Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτό το κουτί από PC του 2008.

Μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να στήνω ένα Ryzen 5 με νέα μητρική κ.λ.π ?

Είμαι σε budget και ακόμα και τα 30€ είναι θέμα για μένα. Εφόσον το έχω είπα να ρωτήσω αν κάνει.

Τι πρεπει να προσέξω?

Αν δεν κάνει όπως μου είπαν για τα τωρινά PC ο λόγος ποιός λέτε να είναι?

(Δυστυχώς δε μπήκα σε λεπτομέρειες να ρωτήσω τον τεχνικό).

Σας ευχαριστώ...

IMG_20191026_210850.jpg

IMG_20191026_211146.jpg

IMG_20191027_032107.JPG

IMG_20191027_032558.JPG

Δημοσ.

Δεν θα εχεις προβλημα, αλλα... Επειδη εκανα το ιδιο το 16" το μετανιωσα και την πρωτη εβδομαδα πηγα αγορασα κουτι.

Ηθελα ενα κουτι το 75€ , και σκεφτηκα χρησιμοποιήσω το παλιο και na το παρω τον αλλο μηνα. Τα προβληματα ηταν με την καρτα γραφικων δε χωρουσε (ανετα), το κουτι δεν ειχε τα standoff (μικρες μπρουτζινες εξαγωνες βιδες) και κακο airflow.. 

Δημοσ.

Τεχνικά δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς όλα ακολουθούν το πρότυπο atx, οπότε βασικά η μητρική θα μπαίνει. Το μόνο μείον είναι τυχόν μέτριο air flow το οποίο δεν είναι και σίγουρο. Αν δεν σου φτάνουν τα χρήματα, προχώρα το μην το φοβάσαι.

Δημοσ.

Εχει μερικα μειον οπως τη θεση του τροφοδοτικου ψηλα,αυτο δεν θα ειναι καλο για τον επεξεργαστη,θα ζεσταινεται περισσοτερο και καποια μερη της μητρικης σε αυτο το σημειο.

Καθαρισε και την πολυ σκονη που εχεις. Αν δεν εχεις αλλο περιθωριο προσπαθησε με αυτο,αλλα οταν μπορεσεις να το αλλαξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ο,τι κατάλαβα το airflow είναι το πιο σημαντικό μείον. Και εγώ αυτό σκέφτηκα να σας πω την αλήθεια δηλαδή το πώς θα αερίζεται γιατί είδα 3-4 ανεμιστηράκια. Αυτό με τη θέση του τροφοδοτικού δεν το ήξερα.

Σας ευχαριστώ πάντως. Θα δοκιμάσω με αυτό για την ώρα και έπειτα βλέπουμε. Παρατήρησα ο,τι τα σύγχρονα  budget κουτιά δε διαφέρουν και πολύ. Τα πιο ακριβά σαφώς διαφέρουν.Τι λέτε?

Επεξ/σία από rhtoras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...