Ntask Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα απολυομαι σε λίγες μέρες και έχω να κάνω μια ερώτηση , στον σάκο που θα επιστρέψω ποια πράγματα πρέπει να έχω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Ntask είπε Καλησπέρα απολυομαι σε λίγες μέρες και έχω να κάνω μια ερώτηση , στον σάκο που θα επιστρέψω ποια πράγματα πρέπει να έχω ; Έχεις χάσει κάτι από αυτά που σου έδωσαν όταν παρουσιάστηκες; Αν όχι, βάλ' τα όλα στο λουκάνικο για να τα επιστρέψεις. Θα σου πουν να κρατήσεις μπερέ και τζόκεϊ αν θυμάμαι καλά, αλλά εσύ έχε τα μαζί για παν ενδεχόμενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Ntask είπε Καλησπέρα απολυομαι σε λίγες μέρες και έχω να κάνω μια ερώτηση , στον σάκο που θα επιστρέψω ποια πράγματα πρέπει να έχω ; Όλα εκτός από κοντομάνικα, κάλτσες, παντόφλες και μποξεράκι. Στην σειρά μου επέστρεφες και τον μπερέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntask Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε Όλα εκτός από κοντομάνικα, κάλτσες, παντόφλες και μποξεράκι. Στην σειρά μου επέστρεφες και τον μπερέ. Πετσέτες θυμάσαι πόσες έδωσες ; Γιατί εγώ έχω μόνο δυο … , δίνουμε και το υδροδοχειο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrghs95 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να δηλώσω για ΕΛΔΥΚ έψαξα κάποια πράγματα και μου φαίνεται καλή φάση καθώς για εμένα μετράει και ο μισθός αρκετά σε αυτήν την περίοδο. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ακούσω και πρόσφατες αν γίνεται εντυπώσεις για το πώς είναι οι συνθήκες εκεί. Είμαι κατανεμημένος ΣΞ και δεν θα πάω για ΕΔ . Λογικά θα μπω είτε Νοέμβρη είτε Γενάρη δεν ξέρω ακριβώς γιατί μου τα μασάνε στο τηλέφωνο που πήρα οπότε θα περάσω και ένα μέρος τουλάχιστον του καλοκαιριού εκεί. Ειδικότερα με ενδιαφέρει να μάθω πόσο απαιτητικές είναι οι ασκήσεις/εκπαίδευση αλλά και πώς είσαι στο στρατόπεδο καθώς άκουσα ότι παίζει το παλιός νέος αρκετά, πράγμα που δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Τέλος και όσον αφορά εμένα έχω πάρει δίπλωμα μηχανολόγου μηχανικού το οποίο δεν ξέρω αν μετράει καθόλου εκεί. Σωματικά αν και δεν είμαι ιδιαίτερα γυμνασμενος δεν είμαι και χρεπι καθώς τρέχω κάθε μέρα στην δουλειά (βενζινάδικο) 8+ ώρες. Πιστεύεται ότι θα αξίζει για ένα άτομο σαν εμένα να πάω; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ntask είπε Καλησπέρα απολυομαι σε λίγες μέρες και έχω να κάνω μια ερώτηση , στον σάκο που θα επιστρέψω ποια πράγματα πρέπει να έχω ; Υπαρχει χαρτι που σου εδωσαν οταν σου διναν και τα πραγματα...Λεει εκει ποσοτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Απορία... Αν κάποιος που είναι πεζικό Σβεν ΣΠΕΝ και πάρει μετάθεση σε μονάδα/λόχο διαβιβάσεων του γίνεται και μετάταξη; Ή παραμένει ως πεζικό και υπηρετεί στις διαβιβάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, pogchamp είπε Απορία... Αν κάποιος που είναι πεζικό Σβεν ΣΠΕΝ και πάρει μετάθεση σε μονάδα/λόχο διαβιβάσεων του γίνεται και μετάταξη; Ή παραμένει ως πεζικό και υπηρετεί στις διαβιβάσεις; Όχι μετάταξη δεν γίνεται. Πεζικό θα είσαι μέχρι με το καλό να απολυθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaseri33 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας! Σχετικά με την προκήρυξη ΟΒΑ που έχει βγεί θέλω να ρωτήσω κάτι. Απολύθηκα το 2020 και θέλω να δηλώσω ειδικές δυνάμεις χωρίς να απολύθηκα από εκκεί υπάρχει περίπτωση να με πάρουν η να μην μπω στον κόπο να δηλώσω ειδικές δυνάμεις ; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε Όχι μετάταξη δεν γίνεται. Πεζικό θα είσαι μέχρι με το καλό να απολυθείς. Είσαι σίγουρος; Το ξες εκ πείρας ή το υποθέτεις; Γιατί φίλοι μου πεζικό με μετάθεση στο ΓΕΠ τους έγινε και μετάταξη σε ΕΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε Καλησπέρα σας! Σχετικά με την προκήρυξη ΟΒΑ που έχει βγεί θέλω να ρωτήσω κάτι. Απολύθηκα το 2020 και θέλω να δηλώσω ειδικές δυνάμεις χωρίς να απολύθηκα από εκκεί υπάρχει περίπτωση να με πάρουν η να μην μπω στον κόπο να δηλώσω ειδικές δυνάμεις ; Ευχαριστώ πολύ! Η προκήρυξη λογικά τα αναφέρει αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaseri33 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν αναφέρει ότι μπορείς από άλλο σώμα να μπείς στις ειδικές παρά μόνο στο σώμα και την ειδικότητα που είχες στην θητεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, pogchamp είπε Είσαι σίγουρος; Το ξες εκ πείρας ή το υποθέτεις; Γιατί φίλοι μου πεζικό με μετάθεση στο ΓΕΠ τους έγινε και μετάταξη σε ΕΠ. Σε ορισμένα σώματα το είχα δει αυτό όπως ΕΠ, Ταχυδρομικό, Μουσικό...Αλλιώς σε κάθε μετάθεση θα έπρεπε να αλλάζει το σώμα/όπλο, αν πηγαίνεις σε διαφορετική μονάδα. Αν έχει αλλάξει πρόσφατα κάτι, δεν το ξέρω. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Panagiotis19009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε Δεν αναφέρει ότι μπορείς από άλλο σώμα να μπείς στις ειδικές παρά μόνο στο σώμα και την ειδικότητα που είχες στην θητεία. Άρα μάλλον δεν έχεις ελπίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε Σε ορισμένα σώματα το είχα δει αυτό όπως ΕΠ, Ταχυδρομικό, Μουσικό...Αλλιώς σε κάθε μετάθεση θα έπρεπε να αλλάζει το σώμα/όπλο, αν πηγαίνεις σε διαφορετική μονάδα. Αν έχει αλλάξει πρόσφατα κάτι, δεν το ξέρω. Ε παω σε κάτι πολυ συγκεκριμένο. Πχ αν πήγαινες ΤαξΜΧ από πεζικό, τι θα ήσουν ΣΤΡ(ΠΖ) στο μηχανικό? Νμζ ότι αυτά αλλάζουν αν πας σε κάτι συγκεκριμένο όπως ΜΧ/ΔΒ/ΜΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις