epp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 ποιο ειναι το προβλημα; πηρες την αναβολη και του χρονου θα παρεις απαλλαγη, εχει πραγματικα διαφορα αν την παρεις μετα απο 2 ετησιες ή 3 ετησιες αναβολες;
Bitbit Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 βρες ένα άλογο (ή και γαϊδούρι), φόρα μια περικεφαλαία με βατραχοπέδιλα και γραβάτα και πήγαινε
NtinosStratosApallagh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εάν έχεις πραγματικό πρόβλημα, η γνώμη μου είναι πως θα σου έδιναν απαλλαγή. Αν και το γεγονός ότι παίρνεις χάπια σημαίνει μια σοβαρότητα. Στενός μου φίλος με κατάθλιψη, φαρμακευτική αγωγή και χαρτιά από Αιγινητειο, μετά από 2 έτη αναβολής του λένε κατευθείαν ότι απαλλάσσεται, τους ρώτησε αν θέλουν να τον ρωτήσουν κάτι, του λένε από την επιτροπή ότι δεν θα τον ρωτήσουν κάτι γιατί τα χαρτιά του τα λένε όλα. Τώρα..... Υπάρχουν περιπτώσεις που δίνονται και 3 έτη αναβολής. Υπομονή. Υπάρχει θέμα κι αρκετά σοβαρό είναι η αλήθεια (πχ γνωστός μου μέσα απτο στρατόπεδο πήρε απαλλαγή λέγοντας απλά ότι δεν θέλει να υπηρέτηση.) μίλησα με τον ψυχίατρο μου και μου κάνει αστους να τραγουδούν. Αν τυχων δεν μπορεις ουτε του χρονου λογο προβληματων απλα δεν θα πας και θα το κανονισουμε. εμενα με ενοχλει που ειπε «δεν με πειθεις» σε φαση τι; Περναω απο καλλιστεία; Τι δεν σε πειθω; Αλλος ανθρωπος μπορει να εχει πιο σοβαρο προβλημα απτο δικο μου και να κανει και καμια χαζομαρα στον εαυτο του απτα λογια ενος ηλιθιου απο εκει περα. 3 λεπτά πριν, katsapoli είπε Ποσο χρόνον είσαι? 21 2 λεπτά πριν, epp είπε ποιο ειναι το προβλημα; πηρες την αναβολη και του χρονου θα παρεις απαλλαγη, εχει πραγματικα διαφορα αν την παρεις μετα απο 2 ετησιες ή 3 ετησιες αναβολες; δεν με νοιαζει ποτε θα παρω απαλλαγη, με ενοχλει που δεν καταλαβαινουν καποια αλφα βασικα πραγματα. Διοτι δεν γινεται να μπει καποιος με προβλημα μεσα και να γινει ακομα χειροτερα
Maurikycli Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, ekechagi είπε "Εάν δεν με πιστεύετε, κόψτε μου την αναβολή και στείλτε με να κάνω βολές στο ΣΒΕΝ". Και κλείστου το μάτι πονηρά. 😉 Και σε βγάζει Ι4 και κλείνεις και το άλλο μάτι!
nyne Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Φιλε μου συνηθως παιρνεις τρεις αναβολες και μετα σε διωχνουν.Την επομενη φορα θα φυγεις μια κ καλη,αφου εχεις θεμα μη μασας,δεν ειναι δικο του θεμα κ δεν ρισκαρουν να βαλουν καποιον μεσα εστω και με την υποψια οτι εχει καποιο προβλημα...Αν ειχες παει στρατο θα καταλαβαινες οτι απλα σε ψαρωνει...
NtinosStratosApallagh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, nyne είπε Φιλε μου συνηθως παιρνεις τρεις αναβολες και μετα σε διωχνουν.Την επομενη φορα θα φυγεις μια κ καλη,αφου εχεις θεμα μη μασας,δεν ειναι δικο του θεμα κ δεν ρισκαρουν να βαλουν καποιον μεσα εστω και με την υποψια οτι εχει καποιο προβλημα...Αν ειχες παει στρατο θα καταλαβαινες οτι απλα σε ψαρωνει... Ηθελα να μπω, προσπαθησα 2 φορες που εν τελη πηρα 2 ετησιες λογο διαταραχων και και, καταλαβα πανω κατω τι κανει απλα νομιζα οτι μετα ειναι απαλλαγη οριστικα και με αγχωσε καπως. Ευχαριστω για την απαντηση 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nyne είπε Φιλε μου συνηθως παιρνεις τρεις αναβολες και μετα σε διωχνουν. Μην λέτε ότι να ναι. Συνολικά 2 έτη αναβολών θέλεις, για να βγεις ι5. Δεν έχει σημασία αν θα σου δώσουν 1 αναβολή 2 ετών, 2 ετήσιες ή 4 6μηνες. Μιας και το όριο είναι 2 έτη, είσαι σίγουρος @NtinosStratosApallagh ότι ήταν 2 ετήσιες? Πότε έκανες την διαδικασία κάθε φορά? Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic 4
NtinosStratosApallagh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μην λέτε ότι να ναι. Συνολικά 2 έτη αναβολών θέλεις, για να βγεις ι5. Δεν έχει σημασία αν θα σου δώσουν 1 αναβολή 2 ετών, 2 ετήσιες ή 4 6μηνες. Μιας και το όριο είναι 2 έτη, είσαι σίγουρος @NtinosStratosApallagh ότι ήταν 2 ετήσιες? Πότε έκανες την διαδικασία κάθε φορά? Ηταν 2 ετησιες. Μια στην κω και μια στην θηβα.
nyne Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μην λέτε ότι να ναι. Συνολικά 2 έτη αναβολών θέλεις, για να βγεις ι5. Δεν έχει σημασία αν θα σου δώσουν 1 αναβολή 2 ετών, 2 ετήσιες ή 4 6μηνες. Μιας και το όριο είναι 2 έτη, είσαι σίγουρος @NtinosStratosApallagh ότι ήταν 2 ετήσιες? Πότε έκανες την διαδικασία κάθε φορά? Σε αυτο εχεις δικιο οταν πηγα εγω ηταν 2 ετη συνολικα,δε καταλαβα τι ελεγε ο ts.Μπορει ομως να εχει αλλαξει το οριο ...
