giantzeron Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαιρετω τη παρεα.... Εχω εδω κ λιγες μερες την εν λογω συσκευη και το να βρω ενα γυαλι προστασιας ( full face ) που να κουμπωνει μαζι με την θηκη spigen φανταζει αδυνατο. Σημερα εκανα μια βολτα απο ενα καταστημα και μου ειπα και καλα για μια ultra hd μεμβρανη που ειναι καλυτερη απο το γυαλι κλπ....μαλιστα ο υπαλληλος επειδη με ειδε δισκτακτικο στην αγορα της ( 18 ευρω ) μου την χαρισε αλλα δεν ειμαι βεβαιος οτι μπορω να την τοποθετησω καθως εχω την αισθηση πως χρειαζεται καποιο υγρο για να κολλησει. Εχετε καποια γνωση αποψη για αυτο ? Επισης.... Υπαρχει καποιο γυαλι καποιας εταιρειας που να μου κανει ( full εννοω και οχι να αφηνει κενα πανω κατω κλπ ) - και να μην το φτυνει εξω η θηκη ?? Κατι εντοπισα απο εξωτερικο αλλα θα ηθελα τα φωτα σας Eχω αρχισει να νοσταλγω το mi 8 μου..... !!! Καπου ειδα οτι αναφερθηκε το T-MAX Glass ...αλλα και για αυτο δεν γνωριζω αν θα κουμπωσει μαζι με τη θηκη ********* Ευχαριστω Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από giantzeron
saruman123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giantzeron είπε Χαιρετω τη παρεα.... Εχω εδω κ λιγες μερες την εν λογω συσκευη και το να βρω ενα γυαλι προστασιας ( full face ) που να κουμπωνει μαζι με την θηκη spigen φανταζει αδυνατο. Σημερα εκανα μια βολτα απο ενα καταστημα και μου ειπα και καλα για μια ultra hd μεμβρανη που ειναι καλυτερη απο το γυαλι κλπ....μαλιστα ο υπαλληλος επειδη με ειδε δισκτακτικο στην αγορα της ( 18 ευρω ) μου την χαρισε αλλα δεν ειμαι βεβαιος οτι μπορω να την τοποθετησω καθως εχω την αισθηση πως χρειαζεται καποιο υγρο για να κολλησει. Εχετε καποια γνωση αποψη για αυτο ? Επισης.... Υπαρχει καποιο γυαλι καποιας εταιρειας που να μου κανει ( full εννοω και οχι να αφηνει κενα πανω κατω κλπ ) - και να μην το φτυνει εξω η θηκη ?? Κατι εντοπισα απο εξωτερικο αλλα θα ηθελα τα φωτα σας Eχω αρχισει να νοσταλγω το mi 8 μου..... !!! Καπου ειδα οτι αναφερθηκε το T-MAX Glass ...αλλα και για αυτο δεν γνωριζω αν θα κουμπωσει μαζι με τη θηκη ********* Ευχαριστω Με την T-max κουμπώνει. Έχω βάλει σε Samsung και ξέρω. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από saruman123
giantzeron Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Με την T-max κουμπώνει. Έχω βάλει σε Samsung και ξέρω. Ευχαριστω. Εχεις υποψη σου για αυτην την μεμβρανη που ανεφερα μηπως?
saruman123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, giantzeron είπε Ευχαριστω. Εχεις υποψη σου για αυτην την μεμβρανη που ανεφερα μηπως? Δεν έχω βάλει τέτοια για να ξέρω.
M4tR1x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατοχος mate 20 pro. Επέλεξα tmax πολύ καλό. Μου ξεκόλλησε αλλά θα σου δώσω κάποιες συμβουλές μιας και σκοπεύω να το ξανά πάρω με σωστότερη διαχείριση. Πρώτον το uv Light γισ την κόλλα μην το φοβηθείς και πέρασε το σε όλο το κινητό κάνα 3-4 φορές(θα καταλάβεις αν δεις ένα βίντεο με το συγκεκριμένο τζάμι) . Επίσης αν έχεις σκοπό να πάρεις θήκη που έρχεται και καλύβει την οθόνη (βλέπε spigen armor σαν την δική μου δηλςδη) δώσε λίγο χρόνο μην βιαστείς να την βάλεις. Άστο να κάτσει μια ωρα χωρίς να το πειράζεις. Πέρνα το και καμιά φορά πριν βάλεις την θήκη και είσαι πένα. Καλο θα είναι να μην βγάζεις βάζεις την θήκη συνέχεια. Αν χρειαστείς κάτι άλλο στην διάθεση σου. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από M4tR1x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα