Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα αναπαραγωγής ταινιών DVD ...

HaPagan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από ένα format και εγκατάσταση των Win98SE Gr αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αναπαραγωγή ταινιών DVD . Για να γίνω πιο σαφής όταν λέω πρόβλημα εννοώ ότι κατά την αναπαραγωγή η ροή της ταινίας είναι διακοπτόμενη (κοινώς κολλάει) . Το θέμα είναι όμως ότι παλαιότερα που είχα πάλι Win98 , η αναπαραγωγή γινόταν κανονικά .

Έχω δοκιμάσει 2-3 εκδόσεις των PowerDVD και WinDVD . Έχω ενεργοποιήσει το hardware accelaration αλλά η κατάσταση λίγο βελτιώθηκε. :(

Δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα αδυναμίας του υπολογιστή μου καθώς είναι P3 733MHz , 320 MB RAM , GeForce4Ti4200 128 MB RAM .

Έχετε να προτείνετε κάτι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

Δημοσ.

Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το DMA από τον Πίνακα Ελεγχου. Πήγαινε στα CD-ROM, διάλεξε το DVD σου και τίκαρε το κουτάκι που λέει DMA. Μετά από μία επανεκκίνηση θα είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τελευταίους Drivers για την καρτα γραφικών σου.

Αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε να βάλεις τα τελευταία ASPI

Δημοσ.

Έχω βάλει τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών μου όπως και ASPI drivers . Κάποια άλλη ιδέα ; Το ξέρω ότι δεν είναι φυσιολογικό ...

Δημοσ.

δεξι κλικ στο υπολογιστης μου>ιδιοτητες>υλικο>διαχειριση συσκευων>ελεγκτες IDE\ATAPI> πρωτευον η δευτερευον διαυλος...(αναλογα με που εχεισ το dvd)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...