pogchamp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, OREBB είπε Ωραια θα ήτανε να ήταν περισσότερα άτομα να μοιράζονταν υπηρεσίες και να περνούσανε όλοι καλά . Όχι να μην έχει κόσμο και όποιος μπαίνει καλοκαίρι να πηζει Ωραια θα ήτανε να ήταν περισσότερα άτομα να μοιράζονταν υπηρεσίες και να περνούσανε όλοι καλά . Όχι να μην έχει κόσμο και όποιος μπαίνει καλοκαίρι να πηζει Γενικά η μαλακία έγινε με τους 9μηνους τους τριτεκνους. Γάμησαν ανάποδα την ενδοχώρα. Οπότε όποιος δεν ήθελε παραμεθόριο για 9 μήνες τον ήπιε καλοκαίρι στην ενδοχώρα. Είναι γελοίο 3 μήνες έκπτωση ενώ παλιά ήταν 1. Και anyway γενικά η μειωμένη θητεία θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρα θέμα εισοδηματικών κριτηρίων. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από pogchamp 1
Mavros_Pete Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωριζει κανεις ποτε ορκιζομαστε εμεις που μπαινουμε αυτη την εσσο; Κατι ακουσα για 7.
manolis940 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 14/9/2022 στις 4:27 ΠΜ, katalinaki23 είπε Ωραίο θα ήταν να κάναμε θητεία & οι γυναίκες .. υπάρχουμε γυναίκες που μας αρέσει ο στρατός είτε το κάναμε ως μόνιμη απασχόληση είτε ως θητεία όπως εσείς . Να το κοιτάξετε Στις 14/9/2022 στις 7:43 ΠΜ, asxetos_apo_strato είπε Ωραίο θα ήταν να κάνατε θητεία και οι γυναίκες, είτε σας αρέσει είτε όχι ο στρατός. Ακριβώς όπως οι άντρες, δηλαδή. Είναι γελοίο αυτό το πράγμα το 2022 και δημιουργεί ανισότητες στην αγορά εργασίας για τους φρέσκους αποφοίτους. Και υποδομές; Θα πάμε ανάμεικτοι; στο ίδιο στρατόπεδο; Ίδιο μπάνιο; Ίδιους θαλάμους; Το κύριο πρόβλημα εκεί πιστεύω πως είναι. Ωστόσο αν θέλουμε ίσα δικαιώματα σε αυτή την χώρα ανεξαρτήτως φύλλου, ναι και οι γυναίκες θα έπρεπε να πηγαίνουν στον στρατό 3 ώρες πριν, OREBB είπε Ωραια θα ήτανε να ήταν περισσότερα άτομα να μοιράζονταν υπηρεσίες και να περνούσανε όλοι καλά . Όχι να μην έχει κόσμο και όποιος μπαίνει καλοκαίρι να πηζει Το πρόβλημα δεν θα το έλυνε η υποχρεωτική στράτευση αυτό των γυναικών. Κατά κύριο λόγο το πρόβλημα προκύπτει στο γεγονός ότι έχεις την επιλογή ανάλογα με το πότε θα κόψεις την αναβολή σου να επιλέξεις σε πια ΕΣΣΟ θα μπεις. Θα μπορούσες κάλιστα να καταταγείς την επόμενη χρονιά σε τυχαία ΕΣΣΟ ανεξάρτητα απ΄ το πότε θα κόψεις την αναβολή σου και έτσι το καλοκαίρι δεν θα πήζαμε. Ακόμη έχουμε την ευθύνη και εμείς. Μας το λέγανε οι παλιοί να μην μπούμε μέσα καλοκαίρι και εμείς δεν ακούγαμε 1 ώρα πριν, pogchamp είπε Γενικά η μαλακία έγινε με τους 9μηνους τους τριτεκνους. Γάμησαν ανάποδα την ενδοχώρα. Οπότε όποιος δεν ήθελε παραμεθόριο για 9 μήνες τον ήπιε καλοκαίρι στην ενδοχώρα. Είναι γελοίο 3 μήνες έκπτωση ενώ παλιά ήταν 1. Και anyway γενικά η μειωμένη θητεία θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρα θέμα εισοδηματικών κριτηρίων. Γιατί νομίζεις στην παραμεθώριο μας πάει μία - δέκα; Ούτε καν μία - μία. Στο δεκατέσσερα - μία πάμε περίπου στην δική μου μονάδα και όλες οι μονάδες στην Ρόδο δεν πάνε καλύτερα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις περισσότερες μονάδες ο λόγος υπηρεσιών προς φαντάρους είναι σταθερός ή τουλάχιστον δεν εχει μεγάλες διακυμάνσεις. Αν σε μια μονάδα σας πάει 5-1 και σκάσουν 30 νέα άτομα χωρίς να φύγει κανένας, θα σας πάει σημαντικά καλυτερα για 1-2 εβδομάδες το πολύ. Μετά κάτι θα σκαρφιστούν για να επανέλθουν τα πράγματα εκεί που ήταν, θα ανοίξουν κι άλλες υπηρεσίες, θα δώσουν άτομα αλλού με απόσπαση, κάτι θα γινει. Η συχνότητα των υπηρεσιών είναι κυρίως θέμα διοίκησης και μετά θέμα κόσμου. Μια μονάδα 5-1 πάνω κάτω εκεί θα την πηγαίνει ανεξαρτήτως ΕΣΣΟ, άντε το καλοκαίρι να πάει 6-1 και το φθινόπωρο που έχει άτομα να πάει 4-1, αλλά δε θα πάει 1-4 π.χ.
asxetos_apo_strato Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, pogchamp είπε Και anyway γενικά η μειωμένη θητεία θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρα θέμα εισοδηματικών κριτηρίων. Συμφωνώ μεν, αλλά ξέρω ότι δε θα δούλευε. Θα γινόντουσαν μπινιές για να βγει ο κάθε ένας ότι έχει εισόδημα 3κ τον χρόνο. Ουσιαστικά τα τωρινά κοινωνικά κριτήρια είναι εν μέρη και οικονομικά. Άμα είσαι ορφανός ή έχεις 4 αδέρφια, μάλλον οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πιο ζορικες από το μοναχοπαίδι με δύο γονείς. Το καλύτερο θα ήταν μεικτά εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια τα οποία αν δεν μειώνουν την θητεία, τουλάχιστον να αυξάνουν τον μισθό. 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Γιατί νομίζεις στην παραμεθώριο μας πάει μία - δέκα; Ούτε καν μία - μία. Στο δεκατέσσερα - μία πάμε περίπου στην δική μου μονάδα και όλες οι μονάδες στην Ρόδο δεν πάνε καλύτερα. Για εξήγησε το αυτό, γιατί δεν το κατάλαβα. Μια λες σας πάει 1 μέσα 10 έξω και μια 14 μέσα 1 έξω; 🤔
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στην Ελλάδα είμαστε, τα φορολογικά κριτήρια δε λένε τίποτα, οσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν ο,τι θέλουν και θα έκαναν ζωάρα. Προφανώς και δεν είναι ευθύνη του νόμου οτι άδειασαν οι μονάδες της ενδοχώρας αλλά των μονάδων που δε φροντίσαν να φέρουν άτομα πλήρους θητείας, το ΠΝ και η ΠΑ λειτουργούν έτσι χωρίς πρόβλημα εδώ και χρόνια... 1
Nitso Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας έχω ένα δίλημμα και θέλω την άποψη σας. Πρόκειται να μπω στην Ε' ΕΣΣΟ 22/9 τεθωρακισμένα στην Κώ, επειδή κατά πάσα πιθανότητα όλη η θητεία μου θα είναι εκεί, σκεφτόμουν να δηλώσω για ΕΛΔΥΚ από την στιγμή που θα βρίσκομαι μακριά από την κατοικία μου (Θεσσαλονίκη). Τι θα κάνατε σε αυτήν την περίπτωση? Πως είναι η κατάσταση στην Κύπρο? Επίσης σε περίπτωση που μπω ΕΛΔΥΚ θα παραμείνω στα τεθωρακισμένα ή θα με αλλάξουν?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Σίγουρα ΕΛΔΥΚ, θα προλάβεις και τις πρώτες τουρίστριες που κατεβαινουν στη μεγαλόνησο. Εκτος αν θες/μπορεις να γυρισεις σπιτι σου σε καποιο λογικό χρονικό διάστημα, όχι στο 5μηνο π.χ.
TheSenate Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Από απλή περιέργια, ο αριθμός σειράς που λέμε φαίνεται κάπου; Για 'Ε ΕΣΣΟ 2022.
kawavn800 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nitso είπε Καλησπέρα σας έχω ένα δίλημμα και θέλω την άποψη σας. Πρόκειται να μπω στην Ε' ΕΣΣΟ 22/9 τεθωρακισμένα στην Κώ, επειδή κατά πάσα πιθανότητα όλη η θητεία μου θα είναι εκεί, σκεφτόμουν να δηλώσω για ΕΛΔΥΚ από την στιγμή που θα βρίσκομαι μακριά από την κατοικία μου (Θεσσαλονίκη). Τι θα κάνατε σε αυτήν την περίπτωση? Πως είναι η κατάσταση στην Κύπρο? Επίσης σε περίπτωση που μπω ΕΛΔΥΚ θα παραμείνω στα τεθωρακισμένα ή θα με αλλάξουν? Τεθωρακισμένα στην ΕΛΔΥΚ δεν έχει εκτός εάν πας ως κρεοπώλης. 😉
Palpantinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, TheSenate είπε Από απλή περιέργια, ο αριθμός σειράς που λέμε φαίνεται κάπου; Για 'Ε ΕΣΣΟ 2022. 380
GrKata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερα παιδες, μια ερωτηση για οποιον γνωριζει. Ειμαι απο Αθηνα και παρουσιαζομαι Κω την αλλη βδομαδα. Εχω περασει παλιοτερα ενα ζητημα υγειας με την καρδια μου και απο τοτε προσεχω πολυ σωματικη καταπονηση και τα σχετικα. Εχω και τις σχετικες γνωματευσεις. Ισχυει οτι παιζει με το που παρουσιαστω να με ξαναστειλουν παλι πισω για να παω στο 401 για εξετασεις?? Πολυ ταλαιπωρια με ταξιδι στην μιση Ελλαδα περα δωθε.
kawavn800 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, etheo είπε Έχει , 5η ΕΜΑ Μαθιάτης 3/1
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, GrKata είπε Καλημερα παιδες, μια ερωτηση για οποιον γνωριζει. Ειμαι απο Αθηνα και παρουσιαζομαι Κω την αλλη βδομαδα. Εχω περασει παλιοτερα ενα ζητημα υγειας με την καρδια μου και απο τοτε προσεχω πολυ σωματικη καταπονηση και τα σχετικα. Εχω και τις σχετικες γνωματευσεις. Ισχυει οτι παιζει με το που παρουσιαστω να με ξαναστειλουν παλι πισω για να παω στο 401 για εξετασεις?? Πολυ ταλαιπωρια με ταξιδι στην μιση Ελλαδα περα δωθε. Ναι υπάρχει το ενδεχόμενο . Εσύ θα προσκομίσεις ότι γνωματεύσεις έχεις πάντως . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις