learner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Επειδη γενικοτερα ειχα παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με κουτια υπολογιστων και σκεφτομαι να στησω εαν συστημα θα ηθελα να ρωτησω τα κουτια οπως ειναι το Sharkoon TG4 Blue δεν παιρνουν μεσα DVD's παρα μονο σκληρους δισκους; Ευχαριστω εκ των προτερων
Deka013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, learner είπε Επειδη γενικοτερα ειχα παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με κουτια υπολογιστων και σκεφτομαι να στησω εαν συστημα θα ηθελα να ρωτησω τα κουτια οπως ειναι το Sharkoon TG4 Blue δεν παιρνουν μεσα DVD's παρα μονο σκληρους δισκους; Ευχαριστω εκ των προτερων Ναι,αλλά αν σου αρέσει το case δεν υπάρχει λόγος να μην το πάρεις,πάρε εξωτερικό DVD. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δεν παίρνουν. Αλλά τι το θέλεις το dvd?
learner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστω και τους δυο σας για τις απαντησεις. Ανα καιρους θελω να περασω αρχεια που εχω στον υπολογιστη και να τα εχω σε DVD. Την ιδεα του εξωτερικου DVD δεν την ειχα σκεφτει αν και απο οσο ειδα γραφουν σε σχετικα χαμηλες ταχυτητες. Μου αρεσει το Sharkoon TG4 Blue αλλα γενικοτερα θα ηθελα κατι ποιο λειτουργικο που να εχω αμεση προσβαση σε DVD. Επομενως θα πρεπει να κοιταξω καπου αλλου.
wesker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Αν σου αρέσει σαν κουτι δεν βρισκω λογο να μην το παρεις. Δεν εχει θέση για DVD. Ε και; Τα εξωτερικά γράφουν σε χαμηλές ταχύτητες. Ε και; Για 1-2-3 φορες που θα χρειαστεί να γραψεις ενα DVD; Ούτε που θυμαμαι ποσα χρονια εχω να γραψω σε DVD. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα