Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tsf είπε

εγώ έχω έναν amstrad cpc 6128 και ακόμη δουλεύει και δεν τον αλλάζω μέχρι να παλιώσει

Σοβαρά τώρα.. ποιος ο λόγος να αλλάξει κάποιος την GTX 970 με μια καινούργια? 

ειλικρινά όμως...ποιες οι διαφορές.. οι ορατές διαφορές.. όχι στο μυαλό μας...

• Thanks 1
Δημοσ.

επομενο μοντελο θα ειναι super duper! με ιδια cuda cores αλλα αυτοκολητο πρασινο χρωμα και οχι κιτρινο οπως η super! γελοιοτητες με μικρες διαφορες για να βγαλουν στην αγορα ενα νεο ακομα προιον και να κατεβει η αξια του προηγουμενου που μολις αγορασαμε!

Δημοσ.

Να βγει και 1660 super super και 1660 super+ και 1660 sub super

Πρέπει να καλυφθούν τα κενά... Όχι πάνω από 1 cuda cores διάφορα από έκδοση σε έκδοση. Δώστε επιλογές...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή την σειρα «1600» δεν την κατάλαβα ποτέ ποιός ο ρόλος της. Έχω χάσει την μπάλα...

Είχαμε GTX900, μετά GTX1000 και μετά GTX2000. Ίσως GTX3000 στο μέλλον.

Επεξ/σία από svartevarg
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Αυτή την σειρα «1600» δεν την κατάλαβα ποτέ ποιός ο ρόλος της. Έχω χάσει την μπάλα...

Είχαμε GTX900, μετά GTX1000 και μετά GTX2000. Ίσως GTX3000 στο μέλλον.

Ειδανε οτι καταλαβαινει ο κόσμος την κοροιδια με το rtx, μπηκε στο χαρτη η Intel που ανακοινωσε ότι θα βγαλει gpu και άρχισε και η AMD να ψιλοπουλαει ακομη και vega μετα τη φουσκα του mining. Οποτε σου λεει κατσε να βγαλουμε καμια κανονικη καρτα σε νορμαλ τιμη κ να αφησουμε τις πολλες μ*%+&£ς γιατι δε θα βγει μπόνους για καινουριο πετσινο μπουφαν. 

Ηλιθιοτητα η σειρα 16 σαν ονομα αλλα οι κάρτες και τα refresh τους πραγματικα εχουν νοημα και ειναι μια καλη επιλογη για upgrade για οσους εχουν 1050ti και κατω. 

• Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...