HaPagan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μετά από ένα format και εγκατάσταση των Win98SE Gr αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αναπαραγωγή ταινιών DVD . Για να γίνω πιο σαφής όταν λέω πρόβλημα εννοώ ότι κατά την αναπαραγωγή η ροή της ταινίας είναι διακοπτόμενη (κοινώς κολλάει) . Το θέμα είναι όμως ότι παλαιότερα που είχα πάλι Win98 , η αναπαραγωγή γινόταν κανονικά . Έχω δοκιμάσει 2-3 εκδόσεις των PowerDVD και WinDVD . Έχω ενεργοποιήσει το hardware accelaration αλλά η κατάσταση λίγο βελτιώθηκε. Δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα αδυναμίας του υπολογιστή μου καθώς είναι P3 733MHz , 320 MB RAM , GeForce4Ti4200 128 MB RAM . Έχετε να προτείνετε κάτι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
denexo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το DMA από τον Πίνακα Ελεγχου. Πήγαινε στα CD-ROM, διάλεξε το DVD σου και τίκαρε το κουτάκι που λέει DMA. Μετά από μία επανεκκίνηση θα είσαι εντάξει.
HaPagan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Το έκανα και αυτό αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι . Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει .
me_robas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δοκίμασε να βάλεις τελευταίους Drivers για την καρτα γραφικών σου. Αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε να βάλεις τα τελευταία ASPI
HaPagan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Έχω βάλει τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών μου όπως και ASPI drivers . Κάποια άλλη ιδέα ; Το ξέρω ότι δεν είναι φυσιολογικό ...
Dreamchaser Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δοκιμασε να ξαναπερασεις τους drivers της μητρικης και του AGP controller. :roll:
HaPagan Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Σωστός είσαι Dreamchaser !!! Εγκατάστησα drivers για το VIA chipset της μητρικής και όλα δουλεύουν ρολόι τώρα .
doc1000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 H energopoihsh tou DMA poy fenetai sta winXP? Sta properties tou dvd den to vriskw...
deviant Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 δεξι κλικ στο υπολογιστης μου>ιδιοτητες>υλικο>διαχειριση συσκευων>ελεγκτες IDE\ATAPI> πρωτευον η δευτερευον διαυλος...(αναλογα με που εχεισ το dvd)
doc1000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 mou grafei mono to tranfer rate sto secondary channel poy exw to DVD kai exei apenergopoihmeno to koutaki "enable write cache"... tipota allo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.