gabriel1981 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, Black Demis είπε κανε ενα test 1. συνδεσου με ethernet 2. κατεβασε καποιο download manager πχ idm (internet download manager) 3. βαλε ενα αρχειο να κατεβει απο το download manager πχ ενα απο αυτα http://speedtest.ftp.otenet.gr/ πες μας μες πόσα κατεβάζεις το αρχειο (διάλεξε κανα μεγαλο) Max 800kb/sec έγραψε. Δε ξέρω τι κίνηση πρέπει να κανω. Vodafone είναι ο πάροχος. Συγχρονίζει στα 17.000 kbps και κατεβάζει με τραγική ταχύτητα
Black Demis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, gabriel1981 είπε Max 800kb/sec έγραψε. Δε ξέρω τι κίνηση πρέπει να κανω. Vodafone είναι ο πάροχος. Συγχρονίζει στα 17.000 kbps και κατεβάζει με τραγική ταχύτητα 7.2 mbps περίπου δλδ για να είσαι σίγουρος οτι δεν φταις εσύ (γιατί θα σε χρεώσουν αν φταις) 1. δοκίμασε ενα laptop με απευθείας σύνδεση με ethernet στο royter (δλδ μια άσχετη συσκευή που ξέρεις σίγουρα ότι λειτουργεί) 2. δοκίμασε άλλο router (ενα άλλο που θα σου έχει μείνει η από κάποιον φιλο σου ελπίζω να μην κάνεις της δοκιμές σου με κάνα wifi ετσι?
gabriel1981 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Black Demis είπε 7.2 mbps περίπου δλδ για να είσαι σίγουρος οτι δεν φταις εσύ (γιατί θα σε χρεώσουν αν φταις) 1. δοκίμασε ενα laptop με απευθείας σύνδεση με ethernet στο royter (δλδ μια άσχετη συσκευή που ξέρεις σίγουρα ότι λειτουργεί) 2. δοκίμασε άλλο router (ενα άλλο που θα σου έχει μείνει η από κάποιον φιλο σου ελπίζω να μην κάνεις της δοκιμές σου με κάνα wifi ετσι? Τα έχω κάνει όλα αυτά. Δεν αλλάζει τίποτα!
Black Demis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, gabriel1981 είπε Τα έχω κάνει όλα αυτά. Δεν αλλάζει τίποτα! αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι από σένα τότε δήλωσε βλάβη απλά σου τα λέω όλα αυτά γιατί αν είναι από σένα θα φας και 35 ευρώ αέρα πατέρα και δεν θα λύσεις και θέμα...
gtsamour Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ καλά είμαι? Με ανησυχούν τα errors, βέβαια δεν ξέρω αν για 16 ημέρες connected είναι πολλά ή ΟΚ.... στο κατέβασμα torrent πιάνω 5.2 mb/s μέγιστο. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από gtsamour
bblaw20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2020 στις 6:13 ΜΜ, gtsamour είπε Παιδιά εγώ καλά είμαι? Με ανησυχούν τα errors, βέβαια δεν ξέρω αν για 16 ημέρες connected είναι πολλά ή ΟΚ.... στο κατέβασμα torrent πιάνω 5.2 mb/s μέγιστο. Για 16 μερες μια χαρα ειναι, να ανυσηχησεις οταν δεις τοσα errors σε μονο μερικες ωρες. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από bblaw20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα