slk200gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, opera είπε Δυστυχως η κατασταση το χειμωνα ειναι τραγικη,ελπιζω οταν ερθει το φυσικο αεριο στη πολη να αναπνευσουμε καθαρο αερα. Μην εισαι αισιόδοξος, σε διπλανή πόλη που ηρθε το αέριο περσυ ,7000 διαμερίσματα ( στοιχεια απο τον δημο) φέτος συνδέθηκαν 620 διαμερίσματα. Η μόνη λύση είναι να κατέβει το πετρέλαιο στα 0,50 που ηταν πριν την κρίση, είναι τραγικό να ηταν 0,50 οταν ο κόσμος ήταν καλα και τωρα που έχουν μειωθεί τα εισοδήματα να πηγαίνει πανω από ενα ε το λίτρο.Το ακομα πιο παράδοξο είναι ότι το κράτος γνωρίζει ότι τωρα που αύξησε τον φόρο εισπράττει λιγότερο από παλια που ηταν χαμηλά και πραγματικά σε κανει να αναρωτιέσαι.Αποψη μου, ξερω θα ακουστεί ακραία ομως αλλιως μυαλό δεν θα βάλουν, στην αθηνα ,αλλου δεν χρειάζεται, κάψτε οτι νοβοπαν βρείτε και οτι καύσιμο υλικό επιβαρύνει στο μέγιστο το περιβάλλον σε ουτε εναν μηνα θα ειναι υποχρεωμένη να λάβουν μέτρα, αυτο που δεν μπορούν σιγουρα ειναι να ελέγξουν το καύσιμο υλικό του κάθε σπιτιού.Η καύση γινεται απο ανάγκη και οχι απο τσιγκουνιά, λες να εχω όρεξη να στοιβιαζω 5 τόνους ξύλα και μετα να τα ξανακουβαλαω στο τζάκι και κάθε 2 μέραες να καθαρίζω και να πετάω καυτή σταχτη? 2
slk200gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Paparokas1985 είπε εκει στις δυτικες συνοικιες που έχτισες σπιτι, αναπνέεις και τον ανάλογο αερα (την αιθαλομίχλη των γυφτων που καινε οτι νανε). Εδω ανατολικα εχουμε ολοι φ.αεριο . Καταλαβες τωρα γιατι εχτισες σπιτι με μονο 500 ευρω το τετραγωνικο εκει; Και ελεγα ποτε θα πεταχτείς ,αντε παλι να τα βάλω σε μια σειρα,καταρχήν γεννηθηκα και μεγάλωσα τούμπα δηλαδη ανατολικά δηλαδη διπλα σε κατι σαν και εσενα αλαζόνες, δεύτερον απο λαθος μου δεν σε κατατοπισα σωστα για την περιοχή μου ,είναι βορειοδυτικά, δεν έχουμε γυφτους,eco και τα διάφορα άλλα γνωστά και μη,με ενα γρήγορο γκουγκλαρισμα θα δεις ότι μια από τις πιο βεβαρημενες περιοχές ειναι η Πυλαία και μέρος της Άνω Τούμπας,γιατι?επειδη η καμπύλες των κεραιών του Χορτιάτη χτυπάνε εκει,μελέτη απο το ΑΠΘ. Πάμε και στο θεμα που τόσο σε πειραξε ,τα 500ε το μέτρο,λογο της φύσης της δουλειάς μου γνωριζω πάρα πολλές επιχειρήσεις και εισαγωγείς, τα περισσότερο λοιπόν αγοραστηκαν απο εκει ,στις ελληνικές επιχειρήσεις η διαφορά είναι περίπου στο μισό, στα εισαγόμενα ειναι ακομα πιο μεγαλη φτάνει και 1 προς 3 ,ενδεικτικά να σου πω ότι το τζάκι μου είναι ενεργειακό 1,20 πλάτος Palazzeti (φαντάζομαι ότι το ξερεις ανατολικε) λιανική τιμή 6800ε και το πήρα 2400 Ε, σε ολα αυτά συνυπολογίσε και ενα παιχνίδι που γίνεται με το ΦΠΑ το οποίο αντιπροσωπεύει το 1/4 της ονομαστικής τιμής,επειδη ξερω οτι θα με ξαναβρείς σε κανένα άλλο ποστ και θα μου πεις οτι έχω τσαντίρι σου παραθέτω μια φωτο του ταπεινου μου σπιτιού των 500ε το τ.μ βορειοδυτικά της θεσσαλονικης Υ.Γ Στην τιμη δεν έβαλα τον κήπο και τον Σκυλο Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από slk200gr
slk200gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Paparokas1985 είπε κοιτα το να ζεις εκτος πολιτισμου "καπου" βαρειο-δυτικα , μαλλον καταρα ειναι για τους περισοτερους και οχι ευλογια, οσο ομορφο και να ειναι το σπιτακι σου , που πραγματι ειναι ωραιοτατο και να το χαιρεσε. Τωρα για το κοστος, μια χαρα τα λες, αλλα ειδες οτι δεν εισαι στους πολλους και οι τιμες που σου εγιναν ειναι παρα μα παρα πολυ σπεσιαλ? Στον πολιτισμό ειμαι ακόμη , αν τα 15 λεπτά σου φαίνονται πολλά να ξεκινήσουμε για ενα ποτακι στην Αριστοτέλους, ειμαι σιγουρος οτι θα σε περιμένω,επίσης τα τελευταία χρόνια ο πολιτισμος παραέχει έρθει ανατολικά ,καπου εκει στην θερμή και αναμένεται να αυξηθεί, καλη τυχη σας ευχομαι ,εδω δεν προβλέπεται προς το παρων τουλάχιστον κατι τετοιο
slk200gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Paparokas1985 είπε εισαι τοσο περιφανος για το σπιτι σου αλλα δε μας λες που ειναι , αν ειναι τιποτα κοντα στη σινδο, τι να σου πω να , μακαρι να μη σε βρει κανεις καρκινος του πνευμονα ευχομαι Δεν θα τα ξαναλέμε, δεν έχουμε νέφος, eco,περίεργες μυρωδιές,στρατιές απο κουνουπια κτλ
alada4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Στις 27/10/2019 στις 8:16 ΠΜ, slk200gr είπε Πριν από 3 χρόνια βρήκα ένα προσάναμμα με κερί και κλωστές, ήταν φανταστικό γιατί έκαιγε περίπου στα 5 λεπτά, δυστυχώς φέτος δεν μπόρεσα να τα ξαναβρώ μάλλον έκλεισε, βρήκα μία εταιρεία κηροπλαστική στην Κρήτη αλλά δυστυχώς δεν στέλνει η βόρεια Ελλάδα και ούτε έχει και εδώ πελάτες, γνωρίζετε Κάποιο προσάναμμα που να κρατάει ώρα γιατί αυτά με τα άσπρα κυβάκια είναι σκέτη ταλαιπωρία Είναι το καλύτερο φίλε μου αυτό που λες .καψιδια τα λένε (τα υπολείμματα από τα κεριά που καίγονται στις εκκλησίες ). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/10/2019 στις 8:16 ΠΜ, slk200gr είπε Πριν από 3 χρόνια βρήκα ένα προσάναμμα με κερί και κλωστές, ήταν φανταστικό γιατί έκαιγε περίπου στα 5 λεπτά, δυστυχώς φέτος δεν μπόρεσα να τα ξαναβρώ μάλλον έκλεισε, βρήκα μία εταιρεία κηροπλαστική στην Κρήτη αλλά δυστυχώς δεν στέλνει η βόρεια Ελλάδα και ούτε έχει και εδώ πελάτες, γνωρίζετε Κάποιο προσάναμμα που να κρατάει ώρα γιατί αυτά με τα άσπρα κυβάκια είναι σκέτη ταλαιπωρία Δαδι,κουκουνάρια,τριμμένα κεριά ή οποιοδηποτε λάδι μέσα σε χαρτί κουζινας.Τα υπολείμματα από κεριά εκκλησίας,όπως ειπώθηκε, επίσης,τα κάνεις κομματάκια,τα τυλίγεις με λίγο ρόλο χαρτι.Και ροκανιδια ποτισμένα με λίγο πετρέλαιο,ότι βρεις από όλα αυτά. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από jmmys
vasilllis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, slk200gr είπε Μην εισαι αισιόδοξος, σε διπλανή πόλη που ηρθε το αέριο περσυ ,7000 διαμερίσματα ( στοιχεια απο τον δημο) φέτος συνδέθηκαν 620 διαμερίσματα. Η μόνη λύση είναι να κατέβει το πετρέλαιο στα 0,50 που ηταν πριν την κρίση, είναι τραγικό να ηταν 0,50 οταν ο κόσμος ήταν καλα και τωρα που έχουν μειωθεί τα εισοδήματα να πηγαίνει πανω από ενα ε το λίτρο.Το ακομα πιο παράδοξο είναι ότι το κράτος γνωρίζει ότι τωρα που αύξησε τον φόρο εισπράττει λιγότερο από παλια που ηταν χαμηλά και πραγματικά σε κανει να αναρωτιέσαι.Αποψη μου, ξερω θα ακουστεί ακραία ομως αλλιως μυαλό δεν θα βάλουν, στην αθηνα ,αλλου δεν χρειάζεται, κάψτε οτι νοβοπαν βρείτε και οτι καύσιμο υλικό επιβαρύνει στο μέγιστο το περιβάλλον σε ουτε εναν μηνα θα ειναι υποχρεωμένη να λάβουν μέτρα, αυτο που δεν μπορούν σιγουρα ειναι να ελέγξουν το καύσιμο υλικό του κάθε σπιτιού.Η καύση γινεται απο ανάγκη και οχι απο τσιγκουνιά, λες να εχω όρεξη να στοιβιαζω 5 τόνους ξύλα και μετα να τα ξανακουβαλαω στο τζάκι και κάθε 2 μέραες να καθαρίζω και να πετάω καυτή σταχτη? Και με 5 τονους ξυλα εχεις περισσοτερη οικονομια απο το πετρελαιο?Γιατι δεν χρησιμοποιεις κλιματιστικο?
kirileman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, slk200gr είπε Όλα καλά, αλλά τι άκυρο στέγαστρο είναι αυτό; 😛
papoys1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Οι περισσότερες μάντρες που πουλάνε ξύλα συνήθως πουλάνε και σακούλες με μικρά κομμάτια ξύλου (μικρές σκίζες αυνήθως ) που μένουν όταν σκίζουν ξύλα και είναι πολύ καλά για προσάναμα. Παλαιότερα που αγόραζα (τώρα φέρνω ξερή ελιά δική μου που ανάβει εύκολα) έπαιρνα μία τέτοια σακούλα την οποία πουλούσαν με 1 ευρώ και άναβα πολύ εύκολα τη φωτιά με τέτοια και λίγο πετρέλαιο. 1
vovous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Σταχτοπετρέλαιο ότι καλύτερο. Διαρκει 1-3 λεπτα εξαρταται απο την αναλογια που θα το κανεις και απο την ποσοτητα που θα βαλεις. Με 1 ευρω εχεις ολοκληρο τενεκε για ολο το χειμωνα. Εκτος αν χρησιμοποιησεις πετρελαιο κινησης και ανεβασεις τον προϋπολογισμο σου ! Το αρνητικο ειναι οτι μυριζει αρκετα αν το χεις σε μικρο αποθηκακι αλλα αν κρινω απο την αυλη σου δεν θα χεις θεμα! 1
slk200gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, vasilllis είπε Και με 5 τονους ξυλα εχεις περισσοτερη οικονομια απο το πετρελαιο?Γιατι δεν χρησιμοποιεις κλιματιστικο? χρησιμοποιω ,οταν παω σπιτι εχω αναψει το κλιματιστικο οταν φτανω ειναι ζεστο και αναβω το ενεργειακο τζακι το οποοιο το γουσταρω κιολας και γινεται φουρνος σε 30 λεπτα απο την στιγμη που ανεβασει 80 βαθους θερμοκρασια,πετρελαιο χρειαζομουν περιπου 3 τονους με ενδοδαπεδια θερμανση που κανει και οικονομια
l337 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ζω για την στιγμή που θα καταργηθούν εντελώς τα τζάκια με καύση ξύλου στον αστικό ιστό και όποιον πιάσουν να καίει ξύλα να του κόψουν τον κώλο όσο περισσότερο γίνεται.
slk200gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, l337 είπε Ζω για την στιγμή που θα καταργηθούν εντελώς τα τζάκια με καύση ξύλου στον αστικό ιστό και όποιον πιάσουν να καίει ξύλα να του κόψουν τον κώλο όσο περισσότερο γίνεται. Σιγά ρε μάγκα, ο κόσμος που κρυώνει θα κόψει τον κωλο αυτον που αλαζονικά ζεσταινοσασταν,θα με θυμηθεις
l337 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε Σιγά ρε μάγκα, ο κόσμος που κρυώνει θα κόψει τον κωλο αυτον που αλαζονικά ζεσταινοσασταν,θα με θυμηθεις Δεν ξέρω αν περιμένεις απάντηση αλλά για να συμβεί αυτό ξεκίνα πρώτα να ξαναγράψεις αυτό που θες σε κατανοητά ελληνικά ώστε το κείμενο να βγάζει νόημα και επίσης αφαίρεσε τις ανούσιες οικειότητες τύπου "ρε μάγκα" κλπ μιας και ούτε γνωριζόμαστε ούτε είμαι φιλαράκι σου.
spyros007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοψτε κανα μετρο και οι δυο ......Ο κοσμος δεν έκοψε κώλους στην Ελλαδα για πολυ σοβαροτερα θεματα θα κοψει για το κρυο και τα τζακια..........................Αναπουπούλιασα .Α και μια φώτο απο το δικο μου σπιτακι και η πισινα δωρο,αν βλεπω καλα εχει και τζακι Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από spyros007 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα