zaskar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Πως σταματάω το αναθεματισμένο AutoRun στα Windows XP; Έκανα στο παρελθόν κάποια πράγματα αλλά δεν έγινε τίποτα. Κάποιος που να το έχει κάνει και να του έκατσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_online Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 ama katebaseis to WinXP Manager mporeis na "pirakseis" oti thes sta xp bebaia kai auto pou thes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Otan les autorun fantazomai anaferesai sto parathiraki pou petagetai kai se rwtaei ti theleis na kaneis otan bazeis ena cd ... An nai tote rikse mia matia edw: http://www.tweakxp.com/search.asp?s=autoplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaskar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Ναι σε αυτό αναφέρομαι και σ’ ευχαριστώ πολύ. Μου τη δίνουν το αυτόματα πράγματα και για αυτό και ότι κάνω θέλω να το κάνω μόνος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotakas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 eisai theos man...eixa spasei to kefali mou na to vrw...kai gia osous varioude na mpoun sthn selida oriste katefthina oi energies... 1. Go to Start->Run->gpedit.msc 2. Computer Config -> Administrative Template -> System 3. Select Drive(s) 3. Double clik Turn off Autoplay 4. Enable it. all credits to hexstatic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Genika paidia to tweakxp.com einai must gia osous exoune windows xp. Exei sxedon apantiseis gia ola xwris na xreiazetai na kanoume install diafora programata gia na broume apantisi sta problimata mas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.