dionisis1925 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Οι φίλοι σου λογικά είχανε καλό βύσμα και πήγανε στο ΕΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Οι φίλοι σου λογικά είχανε καλό βύσμα και πήγανε στο ΕΠ. Δεν είναι τοσο δύσκολο οταν έχεις πτυχίο ΗΜΜΥ. Άσε που έχει αρκετά Θεσ/κη ΓΕΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε Δεν αναφέρει ότι μπορείς από άλλο σώμα να μπείς στις ειδικές παρά μόνο στο σώμα και την ειδικότητα που είχες στην θητεία. το αναφέρει αλλά θα προηγούνται όσοι έκαναν/κάνουν θητεία στις ΕΔ από όσους δεν πήγαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, pogchamp είπε Δεν είναι τοσο δύσκολο οταν έχεις πτυχίο ΗΜΜΥ. Άσε που έχει αρκετά Θεσ/κη ΓΕΠ. Καλά έγινε , φίλος μου από ΗΜΜΥ χωρίς βύσμα τον έστειλαν στο μηχανικό και όχι στο ΕΠ, ο στρατός δεν λειτουργεί αξιοκρατικά και δεν κοιτάει το πτυχίο αν δεν συνοδεύεται με το κατάλληλο πολύμπριζο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Καλά έγινε , φίλος μου από ΗΜΜΥ χωρίς βύσμα τον έστειλαν στο μηχανικό και όχι στο ΕΠ, ο στρατός δεν λειτουργεί αξιοκρατικά και δεν κοιτάει το πτυχίο αν δεν συνοδεύεται με το κατάλληλο πολύμπριζο. Το λες πηγε στο ΜΧ λες και ειναι κακο σωμα... Καλα προφανως δεν ειναι αξιοκρατικο. Απλα με σωστο πτυχιο κανεις πολυ ευκολη την ζωη του βυσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pogchamp είπε Το λες πηγε στο ΜΧ λες και ειναι κακο σωμα... Καλα προφανως δεν ειναι αξιοκρατικο. Απλα με σωστο πτυχιο κανεις πολυ ευκολη την ζωη του βυσματος. Αν πας από μονάδα ΠΖ σε ΜΧ, θα διατηρηθείς ως πεζικάριος. Δεν θα αλλάξεις όπλο. Το ΜΧ μια χαρά όπλο είναι, αλλά δεν συγκρίνεται με το ΕΠ...Δυστυχώς, στην εποχή των βυσμάτων, τα πτυχία πάνε περίπατο. Τα ισχυρά βύσματα δεν κοιτούν πτυχία και επαίνους. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Panagiotis19009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panost99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα σπουδαζω πληροφορικη και παρουσιαζομαι 20 σεπτεμβριου με την Ε ΕΣΣΟ ,γνωριζει κανεις αν γινεται να κανω πρακτικη μεσα στον στρατο σαν πληροφορικαριος;Η πρακτικη ειναι υποχρεωτικη απο την σχολη 6μηνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris96846 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, παρουσιάζομαι στις 20 του μήνα στο Στρατόπεδο Υπολοχαγού Ζώγκου στα Νέα Σάντα Κιλκίς Πυροβολικό και έχω κάποιες απορίες. 1)Πώς είναι σαν κέντρο πχ μπορώ να περάσω εύκολα το κινητό; 2) Λόγω του ότι είμαι από Κρήτη είναι αυστηρό το 8-12 ή μπορώ να μπω μέχρι την Δύση του ηλίου; 3) Έχω πτυχίο Νομικής, πιστεύεται ότι θα αξιοποιηθεί; 4) Επειδή έχω κάνει αίτηση για επίδομα ανεργίας θα διακοπεί αν δεν ενημερώσω την υπηρεσία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Dimitris96846 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Dimitris96846 είπε Καλησπέρα παιδιά, παρουσιάζομαι στις 20 του μήνα στο Στρατόπεδο Υπολοχαγού Ζώγκου στα Νέα Σάντα Κιλκίς Πυροβολικό και έχω κάποιες απορίες. 1)Πώς είναι σαν κέντρο πχ μπορώ να περάσω εύκολα το κινητό; 2) Λόγω του ότι είμαι από Κρήτη είναι αυστηρό το 8-12 ή μπορώ να μπω μέχρι την Δύση του ηλίου; 3) Έχω πτυχίο Νομικής, πιστεύεται ότι θα αξιοποιηθεί; 4) Επειδή έχω κάνει αίτηση για επίδομα ανεργίας θα διακοπεί αν δεν ενημερώσω την υπηρεσία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1) άνετα 2) νμζ πρέπει ως τις 12. 3) Οχι. Αλλά ζήτα από το βύσμα σου να σου κάνει μετάθεση στο στρατοδικείο Γ'ΣΣ. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από pogchamp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, panost99 είπε Καλησπερα σπουδαζω πληροφορικη και παρουσιαζομαι 20 σεπτεμβριου με την Ε ΕΣΣΟ ,γνωριζει κανεις αν γινεται να κανω πρακτικη μεσα στον στρατο σαν πληροφορικαριος;Η πρακτικη ειναι υποχρεωτικη απο την σχολη 6μηνη. Όχι δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaseri33 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, jimis98 είπε το αναφέρει αλλά θα προηγούνται όσοι έκαναν/κάνουν θητεία στις ΕΔ από όσους δεν πήγαν Άμα δηλώσω ειδικές δυνάμεις και δεν με πάρουν λόγω ότι θα πάρουν άτομα που προηγούνται από ειδικές τρώω άκυρο από όλη την προκήρυξη η μπαίνω σε άλλο σώμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Dimitris96846 είπε 2) Λόγω του ότι είμαι από Κρήτη είναι αυστηρό το 8-12 ή μπορώ να μπω μέχρι την Δύση του ηλίου; Εγω μαζι με πολυ κοσμο πηγαμε 4-5 το απογευμα και μας ρωταγαν γιατι και του ειπαμε οτι απλα με αυτο το τρενο μας εκλεισε ο στρατος. Δεν ειπαν κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kaseri33 είπε Άμα δηλώσω ειδικές δυνάμεις και δεν με πάρουν λόγω ότι θα πάρουν άτομα που προηγούνται από ειδικές τρώω άκυρο από όλη την προκήρυξη η μπαίνω σε άλλο σώμα ; μπαινεις σε αλλο,απο εκει που απολυθηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaseri33 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, jimis98 είπε μπαινεις σε αλλο,απο εκει που απολυθηκες Είναι σίγουρο έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε Είναι σίγουρο έτσι; ναι,αμα θες παρε και τηλεφωνο να το επιβεβαιωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις