Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AntoMast είπε

Να σαι καλα φιλε.

Επισης παιδια γνωριζει καποιος με σιγουρια αν μπορεις να κανεις μειωμενη θητεια στην ΕΛΔΥΚ; Ελλαδα παραμεθοριο δικαιουμαι 8 μηνο γιατι ειμαι τριτεκνος.

ΕΛΔΥΚ ισχυει το ιδιο, ή 9 μηνο; Πηρα στην στρατολογια, βγηκε μια κοπελα και μου ειπε ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ισχυει η μειωμενη θητεια για 8 μηνο, αλλα οχι για 6 μηνο.

Γνωριζει καποιος με σιγουρια να μου πει; 

Για ΕΛΔΥΚ ισχυει ότι και στην Ελλάδα. Αν δικαιουσαι κανεις και 8μηνο και 6μηνο.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, theo156 είπε

Στον ΣΞ περνάμε το κινητό κανονικά σα να μη τρέχει τίποτα ή καλό είναι να το κρύψουμε και λίγο;

Ανετα...μην σου πω οτι πρωτη μερα καποια στελεχη θα σου ζητησουν και τον αριθμο σου! Απλα δεν προκαλεις με φωτο κτλπ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kappareality είπε

Για ΕΛΔΥΚ ισχυει ότι και στην Ελλάδα. Αν δικαιουσαι κανεις και 8μηνο και 6μηνο.

Μαλιστα..Γιατι μια κοπελα στην στρατολογια μου ειπε 8μηνο λογικα μπορεις, αλλα 6μηνη θητεια δεν προβλεπεται σιγουρα στην ΕΛΔΥΚ.

Γενικα μια ασυνεννοησια..Ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν με σιγουρια. Πως, ενας θεος ξερει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, AntoMast είπε

Μαλιστα..Γιατι μια κοπελα στην στρατολογια μου ειπε 8μηνο λογικα μπορεις, αλλα 6μηνη θητεια δεν προβλεπεται σιγουρα στην ΕΛΔΥΚ.

Γενικα μια ασυνεννοησια..Ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν με σιγουρια. Πως, ενας θεος ξερει.

Αφού είσαι τρίτεκνος και θα κάνεις 8μηνη θητεία  η 6μηνη που κολλάει ? 

Δημοσ.
23 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Ανετα...μην σου πω οτι πρωτη μερα καποια στελεχη θα σου ζητησουν και τον αριθμο σου! Απλα δεν προκαλεις με φωτο κτλπ

Τι να τον κάνουν το αριθμό.....να τα λένε στο τηλ ?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Τι να τον κάνουν το αριθμό.....να τα λένε στο τηλ ?

Βασικα ναι...αν δεν τον βρισκουν κτλπ. Σε εμας στον Εβρο  ηταν το πρωτο πραγμα που καναν οι μονιμοι χαμηλοβαθμοι αξιωματικοι και οι διοικητες των λοχων. 

Δημοσ.

Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. Μπαινω τον νοεμβριο στρατο, ο αδερφος μου τελειωνει τελη νοεμβριου, ισχυει οτι οταν ειναι 2 αδερφια ο ενας ερχεται κοντα στον τοπο κατοικιας του? Γνωριζει καποιος να με απαντησειιιιι

Δημοσ.

Μετά από πόσο καιρό αφού τελειώσεις την θητεία μπορείς να εκτυπώσεις το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης ;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω, έχω ήδη 2 ετήσιες αναβολές λόγο ψυχολογικών προβλημάτων που λαμβάνω και θεραπείες με χάπια και ψυχίατρο. Πέρασα σήμερα από την επιτροπή ώστε να πάρω την απαλλαγή και αυτός εκεί έλεγε ότι δεν με πιστεύει και ότι δεν παίρνω τα χάπια και και και να ξανά περάσω του χρόνου [3η ετήσια αναβολή;]. Είχα κανονικά την γνωμάτευση του ψυχίατρου μου αλλά έγινε αυτό. Δεν μπορώ να τους καταλάβω αλήθεια. Ξέρετε πάνω κάτω τι γίνεται τώρα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NtinosStratosApallagh είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω, έχω ήδη 2 ετήσιες αναβολές λόγο ψυχολογικών προβλημάτων που λαμβάνω και θεραπείες με χάπια και ψυχίατρο. Πέρασα σήμερα από την επιτροπή ώστε να πάρω την απαλλαγή και αυτός εκεί έλεγε ότι δεν με πιστεύει και ότι δεν παίρνω τα χάπια και και και να ξανά περάσω του χρόνου [3η ετήσια αναβολή;]. Είχα κανονικά την γνωμάτευση του ψυχίατρου μου αλλά έγινε αυτό. Δεν μπορώ να τους καταλάβω αλήθεια. Ξέρετε πάνω κάτω τι γίνεται τώρα;

Και τι πρόβλημα υπάρχει;Πάλι πήρες αναβολή και θα σε καλέσουν να ξαναπεράσεις επιτροπή του χρόνου.

Δημοσ.

Εάν έχεις πραγματικό πρόβλημα, η γνώμη μου είναι πως θα σου έδιναν απαλλαγή. Αν και το γεγονός ότι παίρνεις χάπια σημαίνει μια σοβαρότητα. 

Στενός μου φίλος με κατάθλιψη, φαρμακευτική αγωγή και χαρτιά από Αιγινητειο, μετά από 2 έτη αναβολής του λένε κατευθείαν ότι απαλλάσσεται, τους ρώτησε αν θέλουν να τον ρωτήσουν κάτι, του λένε από την επιτροπή ότι δεν θα τον ρωτήσουν κάτι γιατί τα χαρτιά του τα λένε όλα. 

Τώρα..... Υπάρχουν περιπτώσεις που δίνονται και 3 έτη αναβολής. Υπομονή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...