dmpatanis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μια επισκευη γενικη σε αυτον τον κινητηρα ποσο θα κοστισει ωστε να μην καει λαδια.
turbat0s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, dmpatanis είπε Μια επισκευη γενικη σε αυτον τον κινητηρα ποσο θα κοστισει ωστε να μην καει λαδια. Είπαμε, εξαρτάται από το λόγο που τα καίει. Από τσιμουχάκια βαλβίδων (π.χ 100€) έως ρεκτιφιέ (το κόστος ποικίλει, λογικά προσεγγίζει την αξία του οχήματος)
dmpatanis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Αν καιει λαδι και το εχω για τις μετακινησεις στην πολη θα εχω καποιο θεμα? Δεν θα κρατησει?
paylidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Αν καιει λαδι και το εχω για τις μετακινησεις στην πολη θα εχω καποιο θεμα? Δεν θα κρατησει? μετα απο τόσες απαντησεις εξακολουθεις να θεωρεις ότι ειναι καλη ιδέα μια τέτοια αγορά για να βάζεις μεσα τα παιδιά σου; Εαν ναι δεν εχει νόημα η συζήτηση περι κατανάλωσης λαδιού... υ.γ. μακαρι να ξαναβγουν στους δρόμους τα μικτα που μετρανε καυσαέρια, εχει γεμισει η αττικη σαπακια που καινε λάδια και παλια πετρέλαια με αποτέλεσμα να βρωμοκοπάει ο τόπος... 2 4 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Θα βαζεις τα παιδιά σου μέσα, ένας τρελος/κάγκουρας/ταρίφας/μεθυσμένος να κάψει στοπ και να πέσει πάνω σου το έχεις σκεφτεί; Μπορείς να κάνεις εικόνα πως θα γίνει ενα vivio αν τρακάρει με Octavia π.χ; Αν μπορείς, τότε έχεις την απάντηση στο ερώτημά σου. Και καλά, αμα ήσουν μπάκουρος, οκ, αλλά τώρα θα βάζεις μέσα αθώο κόσμο που δε φταίει τίποτα... 1 1
leolipop Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Θα βαζεις τα παιδιά σου μέσα, ένας τρελος/κάγκουρας/ταρίφας/μεθυσμένος να κάψει στοπ και να πέσει πάνω σου το έχεις σκεφτεί; Μπορείς να κάνεις εικόνα πως θα γίνει ενα vivio αν τρακάρει με Octavia π.χ; Αν μπορείς, τότε έχεις την απάντηση στο ερώτημά σου. Και καλά, αμα ήσουν μπάκουρος, οκ, αλλά τώρα θα βάζεις μέσα αθώο κόσμο που δε φταίει τίποτα... Mα τωρα λογικη ειναι αυτη ; Τι θα συμβει αν φαει καποιος κανενα στοπ ; Με αυτο το σκεπτικο δε θα πρεπει να κυκλοφορει , οχι δικυκλιστης αλλα ουτε διπορτο μεσα στην πολη και να παρουμε ολοι grand vitara ... Ρωτησε κανενας αν εχει την οικονομικη ανεση για κατι καλυτερο ; Αν εχει οικογενεια οπου απαιτειται αυτοκινητο , παιρνει οτι σηκωνει το πορτοφολι του και προσεχει/ελπιζει να κρατησει οσο πιο πολυ γινεται. 4 2
lakis. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μην το πάρεις τρύπιος κουμπαράς είναι με 800 ευρό παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο 1
Ducatista Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν έχεις κάνει έρευνα αγοράς και δεν βρήκες κάτι καλύτερο κοντά σε αυτά τα χρήματα πάρτο και Όσο σε βγάλει.. μην σκέφτεσαι για ανακατασκευες για πολλούς λόγους δεν συμφέρει.... αν το πάρεις για να βολευτείς είναι οκ μην βλέπεις μέλλον σε αυτό... Οι άλλοι παιδιά που κοροϊδεύετε τον άνθρωπο χαίρεστε;; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από Ducatista 2
Cell_7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 56 λεπτά πριν, Ducatista είπε Αν έχεις κάνει έρευνα αγοράς και δεν βρήκες κάτι καλύτερο κοντά σε αυτά τα χρήματα πάρτο και Όσο σε βγάλει.. μην σκέφτεσαι για ανακατασκευες για πολλούς λόγους δεν συμφέρει.... αν το πάρεις για να βολευτείς είναι οκ μην βλέπεις μέλλον σε αυτό... Οι άλλοι παιδιά που κοροϊδεύετε τον άνθρωπο χαίρεστε;; Για κάτι το οποίο βγάλει δεν βγάλει χρόνο δεν θα έδινα τόσα, άδικα θα τα χάσει τα χρήματα του σύντομα. Το θέμα της ασφάλειας μιας και θα κουβαλάει παιδιά δεν το θίγω καν... Στο car.gr θα βρεις πολλά αυτοκίνητα με έως 1000€. Ναι θα δώσεις 50-60€ παραπάνω σε τέλη κυκλοφορίας αλλά θα σου μείνει κάποια Α χρόνια. Δες toyota carina, corolla κτλπ.
Black Demis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Cell_7 είπε Για κάτι το οποίο βγάλει δεν βγάλει χρόνο δεν θα έδινα τόσα, άδικα θα τα χάσει τα χρήματα του σύντομα. Το θέμα της ασφάλειας μιας και θα κουβαλάει παιδιά δεν το θίγω καν... Στο car.gr θα βρεις πολλά αυτοκίνητα με έως 1000€. Ναι θα δώσεις 50-60€ παραπάνω σε τέλη κυκλοφορίας αλλά θα σου μείνει κάποια Α χρόνια. Δες toyota carina, corolla κτλπ. εδω ενα Lanos να παρει με 1000 θα ειναι πολλες φορες καλυτερο ... 2
Cell_7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Black Demis είπε εδω ενα Lanos να παρει με 1000 θα ειναι πολλες φορες καλυτερο ... Πες το ψέματα, το είχα το Lanos του 2000 και μια χαρά αμάξι ήταν.
Ducatista Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Cell_7 είπε Για κάτι το οποίο βγάλει δεν βγάλει χρόνο δεν θα έδινα τόσα, άδικα θα τα χάσει τα χρήματα του σύντομα. Το θέμα της ασφάλειας μιας και θα κουβαλάει παιδιά δεν το θίγω καν... Στο car.gr θα βρεις πολλά αυτοκίνητα με έως 1000€. Ναι θα δώσεις 50-60€ παραπάνω σε τέλη κυκλοφορίας αλλά θα σου μείνει κάποια Α χρόνια. Δες toyota carina, corolla κτλπ. Το συμπέρασμα ρε παιδιά ότι δεν θα βγάλει χρόνο βγαίνει από το λαδι που καίει; Γιατί μπορώ να σου πω εκατοντάδες παραδείγματα που τέτοιες ταλαιπωρημένες μηχανές καίνε λάδι δεκαετίες και συνεχίζουν... Τώρα για την ασφάλεια των παιδιών είναι υποκειμενικό και ειδικα για μενα που είμαι περιεργος ούτε σε aygo κλπ βάζω τα παιδιά μου εγώ....
calico Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Με 500€ παρε το . Αλλιώς άσε άλλον να πάρει το κελεπουρι .
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η δική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να παίρνουμε μεταχειρισμένα μόνο πολύ εμπορικά αυτοκίνητα, για να υπάρχει πλήθος ανταλλακτικών. Ενα καθρεφτάκι να σου σπάσει, δεν θα μπορείς να βρεις ή αν βρεις θα είναι ακριβό. Τα λάδια είναι το ελάχιστο πρόβλημα. Η subaru είναι καλή εταιρεία... αλλά στην Ελλάδα είναι το 0.1% των αυτοκίνητων της αγοράς. Ειδικά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το έχω ξαναδεί ποτέ... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από The_Judas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα