dimitrisd09 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα, ξερει καποιος αν παίρνεις μισθο (ναι για τα 8,70 λεω😅) το διαστημα της εκπαιδευσης; Επίσης, ποτε γίνεται η μισθοδοσία αρχες ή τέλη του μήνα; Μπαινω τον νοεμβρη και βλεπω καποια πραγματα για τη φορολογικη δηλ.
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, dimitrisd09 είπε Καλησπερα, ξερει καποιος αν παίρνεις μισθο (ναι για τα 8,70 λεω😅) το διαστημα της εκπαιδευσης; Επίσης, ποτε γίνεται η μισθοδοσία αρχες ή τέλη του μήνα; Μπαινω τον νοεμβρη και βλεπω καποια πραγματα για τη φορολογικη δηλ. Παίρνεις και στη εκπαίδευση ναι . Συνήθως στη μέση του μήνα , αναλόγως
gokuthelegend Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, TheSenate είπε Από απλή περιέργια, ο αριθμός σειράς που λέμε φαίνεται κάπου; Για 'Ε ΕΣΣΟ 2022. Δεν νομίζω να φαίνεται κάπου μιας και δεν είναι επίσημο νούμερο, είναι κάτι που ξεκίνησαν να το μετράνε οι φαντάροι από όσο γνωρίζω.
markosf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα. Παρουσιάζετε κανείς την Δευτέρα στο 572 ΜΤ στο Καβησο Ευρου; Έχετε καμία εικόνα του στρατοπέδου;
df10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπερα, πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε πσρ τεστ πριν μπουμε στη μοναδα καταταξης; εμαθα οτι και να μην εχεις κανει σου κανουν ενα ραπιντ εκει και τελειωσες, ισχυει;
Certificatee Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, df10 είπε καλησπερα, πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε πσρ τεστ πριν μπουμε στη μοναδα καταταξης; εμαθα οτι και να μην εχεις κανει σου κανουν ενα ραπιντ εκει και τελειωσες, ισχυει; Ναι, ισχύει. Στα ΣΥΠΟ έχουν νοσηλευτές που διενεργούν rapid test σε όσους παρουσιάζονται χωρίς μοριακό. Δεν πρόκειται να σε διώξουν.
SIP1995 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Να ρωτήσω, επειδή η αναβολή μου λήγει τέλη Δεκεμβρίου, για να μπορώ το Ιανουάριο πρέπει να κάνω τίποτα η απλά το αφήνω ; Επίσης λόγω ότι θέλω 9μηνο σκέφτομαι η παραμεθόριο η ειδικές δυνάμεις, και έχω ακούσει ότι αν πας ειδικές δυνάμεις σε στέλνουν σε στρατόπεδο κοντά στο σπίτι σου ισχύει ; Δηλαδή εγώ που είναι από Θεσσαλονίκη θα πάω Ρεντίνα ;
markosf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, SIP1995 είπε Να ρωτήσω, επειδή η αναβολή μου λήγει τέλη Δεκεμβρίου, για να μπορώ το Ιανουάριο πρέπει να κάνω τίποτα η απλά το αφήνω ; Επίσης λόγω ότι θέλω 9μηνο σκέφτομαι η παραμεθόριο η ειδικές δυνάμεις, και έχω ακούσει ότι αν πας ειδικές δυνάμεις σε στέλνουν σε στρατόπεδο κοντά στο σπίτι σου ισχύει ; Δηλαδή εγώ που είναι από Θεσσαλονίκη θα πάω Ρεντίνα ; Για να μπεις Ιανουάριο πρέπει να κόψεις την αναβολή μέχρι 31 Οκτωβρίου. Μπορείς μέσω του gov.gr να το κάνεις για να μην τρέχεις στην στρατολογία ή στα ΚΕΠ. Τα υπόλοιπα τα δηλώνεις αργότερα στην φόρμα που θα σου στείλουν πριν έρθει το χαρτί καταταξης. Τα ίδια θα δηλώσεις και την μέρα που θα παρουσιαστεις. Τώρα αν γίνουν όλα αυτά που θες είναι άλλο θέμα.
SIP1995 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 19 minutes ago, markosf said: Για να μπεις Ιανουάριο πρέπει να κόψεις την αναβολή μέχρι 31 Οκτωβρίου. Μπορείς μέσω του gov.gr να το κάνεις για να μην τρέχεις στην στρατολογία ή στα ΚΕΠ. Τα υπόλοιπα τα δηλώνεις αργότερα στην φόρμα που θα σου στείλουν πριν έρθει το χαρτί καταταξης. Τα ίδια θα δηλώσεις και την μέρα που θα παρουσιαστεις. Τώρα αν γίνουν όλα αυτά που θες είναι άλλο θέμα. Τι εννοείς, παίζει να δηλώσω παραμεθόριο ή ειδικές δυναμεις και να μην πάω σε κανένα από τα 2 ;
markosf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, SIP1995 είπε Τι εννοείς, παίζει να δηλώσω παραμεθόριο ή ειδικές δυναμεις και να μην πάω σε κανένα από τα 2 ; Ελληνικός στρατός....Όλα παίζουν. Εντάξει το 9μηνο αν το δηλώσεις τηρείτε. Ξεκινάς παραμεθόριο και βλέπεις. Ειδικές δυνάμεις είναι θέμα κριτηρίων και επιλογής. Και ο γιος μου δήλωσε 9μηνο , Ειδικές δυνάμεις ή Κύπρο και τον στείλανε Έβρο ως τεχνικό σε Μηχανοκίνητη μονάδα. Τελείως άσχετη ειδικότητα από αυτή που είχε δηλώσει ότι έχει τελειώσει. Βέβαια ,πάλι μπορεί να τα δηλωσει αυτά όταν παρουσιαστεί . Αν δεν γίνουν αυτά που θέλει , έχει το δικαίωμα μετά το 5μηνο να ζητήσει μετάθεση κοντά στον τόπο κατοικίας του αλλά χάνει το 9μηνο γιατί είμαστε Αθήνα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SIP1995 είπε Να ρωτήσω, επειδή η αναβολή μου λήγει τέλη Δεκεμβρίου, για να μπορώ το Ιανουάριο πρέπει να κάνω τίποτα η απλά το αφήνω ; Επίσης λόγω ότι θέλω 9μηνο σκέφτομαι η παραμεθόριο η ειδικές δυνάμεις, και έχω ακούσει ότι αν πας ειδικές δυνάμεις σε στέλνουν σε στρατόπεδο κοντά στο σπίτι σου ισχύει ; Δηλαδή εγώ που είναι από Θεσσαλονίκη θα πάω Ρεντίνα ; Μπορει να σε στείλουν στο 5μηνο, δεν ειναι σίγουρο όμως. Επίσης αν δε κοψεις την αναβολή θα σε βάλουν Μάρτιο και όχι Ιανουάριο
asxetos_apo_strato Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, SIP1995 είπε Τι εννοείς, παίζει να δηλώσω παραμεθόριο ή ειδικές δυναμεις και να μην πάω σε κανένα από τα 2 ; Φυσικά. Στη δική μου ΕΣΣΟ στη μονάδα που παρουσιάστηκα δήλωσαν σχεδόν όλοι νησιά ή Έβρο και δε πήραν κανέναν.
SabotazNic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2022 στις 12:00 ΜΜ, GrKata είπε Καλημερα παιδες, μια ερωτηση για οποιον γνωριζει. Ειμαι απο Αθηνα και παρουσιαζομαι Κω την αλλη βδομαδα. Εχω περασει παλιοτερα ενα ζητημα υγειας με την καρδια μου και απο τοτε προσεχω πολυ σωματικη καταπονηση και τα σχετικα. Εχω και τις σχετικες γνωματευσεις. Ισχυει οτι παιζει με το που παρουσιαστω να με ξαναστειλουν παλι πισω για να παω στο 401 για εξετασεις?? Πολυ ταλαιπωρια με ταξιδι στην μιση Ελλαδα περα δωθε. Απο το να γραφετε καθε απορια που εχετε εδω μεσα, προτιμηστε να παρετε απευθειας απαντηση απο τους υπευθυνους. Σε αυτην την περιπτωση, στρατολογια. Τι σου εχει πει ο γιατρος? Παρουσιαζεσαι Παρασκευη στην Κω? Αν ναι, απο αυριο (δλδ 5 μερες πριν την καταταξη), μπορεις και επισημα να παρεις τηλ στο τοπικο σου φρουραρχειο για να σε δει ο γιατρος εκει. Αν φοβασαι γενικα, οταν πας στο 401 (απο φρουραρχειο θα στελεις τα χαρτια μεσω ΚΕΠ στην στρατολογια, και απο εκει θα σου στειλουν μαιλ για να κλεισεις ραντεβου στο 401), και θα βαλεις και λιγη σαλτσα περι αγχους για να βγεις με αναβολη, και να πας στο τελος ι5. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic 1
GrKata Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τι σου εχει πει ο γιατρος? Παρουσιαζεσαι Παρασκευη στην Κω? Αν ναι, απο αυριο (δλδ 5 μερες πριν την καταταξη), μπορεις και επισημα να παρεις τηλ στο τοπικο σου φρουραρχειο για να σε δει ο γιατρος εκει. Αν φοβασαι γενικα, οταν πας στο 401 (απο φρουραρχειο θα στελεις τα χαρτια μεσω ΚΕΠ στην στρατολογια, και απο εκει θα σου στειλουν μαιλ για να κλεισεις ραντεβου στο 401), και θα βαλεις και λιγη σαλτσα περι αγχους για να βγεις με αναβολη, και να πας στο τελος ι5. Ποιος μιλησε για αναβολη η Ι5 ?? Να υπηρετησω θελω και να ξεμπερδευω, αν πηγαινα για Ι5 θα ψαχνομουν ηδη εδω και μηνες. Απλως επειδη δε θελω να αποκρυψω το προβλημα που εχω, μη γινει καμια τρολλια κατα τη θητεια, σκεφτομουν να ρωτησω αν παιζει να με ξαναγυρισουν πισω Αθηνα για εξετασεις οταν δουν τα χαρτια για το προβλημα που ειχα τοτε.
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GrKata είπε σκεφτομουν να ρωτησω αν παιζει να με ξαναγυρισουν πισω Αθηνα για εξετασεις οταν δουν τα χαρτια για το προβλημα που ειχα τοτε. τηλ στρατολογια τοτε Μιλα με τον γιατρο σου, εκτος αν δεν υπαρχει θεμα ρισκου ακομα και με ελαφριες δουλειες. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις