TheSenate Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, μπαίνω 20 του μηνός στη Νέα Σάντα και ήθελα να ρωτήσω αν είναι στάνταρ το πόσο κρατάει η βασική εκπαίδευση. Με ενδιαφέρει να μάθω δηλαδή αν η ορκωμοσία θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ή την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Ευχαριστώ πολύ!
st@kas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε Γίνεται να είσαι ταυτόχρονα στον στρατό και να διατηρείς οποιουδήποτε είδους σύμβαση; Αφού δεν είσαι καν πολίτης. ναι γίνεται και προστατεύεσαι από το νόμο αλλά υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ως προς τις ημερομηνίες. 1
Palpantinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 4/9/2022 στις 4:41 ΜΜ, Certificatee είπε 379. 379 ειναι η σειρα του Σεπτεμβριου (Ε) ή η σειρα του Νοεμβριου (ΣΤ);
Certificatee Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Palpantinos είπε 379 ειναι η σειρα του Σεπτεμβριου (Ε) ή η σειρα του Νοεμβριου (ΣΤ); 379 είναι η σειρά του Ιουλίου, δηλαδή η 22 Δ ΕΣΣΟ. Του Σεπτεμβρίου θα είναι η 380 και ούτω καθεξής.
alexisgav Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Ερώτηση, γίνεται να επιστρέψω στην αρχική μου μονάδα μετά από κατ' εξαίρεση μετάθεση για οποιονδήποτε λόγο;
Fouf01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤ’ ΕΣΣΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ parousiasi.army ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ? ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
chrisgav Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Fouf01 είπε ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤ’ ΕΣΣΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ parousiasi.army ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ? ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Καλημερα! Ναι, να προσεχεις τι θα βαλεις. Βαλε αρτοποιος-ζαχαροπλαστης μονο αν θες να δουλευεις στον φουρνο του στρατου. Ενας φιλος μου την πατησε, εβαλε οτι ειχε προυπηρεσια σε μεγαλη σχολη οδηγων της Αθηνας και τον βαζαν να κανει μαθηματα οδηγησης στα στελεχη του στρατου. Ηθελε να το αλλαξει μετα αλλα δεν μπορουσε με τιποτα!
Riveboy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, TheSenate είπε Καλησπέρα, μπαίνω 20 του μηνός στη Νέα Σάντα και ήθελα να ρωτήσω αν είναι στάνταρ το πόσο κρατάει η βασική εκπαίδευση. Με ενδιαφέρει να μάθω δηλαδή αν η ορκωμοσία θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ή την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Ευχαριστώ πολύ! 7 Οκτωβρίου θα γίνει η ορκομωσία.
Fouf01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, chrisgav είπε Καλημερα! Ναι, να προσεχεις τι θα βαλεις. Βαλε αρτοποιος-ζαχαροπλαστης μονο αν θες να δουλευεις στον φουρνο του στρατου. Ενας φιλος μου την πατησε, εβαλε οτι ειχε προυπηρεσια σε μεγαλη σχολη οδηγων της Αθηνας και τον βαζαν να κανει μαθηματα οδηγησης στα στελεχη του στρατου. Ηθελε να το αλλαξει μετα αλλα δεν μπορουσε με τιποτα! Αμα το βαλω μπορει και να μην με παρουν? Ξερεις τι κανουν στον φουρνο στο στρατο? Ειναι δυσκολα? και οταν τελειωσω τν στρατο δεν πιστευω να με κρατησουν επειδη θα δουλευω στον φουρνο?
chrisgav Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Fouf01 είπε Αμα το βαλω μπορει και να μην με παρουν? Ξερεις τι κανουν στον φουρνο στο στρατο? Ειναι δυσκολα? και οταν τελειωσω τν στρατο δεν πιστευω να με κρατησουν επειδη θα δουλευω στον φουρνο? Δεν ξερω τι κανουν. αλλα φανταζομαι κουλουρια θα ψηνεις για προγευματα. Εδω ειναι το αστειο της υποθεσης, ο φιλος μου τελειωσε την θητεια του μετα απο 9 μηνες και δεν τον αφηναν να φυγει. Εχει μεινει ακομα εκει και κανει μαθηματα οδηγησης στα στελεχη. Επι πληρωμη πλεον και αμοιβεται και παρα πολυ καλα, αλλα δεν του επιτρεπει ο Ταξιαρχος του στρατοπεδου να φυγει γιατι τον εχουν μεγαλη αναγκη.
Fouf01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, chrisgav είπε Δεν ξερω τι κανουν. αλλα φανταζομαι κουλουρια θα ψηνεις για προγευματα. Εδω ειναι το αστειο της υποθεσης, ο φιλος μου τελειωσε την θητεια του μετα απο 9 μηνες και δεν τον αφηναν να φυγει. Εχει μεινει ακομα εκει και κανει μαθηματα οδηγησης στα στελεχη. Επι πληρωμη πλεον και αμοιβεται και παρα πολυ καλα, αλλα δεν του επιτρεπει ο Ταξιαρχος του στρατοπεδου να φυγει γιατι τον εχουν μεγαλη αναγκη. Αμα δεν βαλω για αρτοποιος στο επαγγελμα που ζηταει στο parousiash και βαλω κατι αλλο θα πρεπει να εχω επαγγελμα σε ενα απο αυτα που εχει?
GrKata Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, chrisgav είπε Δεν ξερω τι κανουν. αλλα φανταζομαι κουλουρια θα ψηνεις για προγευματα. Εδω ειναι το αστειο της υποθεσης, ο φιλος μου τελειωσε την θητεια του μετα απο 9 μηνες και δεν τον αφηναν να φυγει. Εχει μεινει ακομα εκει και κανει μαθηματα οδηγησης στα στελεχη. Επι πληρωμη πλεον και αμοιβεται και παρα πολυ καλα, αλλα δεν του επιτρεπει ο Ταξιαρχος του στρατοπεδου να φυγει γιατι τον εχουν μεγαλη αναγκη. Τι εννοεις δεν τον αφηνουν να φυγει ??? Τον εχουν σε κανα κλουβι δλδ ?? Μαλλον ο φιλος σου δεχτηκε μια γενναια οικονομικα προσφορα να μεινει σαν πολιτικο προσωπικο και ντρεπεται να σας το πει... 2
Certificatee Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι παράνομο να σε κρατήσουν παρά τη θέλησή σου μετά το πέρας της θητείας. Σίγουρα το διάλεξε και έμεινε εκεί, ιδίως αφού λες ότι πληρώνεται καλά. 1
yanis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, alexisgav είπε Ερώτηση, γίνεται να επιστρέψω στην αρχική μου μονάδα μετά από κατ' εξαίρεση μετάθεση για οποιονδήποτε λόγο; Σχεδόν αδύνατον, μόνο αν έχεις χοντρό βύσμα και σου βγάλει νέα μετάθεση προς την παλια σου μονάδα (και γράψεις παράλληλα ιστορία ως άτομο που γυρνάει στην μονάδα που ήταν πριν την κατ' εξαίρεση μετάθεση που κυνήγησε😂).
TSOH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια ΣΟΣ! Ειχα κοψει την αναβολη τον αυγουστο και ανατεθηκα για ΣΤ' ΕΣΣΟ και τωρα μου το ηρθε σημειωμα καταταξης για Ε' ΕΣΣΟ. Ξερει κανεις τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις