Valey1337 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα που να μπορεί να μου αλλάξει την μητρική και την το κέντρο ήχου σε λογικές τιμές διότι στην iRepair που πήγα ήθελαν 250$ και με τόσα παίρνω καινούργιο. Βρίσκομαι Αθήνα Βόρεια Προάστεια. To κινητό ανοίγει αλλά μένει κολλημένο στο μηλαράκι Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Valey1337
Zenor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Μπορώ να το αναλάβω εγώ. Στείλε μου pm.
Valey1337 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ αλλά το πήγα πίσω και το έφτιαξαν χωρίσ χρήματα διότι στην iRepair είχαν ''ξεχάσει να βάλουν την μνήμη πίσω'' μετά την διάγνωση
Zenor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, Valey1337 είπε Ευχαριστώ αλλά το πήγα πίσω και το έφτιαξαν χωρίσ χρήματα διότι στην iRepair είχαν ''ξεχάσει να βάλουν την μνήμη πίσω'' μετά την διάγνωση Χαχαχαχ!! Τι είχαν ξεχάσει να κάνουν λέει; 1
Knight of Mercy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Στις 5/11/2019 στις 8:01 ΜΜ, Valey1337 είπε Ευχαριστώ αλλά το πήγα πίσω και το έφτιαξαν χωρίσ χρήματα διότι στην iRepair είχαν ''ξεχάσει να βάλουν την μνήμη πίσω'' μετά την διάγνωση Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα την αιτιολόγηση. Ποια μνήμη αφαίρεσαν στα πλαίσια ποιας διάγνωσης?
SaFiS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Knight of Mercy είπε Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα την αιτιολόγηση. Ποια μνήμη αφαίρεσαν στα πλαίσια ποιας διάγνωσης? Για iRepair μιλάμε, μην την ψάχνεις. Σίγουρα θα λείπουν και άλλα πράγματα από μέσα...
Knight of Mercy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Είχα ακούσει καλά λόγια για την iRepair, αν και ουδέποτε τη χρησιμοποίησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα