tornado Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Εχει ασχοληθει κανεις? Εχω καποιες αποριες και διαβαζω κανα δυο μερες χωρις να εχω βγαλει ακρη. Ερωτησεις: 1. Εχω ενα κενο rfid tag / card προφανως ετσι οπως ειναι κενη ειναι αχρηστη, πρεπει να αποκτησει ενα serial number το οποιο να διαβαζει ο αναγνωστης. Πως γραφεις serial number σε μια κενη καρτα? 2. Σε ενα control unit, μπορεις να αποκτησεις προσβαση (εφοσον εχεις κωδικους) και να τσεκαρεις τι χρηστες / νουμερα εχει αποθηκευμενα? Μαλλον δυσκολ το κοβω αυτο αλλα εχω απορια.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Εγω ξερω οτι οταν τις αγοράζεις καρτες εχουν μεσα τον αριθμο, και απλα την καταχωρείς στον αναγνώστη, να βαζω αριθμους σε κενές δεν εχω ακουσει αλλα νομιζω δεν εχει και νόημα
coffeex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 1) Μπορείς να γράψεις σε μία κενή με arduino ή με συσκευή που κάνει clone μία "γραμμένη" κάρτα. 2) Και ναι και όχι, παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες.
tornado Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, coffeex είπε 1) Μπορείς να γράψεις σε μία κενή με arduino Έχεις κάποιο λινκ με μια τέτοια συσκευη? Ψάχνω εδώ και ημερες και άκρη δεν εχω βγαλει
coffeex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Για κάρτες στα 125Khz δες αυτό και διάβασε και τα χαρακτηριστικά του, το έχω αγοράσει από το aliexpress μαζί με κενές κάρτες και δουλεύει άψογα. Για Arduino θα χρειαστείς τα παρακάτω modules: Αυτό για 13.56Mhz κάρτες και αυτό για 125Khz
tornado Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 coffeex το πρωτο ειναι αντιγραφεας η κανω λαθος? δεν θελω να κοπιαρω κλειδια αλλα να παιρνω κενα κλειδια writable και να τους βαζω serial number. Τι προτεινεις να παρω?
coffeex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν έχει πρόβλημα με το να γράφεις κώδικα θα πας προς Arduino, αλλά θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι οι κάρτες επιτρέπουν την αλλαγή. Επίσης υπάρχει και αυτός (κλώνος αλλά δουλεύει τέλεια) που κάνεις τα πάντα αρκεί να έχεις και τις αντίστοιχες κάρτες. Δες και το παρακάτω video
tornado Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 βασικα πρεπει να γραφει καρτες με tk4100 ετσι οπως τα γραφεις παω σε arduino, η βλεπεις καποια αλλη λυση?
coffeex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Σε arduino αλλά ψάξε το θέμα να δεις αν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις, γιατί παίζουν ρόλο πολλά πράγματα και κυρίως οι κάρτες.
tornado Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 ψαχνω κατι μερες τωρα... για αυτο ανοιξα θεμα γιατι επηξα
tornado Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 προς το παρον δεν εχω καταληξει, ψαχνω και θα δω τι συνδυασμό θα κανω.
Tzini_Gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 παιζει κτ τετοιο να εφαρμοζεται στα περιβοητα εισητηρια των λεωφορειων / μετρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα