korakios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, manelys είπε Ένα τέτοιο το σκεφτόμουν κ εγώ αντί για μηχανάκι, λόγω λίγων κυβικών δηλαδή. Αλλιώς υπάρχουν μπόλικα Punto με αρκετά διαθέσιμα ανταλλακτικά. Ή και 1000 Yaris. Αλλά υποθέτω ότι το vivio ,alto σε αυτά τα κυβικά, 660 , 800 ,θα είναι ακόμα πιο οικονομικά σε βενζίνη από τα 1000.Μόνο για αυτό το παίρνεις. Παιδί δεν θα έβαζα. Αν δεν σε ενδιαφέρει το κόστος παίρνεις smart. Παίζει να το έχει ήδη πάρει .... Παντως αν ντε και καλά ήθελε μικρό φθηνό , τα alto της Suzuki είναι ότι πιο αξιόπιστο σαν μοτέρ τουλάχιστον Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από korakios
panosno1com Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/1/2020 στις 4:48 ΜΜ, manelys είπε Ένα τέτοιο το σκεφτόμουν κ εγώ αντί για μηχανάκι, λόγω λίγων κυβικών δηλαδή. Αλλιώς υπάρχουν μπόλικα Punto με αρκετά διαθέσιμα ανταλλακτικά. Ή και 1000 Yaris. Αλλά υποθέτω ότι το vivio ,alto σε αυτά τα κυβικά, 660 , 800 ,θα είναι ακόμα πιο οικονομικά σε βενζίνη από τα 1000.Μόνο για αυτό το παίρνεις. Παιδί δεν θα έβαζα. Αν δεν σε ενδιαφέρει το κόστος παίρνεις smart. μηχανακι εννοεις καποιο σκουτερ με ογκο ή καποια μηχανη ογκωδης; διοτι αν συγκρινεις με παπι τοτε το μονο οτι με το βιβιο δε θα βρεχεσαι .εχεις ενα πορτ παγκαζ και δε θα χτυπησεις σε καποια μικροσυγκρουση. Πρεπει να ψαχνεις παρκιν (ασχετα που χωραει σχεδον παντου,ποσο θα στριμωχτεις??) Σε σχεση με παπι εχει παραπανω τελη σερβις κλπ. βλαβες απροοπτα; Στο λεω επειδη κ εγω το σκεφτομουν καποτε αλλά και σκεφτομενος αυτα που βλεπω με 2 γνωστους μου , ειναι σκεψου 90+ κιλα 1.85 και στριμωχνονται στο τσικουετσεντο και σεισεντο (για τους λογους δε βρεχεσαι και εχεις ενα μικρο χωρο να βαλεις τπτ ψωνια ή κατι τετοιο. και δυστυχως τα αμολανε οπου βρουν επειδη δε τους νοιαζει τα χτυπηματα απο το στριμωγμα ή τα ακουμπηγματα ) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από panosno1com
manelys Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ναι συμφωνώ ,αλλά με αυτά που έχω δει με τα μηχανάκια το άφησα το θέμα δίτροχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα