jimis98 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kaseri33 είπε Όχι.Θα καλέσω αύριο. οκ
Kaseri33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, jimis98 είπε οκ Μίλησαν μου είπαν πως άμα δηλώσω Ειδικές με αποκλείουν τελείως.Δεν πάω πχ σε άλλο σώμα εκτός πεζικού.Μου είπε ότι γίνεται να δηλώσω και τα 2.Εγω εκκει που δηλώνουμε δήλωσα και τα 2.Βέβαια δεν έχω κάνει οριστικοποίηση.
jimis98 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Kaseri33 είπε Μίλησαν μου είπαν πως άμα δηλώσω Ειδικές με αποκλείουν τελείως.Δεν πάω πχ σε άλλο σώμα εκτός πεζικού.Μου είπε ότι γίνεται να δηλώσω και τα 2.Εγω εκκει που δηλώνουμε δήλωσα και τα 2.Βέβαια δεν έχω κάνει οριστικοποίηση. κάτσε για να καταλάβω σου είπαν αν δηλώσεις και τα 2 και αποκλειστείς από ΕΔ κόβεσαι και από τα 2 εντελώς?
Kaseri33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, jimis98 είπε κάτσε για να καταλάβω σου είπαν αν δηλώσεις και τα 2 και αποκλειστείς από ΕΔ κόβεσαι και από τα 2 εντελώς? Τους είπα ότι έχω απολυθεί εκτός Ειδικών δυνάμεων και τους είπα ότι άμα δηλώσω μόνο ειδικές δυνάμεις και δεν με πάρουν αποκλείομαι τελείως από το διαγωνισμό δεν πάω πχ σε άλλο σώμα.Μου είπε ότι μπορώ να δηλώσω και τα 2 . Τώρα στην αίτηση στην επιθυμία συμμετοχής μου βγάζει -συμμετοχή στην επιλογή για ΟΒΑ Όπλων-Σωμάτων -συμμετοχή στην επιλογή για ΟΒΑ Ειδικών δυνάμεων Επίσης από κάτω μου λέει να επιλέξω τουλάχιστον μία από τις παραπάνω επιλογές. Θεωρείς ότι άμα επιλέξω και τα 2 να με αποκλείσουν τελείως για τον λόγο αυτό ;
jimis98 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε Τους είπα ότι έχω απολυθεί εκτός Ειδικών δυνάμεων και τους είπα ότι άμα δηλώσω μόνο ειδικές δυνάμεις και δεν με πάρουν αποκλείομαι τελείως από το διαγωνισμό δεν πάω πχ σε άλλο σώμα.Μου είπε ότι μπορώ να δηλώσω και τα 2 . Τώρα στην αίτηση στην επιθυμία συμμετοχής μου βγάζει -συμμετοχή στην επιλογή για ΟΒΑ Όπλων-Σωμάτων -συμμετοχή στην επιλογή για ΟΒΑ Ειδικών δυνάμεων Επίσης από κάτω μου λέει να επιλέξω τουλάχιστον μία από τις παραπάνω επιλογές. Θεωρείς ότι άμα επιλέξω και τα 2 να με αποκλείσουν τελείως για τον λόγο αυτό ; ε λογικό άμα δηλώσεις μόνο ειδικές δυνάμεις και κοπεις δεν σε περνούν ενώ άμα δηλώσεις και εκεί που απολυθηκες έχεις πιθανότητες να σε πάρουν μα από την στιγμή που πχ δηλώσεις μόνο ΕΔ πως θα σε πάνε αλλού, δεν γίνεται ότι συμπληρώνεις, κρίνουν αυτοί εκτός βέβαια από τις φρουρες προτίμησης που δεν είναι δεσμευτικες όχι γιατί να σε αποκλείσουν, βάζεις και τα δύο και ξεμπερδεύεις, τα αθλήματα τα έχεις? άλλες χρονιές μπορούσες να δηλωνες και τα δύο και αν περνούσες στο τέλος σου έφερναν 2 χαρτιά κατάταξης και επέλεγες
gii Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα γνωρίζετε αν γίνεται κάποιος να πάρει αναβολή για 2-3 μέρες έξτρα από τις 5 που δίνουν στην στρατολογία γιατί παίζει να τις χρειαστώ για να πάρω αναβολή λόγω σπουδών
Kaseri33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jimis98 είπε ε λογικό άμα δηλώσεις μόνο ειδικές δυνάμεις και κοπεις δεν σε περνούν ενώ άμα δηλώσεις και εκεί που απολυθηκες έχεις πιθανότητες να σε πάρουν μα από την στιγμή που πχ δηλώσεις μόνο ΕΔ πως θα σε πάνε αλλού, δεν γίνεται ότι συμπληρώνεις, κρίνουν αυτοί εκτός βέβαια από τις φρουρες προτίμησης που δεν είναι δεσμευτικες όχι γιατί να σε αποκλείσουν, βάζεις και τα δύο και ξεμπερδεύεις, τα αθλήματα τα έχεις? άλλες χρονιές μπορούσες να δηλωνες και τα δύο και αν περνούσες στο τέλος σου έφερναν 2 χαρτιά κατάταξης και επέλεγες Θεωρώ ότι τα έχω με τα αθλήματα ναι.Ωραια άρα δηλώνω και τα 2 και ότι γίνει. 1
dionisis1925 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, gii είπε Παιδιά καλησπέρα γνωρίζετε αν γίνεται κάποιος να πάρει αναβολή για 2-3 μέρες έξτρα από τις 5 που δίνουν στην στρατολογία γιατί παίζει να τις χρειαστώ για να πάρω αναβολή λόγω σπουδών Όχι, μπορείς όμως να πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους η οποία διαρκεί για μια ΕΣΣΟ. https://www.stratologia.gr/sites/default/files/plhr_ent/27.pdf
asxetos_apo_strato Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Στη δική μου ΕΣΣΟ είχε άτομα που πήραν αναβολή για λίγες μέρες. Αλλά ο ένας ήταν με κοβιντ και ο άλλος ταξίδευε από εξωτερικό.
jimis98 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kaseri33 είπε Θεωρώ ότι τα έχω με τα αθλήματα ναι.Ωραια άρα δηλώνω και τα 2 και ότι γίνει. αφού τα έχεις με τα αθλήματα είσαι καλά, γιατί όσα ποιο γρήγορα τα κάνεις από τα προβλεπόμενα όρια περνεις και μόρια ναι δήλωσε και τα δύο! υγ μπορείς να μου πεις περίπου πόσο είναι ο αριθμός τον αιτήσεων?
katalinaki23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Ωραίο θα ήταν να κάναμε θητεία & οι γυναίκες .. υπάρχουμε γυναίκες που μας αρέσει ο στρατός είτε το κάναμε ως μόνιμη απασχόληση είτε ως θητεία όπως εσείς .
asxetos_apo_strato Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Ωραίο θα ήταν να κάνατε θητεία και οι γυναίκες, είτε σας αρέσει είτε όχι ο στρατός. Ακριβώς όπως οι άντρες, δηλαδή. Είναι γελοίο αυτό το πράγμα το 2022 και δημιουργεί ανισότητες στην αγορά εργασίας για τους φρέσκους αποφοίτους. 3
Ntask Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Επειδή απολύομε σε λίγες μέρες για να απολυθώ θα πρέπει να μαζέψω όλες τις υπογραφές , να ξεχρεώσω τον στρατιωτικό σάκο , να δώσω την ακτινογραφία και την βεβαίωση ότι Ε γράφτηκα στο έφεδρος ; Μόνο αυτά ; Γιατί στην ιστοσελίδα έφεδρος μπορώ να εκτυπώσω και το ειδικό φύλο πορείας …
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 14/9/2022 στις 4:27 ΠΜ, katalinaki23 είπε Ωραίο θα ήταν να κάναμε θητεία & οι γυναίκες .. υπάρχουμε γυναίκες που μας αρέσει ο στρατός είτε το κάναμε ως μόνιμη απασχόληση είτε ως θητεία όπως εσείς . Ωραια θα ήτανε να ήταν περισσότερα άτομα να μοιράζονταν υπηρεσίες και να περνούσανε όλοι καλά . Όχι να μην έχει κόσμο και όποιος μπαίνει καλοκαίρι να πηζει Στις 14/9/2022 στις 4:27 ΠΜ, katalinaki23 είπε Ωραίο θα ήταν να κάναμε θητεία & οι γυναίκες .. υπάρχουμε γυναίκες που μας αρέσει ο στρατός είτε το κάναμε ως μόνιμη απασχόληση είτε ως θητεία όπως εσείς . Ωραια θα ήτανε να ήταν περισσότερα άτομα να μοιράζονταν υπηρεσίες και να περνούσανε όλοι καλά . Όχι να μην έχει κόσμο και όποιος μπαίνει καλοκαίρι να πηζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις