισμο δεν εκανε
IKARIWTHS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Στο δικο μου γινοταν μεσω των ρυθμισεων του bluetooth 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα