Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, μπαινω στο parousiasi.army που μου εστειλάν στο email και μου λεει να επιλεξω στρατοπεδο.Να ρωτησω απο αυτα τα στρατοπεδα που βγαζει, υπαρχει πιθανοτητα να μου στειλουν σε αυτο που θα επιλεξω απο την αρχη? Ή ειναι για μετα την ορκωμοσια για μεταθεση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, simospeir είπε

Καλησπερα, μπαινω στο parousiasi.army που μου εστειλάν στο email και μου λεει να επιλεξω στρατοπεδο.Να ρωτησω απο αυτα τα στρατοπεδα που βγαζει, υπαρχει πιθανοτητα να μου στειλουν σε αυτο που θα επιλεξω απο την αρχη? Ή ειναι για μετα την ορκωμοσια για μεταθεση?

Θεωρητικα ειναι για το που θες να παρουσιαστεις, αλλα επι της ουσιας δε δινουν καμια σημασια. Εγω ειχα δηλωσει Σουφλι και παρουσιαζομαι Κω σκεψου 🤣

Επεξ/σία από GrKata

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Fouf01 είπε

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤ’ ΕΣΣΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ parousiasi.army ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ? ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Σου προτείνω να το δηλώσεις αλλά μη περιμένεις ότι θα σου βρουν το τέλειο πόστο. Ήτοι μπορεί να σε γράψουν τελείως. Στην εκπαίδευση γνώρισα παιδί που ήταν μάγειρας για το ΝΑΤΟ με πτυχίο και δεν τον πήραν. Πήραν όμως τον συφάνταρο του που δεν είχε ιδέα και ούτε ήθελε να αποκτήσει. Γενικά είναι καλό να χωθείς κάπου γιατί θα γλιτώνεις διάφορα χωσιματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα περνάς και χαλαρά εκεί που θα είσαι.

Επεξ/σία από asxetos_apo_strato

11 ώρες πριν, Fouf01 είπε

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤ’ ΕΣΣΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ parousiasi.army ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ? ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

2 είναι οι τρόποι για να μπεις στους "φούρνους": 

Α. Πρέπει να έχεις επιλεχθεί στο σώμα Εφοδιασμού-Μεταφορών (το οποίο δεν παίρνει και πάρα πολλούς σε κάθε σειρά, γιατί είναι ένα από τα βυσματικά), να πάρεις την ειδικότητα του αρτοποιού, να εκπαιδευτείς στην Σπάρτη ειδικότητα (μπορεί και όχι λόγω πτυχίου) και μετά να κατανεμηθείς σε μονάδα με φούρνους (πχ στην Αθήνα είναι στο Καποτά). 

Β. Αν έχεις κατανεμηθεί σε άλλο όπλο ή σώμα, δυστυχώς με τον πατροπαράδοτο Ελληνικό τρόπο.

3 ώρες πριν, Fouf01 είπε

️ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ parousiasi.army ΤΙΠΟΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?

Δήλωσε το στο parousiasi κανονικά

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα με στρατιωτικά είδη για νεοσύλλεκτους στην Αθηνα; Βλέπω ότι όλα τα γνωστά και διαφημιζόμενα είναι Θεσσαλονίκη και κατά προτίμηση δε θα ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά. Αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη η να προτείνει κάτι για Αθηνα ας το πει. 
ευχαριστω πολύ!!

15 λεπτά πριν, Gatotrofi είπε

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα με στρατιωτικά είδη για νεοσύλλεκτους στην Αθηνα; Βλέπω ότι όλα τα γνωστά και διαφημιζόμενα είναι Θεσσαλονίκη και κατά προτίμηση δε θα ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά. Αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη η να προτείνει κάτι για Αθηνα ας το πει. 
ευχαριστω πολύ!!

Στην Δαφνη ηξερα ενα καλο νομιζω υπαρχει ακομα, armyland λεγεται!

• Like 2

1 ώρα πριν, alinda είπε

Aρβυλα στο στρατο πηρατε στο νουμερο σας ή ενα νουμερο μεγαλυτερο;

Στο νουμερο μου εγω και ημουν πολυ καλα.

1 ώρα πριν, alinda είπε

Aρβυλα στο στρατο πηρατε στο νουμερο σας ή ενα νουμερο μεγαλυτερο;

1 μεγαλυτερο. 

Ετσι οπως δενει δεν εχεις προβλημα να σου φυγει αν παρεις μεγαλυτερο. Ειναι και χοντρες οι καλτσες ή φορας και διπλες αν εχεις κρυο ή αν ιδρωνεις και ολα κομπλε.

9 ώρες πριν, Gatotrofi είπε

ευχαριστω πολύ!!

Η άποψη μου είναι πως δε χρειάζεσαι μαγαζί με στρατιωτικά είδη. Μπορείς να πάρεις μερικα χακί μπλουζάκια απο αλυσίδες ρούχων (H&M π.χ.) που θα σου μεινουν και μετά, άλλωστε κι ο στρατός t-shirt δε δινει παραλλαγής. Σάκους, πετσέτες κλπ πολιτικά θα έχουν όλοι. Άντε να χρειαστεί να πάρεις ένα ακόμα φούτερ που μπορεις κι αργότερα απο το στρ. πρατήριο. 

• Like 1

15 ώρες πριν, Gatotrofi είπε

ευχαριστω πολύ!!

Καλύτερα να περάσεις ο ίδιος . Να δεις και τη ποιότητα .

Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν και πακέτα που μερικά πράγματα όντως είναι υπέρβολη.

Προσωπικά πήγα 2 φορές και ψώνισα συγκεκριμένα αυτά που ήθελα . 

Αθήνα είχα περάσει από Λ. Βουλιαγμένης στη Δάφνη έχει ένα μαγαζί.

• Like 1

12 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η άποψη μου είναι πως δε χρειάζεσαι μαγαζί με στρατιωτικά είδη. Μπορείς να πάρεις μερικα χακί μπλουζάκια απο αλυσίδες ρούχων (H&M π.χ.) που θα σου μεινουν και μετά, άλλωστε κι ο στρατός t-shirt δε δινει παραλλαγής. Σάκους, πετσέτες κλπ πολιτικά θα έχουν όλοι. Άντε να χρειαστεί να πάρεις ένα ακόμα φούτερ που μπορεις κι αργότερα απο το στρ. πρατήριο. 

5 ώρες πριν, meletis_m είπε

Καλύτερα να περάσεις ο ίδιος . Να δεις και τη ποιότητα .

Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν και πακέτα που μερικά πράγματα όντως είναι υπέρβολη.

Προσωπικά πήγα 2 φορές και ψώνισα συγκεκριμένα αυτά που ήθελα . 

Αθήνα είχα περάσει από Λ. Βουλιαγμένης στη Δάφνη έχει ένα μαγαζί.

Ευχαριστώ πολύ κύριοι, επειδή και κάποιος άλλος προείπε για το μαγαζί με τα στρατιωτικά στη Δάφνη θα κανονίσω να πάω εκεί εν τελει!! 
Προπονητη, μεγαλύτερη καψα έχω για σάκους, γυαλίστηκα και τα περιφερειακά, ρούχα θεωρώ όλα τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη πάνω κάτω την ίδια ποιότητα πουλάνε. 
ευχαριστω πολύ πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Gatotrofi είπε

Ευχαριστώ πολύ κύριοι, επειδή και κάποιος άλλος προείπε για το μαγαζί με τα στρατιωτικά στη Δάφνη θα κανονίσω να πάω εκεί εν τελει!! 
Προπονητη, μεγαλύτερη καψα έχω για σάκους, γυαλίστηκα και τα περιφερειακά, ρούχα θεωρώ όλα τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη πάνω κάτω την ίδια ποιότητα πουλάνε. 
ευχαριστω πολύ πάντως.

Ρίξε και μια ματιά στην λαϊκή, κυρίως για κοντομάνικα, κάλτσες. Στην περιοχή μου, είχα βρει σχεδόν στην μισή τιμή σε σχέση με τα στρατιωτικά καταστήματα. Εννοείται κάνε έρευνα αγοράς πριν πας.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...