SabotazNic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, NtinosStratosApallagh είπε Ηταν 2 ετησιες. Μια στην κω και μια στην θηβα. Μπορείς να γράψεις ακριβώς ημερομηνίες που έκανες διαδικασία? Πχ αν έκανες τώρα Σεπτ 22, προηγούμενη ήταν Ιούλιος 21 και Μάιος 20? (έτσι βγαίνουν οι 2 ετήσιες αναβολες μέχρι τώρα) 1
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, NtinosStratosApallagh είπε Υπάρχει θέμα κι αρκετά σοβαρό είναι η αλήθεια (πχ γνωστός μου μέσα απτο στρατόπεδο πήρε απαλλαγή λέγοντας απλά ότι δεν θέλει να υπηρέτηση.) μίλησα με τον ψυχίατρο μου και μου κάνει αστους να τραγουδούν. Αν τυχων δεν μπορεις ουτε του χρονου λογο προβληματων απλα δεν θα πας και θα το κανονισουμε. εμενα με ενοχλει που ειπε «δεν με πειθεις» σε φαση τι; Περναω απο καλλιστεία; Τι δεν σε πειθω; Αλλος ανθρωπος μπορει να εχει πιο σοβαρο προβλημα απτο δικο μου και να κανει και καμια χαζομαρα στον εαυτο του απτα λογια ενος ηλιθιου απο εκει περα. 21 δεν με νοιαζει ποτε θα παρω απαλλαγη, με ενοχλει που δεν καταλαβαινουν καποια αλφα βασικα πραγματα. Διοτι δεν γινεται να μπει καποιος με προβλημα μεσα και να γινει ακομα χειροτερα Δεν υπάρχει απαλλαγή άμα πεις δεν θέλω να υπηρετήσω. Αυτά είναι ραδιοαρβύλες. Σου δίνουν μέχρι δύο έτη αναβολή και σε βγάζουν κανένα Ι3 αοπλο μετά. Τώρα για εσένα, θα γίνει ότι ορίζει το ΠΔ με την κρίση σωματικής ικανότητας στον στρατό. Άμα δεν έπραξαν σωστα λυπάμαι, περίμενε άλλο ένα έτος.
NtinosStratosApallagh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν υπάρχει απαλλαγή άμα πεις δεν θέλω να υπηρετήσω. Αυτά είναι ραδιοαρβύλες. Σου δίνουν μέχρι δύο έτη αναβολή και σε βγάζουν κανένα Ι3 αοπλο μετά. Τώρα για εσένα, θα γίνει ότι ορίζει το ΠΔ με την κρίση σωματικής ικανότητας στον στρατό. Άμα δεν έπραξαν σωστα λυπάμαι, περίμενε άλλο ένα έτος. Εκει φαινοταν Ι1 και στις 2 φορες που ειχα μπει. Αυτος μου ειπε τα λεμε ξανα του χρονου. Με υφακι και οτι ειπα πανω και και.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μην λέτε ότι να ναι. Συνολικά 2 έτη αναβολών θέλεις, για να βγεις ι5. Δεν έχει σημασία αν θα σου δώσουν 1 αναβολή 2 ετών, 2 ετήσιες ή 4 6μηνες. Μιας και το όριο είναι 2 έτη, είσαι σίγουρος @NtinosStratosApallagh ότι ήταν 2 ετήσιες? Πότε έκανες την διαδικασία κάθε φορά? Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις δίνουν και 3 έτη, δεν θυμάμαι νομους και κριτήρια αλλά έχει συμβεί. Για περιπτωσεις σαν του ts όμως που βγαίνει Ι5, τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δίνουν 2ετη αναβολής. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από Basilhs23___
dionisis1925 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NtinosStratosApallagh είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω, έχω ήδη 2 ετήσιες αναβολές λόγο ψυχολογικών προβλημάτων που λαμβάνω και θεραπείες με χάπια και ψυχίατρο. Πέρασα σήμερα από την επιτροπή ώστε να πάρω την απαλλαγή και αυτός εκεί έλεγε ότι δεν με πιστεύει και ότι δεν παίρνω τα χάπια και και και να ξανά περάσω του χρόνου [3η ετήσια αναβολή;]. Είχα κανονικά την γνωμάτευση του ψυχίατρου μου αλλά έγινε αυτό. Δεν μπορώ να τους καταλάβω αλήθεια. Ξέρετε πάνω κάτω τι γίνεται τώρα; Καλά εντάξει, όταν δεις επίσημα την απόφαση της επιτροπής με τα μάτια σου τα ξανά λέμε. Δεν υπάρχει 3η ετήσια αναβολή, είτε σε βγάζει Ι5 είτε παρουσιάζεσαι στο στρατόπεδο και παίρνεις από εκεί απαλλαγή. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, NtinosStratosApallagh είπε Εκει φαινοταν Ι1 και στις 2 φορες που ειχα μπει. Αυτος μου ειπε τα λεμε ξανα του χρονου. Με υφακι και οτι ειπα πανω και και. Κατσε, στο ΠΔ με τις παθήσεις η πάθηση σου είναι Ι1; Η ο καραβανας γιατρός σε έβγαλε Ι1; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις