Προς το περιεχόμενο

Εσβησε και δεν ξαναανοιγει το pc

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα βρηκα το pc μου σβηστο ...Παταω το κουμπι να ανοιξει ...τιποτα!!!!Ελεγχω καλωδιο πολυμπριζο κλπ , ολα ΟΚ.Σαν να μην ειναι στην πριζα....Τι στο...επαθε?????Τροφοδοτικο ή κατι αλλο???Ευχαριστω. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Πιθανών κάποια υπέρταση του δικτύου της ΔΕΗ να έκαψε την ασφάλεια που έχει μέσα το τροφοδοτικό? Αν θέλεις δοκίμασε με κάποιο άλλο ή άνοιξε το και δες την ασφάλεια.

Δημοσ.
Πιθανών κάποια υπέρταση του δικτύου της ΔΕΗ να έκαψε την ασφάλεια που έχει μέσα το τροφοδοτικό? Αν θέλεις δοκίμασε με κάποιο άλλο ή άνοιξε το και δες την ασφάλεια.

Μαλλον οχι γιατι εχω ups.... :D :D :D :D

Δημοσ.
90% πρέπει να είναι τροφοδοτικό :( και εδώ που τα λέμε μακάρι να μην είναι κάτι άλλο.

Μακαρι...μακαρι!!!!!!Τι αλλο δηλ. θα μπορει να ειναι????Ευχαριστω. :?: :?: :?: :?:

Δημοσ.

Nomizo exeis paidakia den blepeis mipos ekanan kamia hackeria..:)

Afou eides to kalodio kai ola auta den blepeis kai sto trofodotiko an exeis koumpaki on/off na deis an einai sto on!!!

bebaia 8a sou elega...na deis kai sto esoteriko mipos kouni8ike to kalodiaki pou einai gia to koumpi pou dinei reuma....(sto leo auto giati an 8imamai kala ekanes kati allages sto pc sou me ena filo sou...gia des to kai auto mipos kouni8ike kati kai tora bgike telios....?!!!!!)

Bebaia meta apo ola auta...an ta dokimaseis ola....na ftaiei to trofodotiko??isos....makari na einai ena apo auta pou eipa...giati xaneis mono xrono kai oxi xrima:) :)

Δημοσ.

βγάλε το καλώδιο του ρεύματος απο το UPS και απο το PC και βάλτα μετά από 1λεπτό πάλι και δες άμα ανοίγει ;)

Δημοσ.

gianni epeidi efine kai sto diko mou pc auto,prin 2 meres piga kai peira apo to e-shop ena 400ari me 120mm fan,32€ teliki timi.

to parakseno sto palio trofodotiko itan oti tin asfaleia tin eixe kollimeni pano sto tipomeno...apisteyta pragmata...gia na tin allakso tha eprepe na paro kollitiri na tin ksekoliso kai meta na kolliso alli...ma posi tsigkounia pia mporei na iparxei?

thimamai paliotera kati trofodotika pou eixa eixan eksoterika mia asfaleia bidoti kai mia mesa se eidiki thiki me elasmata.

Δημοσ.
Καλυτερα να προτιματε τα επωνυμα τροφοδοτικα να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.

Ετσι!!!!Εγω πηρα απο το ram-shpo ενα Antec 430Watt ....120 ευρω για να μην πειναει το pc μου.Τοσα πραγματα εχει να ταϊσει!!!! :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...