Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, apleistos_gatos είπε

Δεν ξέρω για εσάς τους υπολοίπους, αλλά το TDP του που είναι στα 100W (source) δεν μου φαίνεται χαμηλό... Τα xx50 series κάρτες κανονικά πρέπει να κάνουν και για low profile υλοποιήσεις που δε θέλουν παραπάνω 8/6-pin συνδέσεις, και με αυτό, την πατάει πολύ.

Τουλάχιστον θα είναι αξιότιμη αναβάθμηση έναντι του 1650.

δεν είναι τίποτα τα 100w , κλάιν και με 450w τροφοδοτικό μια χαρά είσαι εδώ εγώ που ξέμεινα με την gtx 470 που κατεβάζει 200άρες για πλάκα σε watt τον χειμώνα ανεβάζει αισθητά την θερμοκρασία του χώρου το pc όταν παίζω κανένα παιχνίδι η τραβάει κανένα render animation :D  

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, georgepppo είπε

δεν είναι τίποτα τα 100w , κλάιν και με 450w τροφοδοτικό μια χαρά είσαι εδώ εγώ που ξέμεινα με την gtx 470 που κατεβάζει 200άρες για πλάκα σε watt τον χειμώνα ανεβάζει αισθητά την θερμοκρασία του χώρου το pc όταν παίζω κανένα παιχνίδι η τραβάει κανένα render animation :D 

Εγώ μιλούσα για όσους έχουν SFF refurbished υπολογιστές τύπου Dell Optiplex, Lenovo Thinkcentre, κλπ που με τίποτα δε βρίσκεις νέα τροφοδοτικά.

Δημοσ.

πυροτεχνήματα χωρίς ουσία για να μην είναι μόνη της η AMD στις ειδήσεις....

στάχτη στα μάτια

ποιοτική εταιρία η NVIDIA αλλά με αυτά ξεφτιλίζεται και διώχνει κόσμο αντί να κερδίζει

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

τι μας τυραννάνε ρε πουστη. Βγάλε εκει μια κάρτα να 'χουμε να παιζουμε όλοι. Σουπερ και μουπερ και δεν ξερω 'γω τι άλλο

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, bazzil είπε

τι μας τυραννάνε ρε πουστη. Βγάλε εκει μια κάρτα να 'χουμε να παιζουμε όλοι. Σουπερ και μουπερ και δεν ξερω 'γω τι άλλο

Έχει βγάλει φίλε nvidia rx570 και rx580 free for all 😂😂😂😂

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

Έχει βγάλει φίλε nvidia rx570 και rx580 free for all 😂😂😂😂

AMD είναι αυτές. Ναι. Μια χαρα. Οχι να αραδιάζουν ενα σωρό μοντέλα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, apleistos_gatos είπε

Εγώ μιλούσα για όσους έχουν SFF refurbished υπολογιστές τύπου Dell Optiplex, Lenovo Thinkcentre, κλπ που με τίποτα δε βρίσκεις νέα τροφοδοτικά.

οι refushbish είναι για δουλειές γραφείου  ,αλλά και πάλι υπάρχει λύση ένα mid κουτάκι και ένα τροφοδοτικό και έτοιμος εκτός αν παίζει κάτι με την συμβατότητα και δεν το γνωρίζω μεταξύ hw απλών υπολογιστών και brand.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει βγάζει συνήθως τις καλύτερες κάρτες γραφικών,  δυο είναι έτσι και αλλιώς, αυτή και η AMD οπότε στους δύο όταν βγαίνεις πρώτος δεν θεωρείται και άθλος! 

Αλλά πολύ γυφτοεταιρεια αυτή η nVidia ρε μάγκες! 

Επεξ/σία από panoskatos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...