drapanakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου ζηταει εισαγωση κωδικων για google και youtube. που στο καλο αποθηκευεται η διαδικασια ;
tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Εννοείς μέσα από τον browser? Αν ναι ποιον χρησιμοποιείς? Αν όχι σε τι λειτουργικό? 1
tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, drapanakis είπε chrome windows 10 Κανονικά όταν βάζεις login credentials σου βγαίνει ένα pop up window από τον browser για να τα αποθηκεύσεις και πατάς save. Σου βγαίνει εσένα από τον chrome? 1
drapanakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 δε μου το βγαζει. Και εγω ετσι θυμομουν .
tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, drapanakis είπε δε μου το βγαζει. Και εγω ετσι θυμομουν . Για ρίξε μία ματιά στο παρακάτω https://www.google.com/amp/s/windowsreport.com/google-chrome-wont-save-passwords/%3famp 1
drapanakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, drapanakis είπε ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Τις ρυθμίσεις που γράφει για τα passwords τις κοίταξες? 1
drapanakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 ναι. Βρηκα ενα λαθος και μηπως ηταν αυτο. θα το δω οταν κανω επανεκκινηση. Υπηρχε ενας ανυπαρκτος ακομα λογαριασμος. τον δειγραψα. Μπορει γιαυατο να ζητουσε συνεχεια επικυρωση. 1
tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, drapanakis είπε ναι. Βρηκα ενα λαθος και μηπως ηταν αυτο. θα το δω οταν κανω επανεκκινηση. Υπηρχε ενας ανυπαρκτος ακομα λογαριασμος. τον δειγραψα. Μπορει γιαυατο να ζητουσε συνεχεια επικυρωση. Δεν χρειάζεται επανεκκίνηση απλά κλείσε τον chrome και άνοιξε τον πάλι
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα καθαρισμού που να καθαρίζει τα cookies και τρέχει αυτόματα ή κατά τον τερματισμό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα