dmpatanis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Ενας μου πουλαει ενα subaru vivio 650 μοντελο του 1997 στα 800ευρω το αυτοκινητο καιει λαδια απο οτι ειδα.Το θελω μονο για την πολη και να πηγαινω τα παιδια δραστηριοτητες. Θα το αγοραζατε? 1
turbat0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Για 800€ εντάξει δεν παίρνεις και κανένα σπουδαίο ρίσκο, το μόνο που θα με προβλημάτιζε είναι να μην με πάρει σβάρνα κανένα τζιποειδές διότι έχουν κατακλύσει τους δρόμους τελευταία.
dmpatanis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Για επισκευη κι ητηρα ποσο θα στοιχισει ωστα να μην καιει λαδια
Gatilaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Παρ'το και αμα τοσο πολυ βρεις κανα μοτερ σε καμια ανακύκλωση/μαντρα το αλλαζεις. Εαν τσιμπαει μονο λαδια και απο νερα δεν εχει θεμα τα 800 για να κανεις τη δουλεια σου θα αντιστοιχουσαν σε κανα παπι αντε κανα σκουτερακι. Καλυτερα λαμαρινα γυρω γυρω!
turbat0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Για επισκευη κι ητηρα ποσο θα στοιχισει ωστα να μην καιει λαδια Εξαρτάται από το λόγο που καίει τα λάδια, πρέπει να το ελέγξεις, πόσα χιλιόμετρα έχει? Μπορεί να είναι κάτι φτηνό π.χ τσιμουχάκια βαλβίδων, μπορεί όμως και να θέλει ολική ανακατασκευή κινητήρα. 1
dmpatanis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μου ειπε οτι στα 1500χιλ περιπου βαζει 500ml λαδι.Η εξατμιση ηταν μαυρη πισω και στο δακτυλο μου αφηνε καπνα οταν το ακουμπισα. Εβγαλα τον δεικτη και δεν ειδα να εχει παχυρευστο υγρο παρα μονο λαδι.Δουλεμα ειχε καλο αλλα το μοτερ εξωτερικα ειχε λαδια.
turbat0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Σέρβις κάνει ή το έχει παρατημένο το αμάξι και θέλει να στο φορτώσει? ΚΤΕΟ έχει περάσει? Καυσαέρια?
dmpatanis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Κτεο περασε φετος τον απριλιο και ηταν καθαρο το χαρτι απο οτι ειδα.μονο ευθυγραμμηση τροχον ειχε παρατηρηση. Λογικα δεν θα περνουσε κτεο αν εκεγε πολυ λαδι? Πινακιδες ειχε και κυκλοφορουσε.
gia_nnis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dmpatanis είπε Κτεο περασε φετος τον απριλιο και ηταν καθαρο το χαρτι απο οτι ειδα.μονο ευθυγραμμηση τροχον ειχε παρατηρηση. Λογικα δεν θα περνουσε κτεο αν εκεγε πολυ λαδι? Πινακιδες ειχε και κυκλοφορουσε. Αρα τα περισσοτερα τα χανει.. Κοιτα να δεις θα εχεις θεμα με ανταλλακτικα.. και μην κανεις σεναρια στο μυαλο σου οτι θα εχει χαμηλη καταναλωση.. Εχω ακουσει μεχρι και 7λ εντος!!! Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από gia_nnis
dmpatanis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Απλως εχει λιγα τελη και ειναι μικρο και φτηνο σαν αυτοκινητο για αγορα τα 800ευρω.
gia_nnis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 59 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Απλως εχει λιγα τελη και ειναι μικρο και φτηνο σαν αυτοκινητο για αγορα τα 800ευρω. Εγω ειμαι κατα.. και θα δεις οτι στο αμεσο-εμμεσο μελλον θα συναντησεις κολλημα με καποιο ανταλλακτικο.. Θα το μετανιωσεις.. Σου προτεινω να βρεις micra k11 1
paylidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είδα χθες στο marketplace fiat panda με 1650 ευρώ και είχε αλλάξει κ ιμάντα χρονισμού κ όλα. 1200 κε τέλη 130-135€... κ σαφώς ανώτερο Αμαξι από αυτό που αναφέρεις. για εμένα μακρυά εκτός εάν στο δώσουν τελείως τσάμπα-όχι κ να πληρώσεις κ 800€ Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από paylidis 2
thanasisxask Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, dmpatanis είπε Ενας μου πουλαει ενα subaru vivio 650 μοντελο του 1997 στα 800ευρω το αυτοκινητο καιει λαδια απο οτι ειδα.Το θελω μονο για την πολη και να πηγαινω τα παιδια δραστηριοτητες. Θα το αγοραζατε? Συγνώμη αλλά θα προτιμούσα να τα πάω με ταξί, εγώ με αυτό το αμάξι δεν θα έβγαζα ούτε το σκύλο για βόλτα, φιλικά πάντα. 5 1
gia_nnis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 28 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Συγνώμη αλλά θα προτιμούσα να τα πάω με ταξί, εγώ με αυτό το αμάξι δεν θα έβγαζα ούτε το σκύλο για βόλτα, φιλικά πάντα. Ειναι μια καλη εκδοση παιδικου αυτοκινητου! Αν το εχεις παρκαρει και ο κωλος σου ειναι λιγο εξω.. πιανεις τον πισω θολο το σηκωνεις λιγο και σπρωχνεις.. μετακινειται κανονικα!!! 2
calico Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Το έχει φίλος μου και έχει θεμα με τα λάστιχα. Δεν βρίσκει εύκολα και τα πληρώνει ακριβά . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα