Curtis76 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Συμφορουμητες βοηθηστε με λιγο γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα. Εχω ενα acer (e5-575g) και εδω και αρκετο καιρο δεν μπορει να λειτουργησει με μπαταρια. Δεν ειχα χρονο να ασχοληθω σοβαρα, αλλα τωρα (ανεργος απο προχθες) εχω χρονο (πολυυυ) να δω τι τρεχει. Λοιπον η μπαταρια του πλεον δε μπορει να φορτισει πανω απο 87% (το εχω το λαπτοπ εδω και 3 χρονια κοντα οποτε νομιζω νορμαλ ειναι). Οταν βγαζω το βυσμα τροφοδοσιας οταν το laptop απο 87% παει στο 85-84% σβηνει (οχι normal termination, σβηνει αποτομα). Εψαξα ρυθμισει δεν ειδα κατι περιεργο αλλα τις αλλαξα σε πιο τραβηγμενα νουμερα απλα για δοκιμη (μιλαω για ρυθμισεις στο power plan και στο advanced settings του power plan). Δε ξερω τι αλλο μπορω να κανω. Αν μετα πατησω το power χωρις να βαλω το βυσμα δεν αναβει το λαπτοπ, αν βαλω το βισμα τοτε αναβει και βλεπω τη μπαταρια στο 85% (γι αυτο αναφερω αυτο το ποσοστο). Βηθηστε αν υπαρχει καμια ιδεα plz.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Συμφορουμητες βοηθηστε με λιγο γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα. Εχω ενα acer (e5-575g) και εδω και αρκετο καιρο δεν μπορει να λειτουργησει με μπαταρια. Δεν ειχα χρονο να ασχοληθω σοβαρα, αλλα τωρα (ανεργος απο προχθες) εχω χρονο (πολυυυ) να δω τι τρεχει. Λοιπον η μπαταρια του πλεον δε μπορει να φορτισει πανω απο 87% (το εχω το λαπτοπ εδω και 3 χρονια κοντα οποτε νομιζω νορμαλ ειναι). Οταν βγαζω το βυσμα τροφοδοσιας οταν το laptop απο 87% παει στο 85-84% σβηνει (οχι normal termination, σβηνει αποτομα). Εψαξα ρυθμισει δεν ειδα κατι περιεργο αλλα τις αλλαξα σε πιο τραβηγμενα νουμερα απλα για δοκιμη (μιλαω για ρυθμισεις στο power plan και στο advanced settings του power plan). Δε ξερω τι αλλο μπορω να κανω. Αν μετα πατησω το power χωρις να βαλω το βυσμα δεν αναβει το λαπτοπ, αν βαλω το βισμα τοτε αναβει και βλεπω τη μπαταρια στο 85% (γι αυτο αναφερω αυτο το ποσοστο). Βηθηστε αν υπαρχει καμια ιδεα plz. απλά η μπαταρία του είναι πεθαμένη ειδικά από την στιγμή που λες ότι το έχεις τρία χρόνια ένα acer aspire one d250 (netbook) που έχω "μόνιμα" στην τροφοδοσία η μπαταρία του στα δύο χρόνια απλά πέθανε και θέλει αλλαγή (δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω αν θα την αλλάξω) έχω αλλάξει μπαταρία μόνο στο IBM/LENOVO Thinkpad X230 που έχω (όχι γνήσια αλλά τρίτου κατασκευαστή) Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από ikorolis
Curtis76 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, ikorolis είπε απλά η μπαταρία του είναι πεθαμένη ειδικά από την στιγμή που λες ότι το έχεις τρία χρόνια ένα acer aspire one d250 (netbook) που έχω "μόνιμα" στην τροφοδοσία η μπαταρία του στα δύο χρόνια απλά πέθανε και θέλει αλλαγή (δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω αν θα την αλλάξω) έχω αλλάξει μπαταρία μόνο στο IBM/LENOVO Thinkpad X230 που έχω (όχι γνήσια αλλά τρίτου κατασκευαστή) Ok και αυτο το 85% που λεει ειναι μουθα δηλαδη. Παντως αν εγινε κατι εγινε αποτομα. Το καλοκαιρι εβγαζε 1,5 ωρα η μπαταρια. Οταν το ειχα πρωτο παρει εβγαζε 2,5 ωρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Ok και αυτο το 85% που λεει ειναι μουθα δηλαδη. Παντως αν εγινε κατι εγινε αποτομα. Το καλοκαιρι εβγαζε 1,5 ωρα η μπαταρια. Οταν το ειχα πρωτο παρει εβγαζε 2,5 ωρες. όταν το είχες πρώτο πάρει κρατούσε 2.5 ώρες τώρα (μετά από τρία χρόνια) δεν κρατάει άσε τι λέει 85% άρα η μπαταρία πέθανε και θέλει αλλαγή δεν ξέρω αν αξίζει να την αλλάξεις αν υπάρχει γνήσια του κατασκευαστή ή αν βάλεις τρίτου κατασκευαστή υπάρχει κατάστημα στην αθήνα που ασχολείται μόνο με αυτό το αντικείμενο μπορείς να ψάξεις στην αναζήτηση google να βρεις πληροφορίες βάση του τύπου της μπαταρίας που έχεις πόσο κοστίζει. ενδεικτικά δες εδώ https://batteriesdisios.gr/bataries/laptop.html?cat=91&gclid=EAIaIQobChMIv6-629S85QIVR0HTCh0t8gThEAAYASAAEgK8UvD_BwE https://www.batteries.gr/gr/antikatastasis/syskevi/mpataria-laptop-netbook.html?gclid=EAIaIQobChMIv6-629S85QIVR0HTCh0t8gThEAAYBCAAEgINK_D_BwE&manufacturer=237&mode=grid&rating_whr=3293_2019_2083_2063_1731_2081_2698_2747_407_3133_3290_2064_3182_1726_2023_2037_2033_2075_2066_1737_1435_2034 https://www.skroutz.gr/c/289/mpataries-laptop/f/451061/Acer.html
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Οπως είπε και ο πιο πάνω έχει πεθάνει η μπαταρία.
Curtis76 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστω συμφορουμητες. Θα δω τι θα κανω. Η μπαταρια ειναι εσωτερικη. Ξερω οτι συνηθως εχει χαλασει μονο μια απο αυτες που εχει μεσα οποτε θα κοιταξω να δω αν θα κανω κατι μονος μου. Γιατι ομως δεν ισχυει το 85% ή καλυτερα γιατι δε δειχνει πχ 20% δε μπορω να το καταλαβω τεχνικα. Επρεπε να κανω καποια νεα βαθμονομηση κατα περιοδους?
tz_aristotelis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Τι δουλειά έκανες και είσαι τώρα ανεργος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα