Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Armydude είπε Αν κρατήσεις άδειες μέχρι τέλους θα ολοκληρώσεις τη θητεία σου νωρίτερα ή θα τις πάρεις προς τέλος και θα επιστρέψεις στο στρατόπεδο στην κανονική ολοκλήρωση της θητείας σου για να γίνεις πολίτης? Δεν τελειωνει η θητεια νωριτερα. Απλα απο τις τελευταιες 30 ημερες ας πουμε θα παρεις αδεια τις 28 (αν εχεις τοσες αδειες) και θα επιστρεψεις τις τελευταιες 2 να παραδοσεις κτλπ...Η θητεια τελειωνει ομως ακριβως στο 8μηνο-9μηνο-12μηνο. Δεν μπορει να τελειωσει ας πουμε στους 11μιση μηνες επειδη εχεις 15 μερες κανονικης αδειας...Απλα θα παρεις αδεια τον τελευταιο μισο μηνα και θα γυρισεις 1-2 μερες πριν για να παραδοσεις ρουχα-οπλισμο κτλπ. 1
DaemonLord92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 31/8/2022 στις 10:36 ΜΜ, ImBlue99 είπε Καλησπέρα σε όλους. Μπαίνω και εγώ με την Ε' ΕΣΣΟ και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Θέλω να κάνω 9μηνη θητεία ώστε να τελειώνω νωρίτερα και γιαυτό θέλω να δηλώσω Έβρο. Σε ποιο σημείο κατά την κατάταξη το δηλώνω αυτό; Πότε θα με μεταθέσουν Έβρο μετά την βασική εκπαίδευση ή πιο πριν ; Να σημειωθεί πως στο χαρτί μου δίπλα από το στρατόπεδο δεν γράφει ΕΟΔ. Ευχαριστώ πολύ σε όποιον απαντήσει. Καλή θητεία σε όλους! Δε νομίζω πως το δηλώνεις αυτό. Συνήθως σε στέλνουν Εβρο ή ανατολικό Αιγαίο όπως και να έχει οπότε εκεί μπορείς να δηλώσεις πως θες αμετάθετο. Σε ποιο στρατόπεδο παρουσιάζεσαι;
ImBlue99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, DaemonLord92 είπε Δε νομίζω πως το δηλώνεις αυτό. Συνήθως σε στέλνουν Εβρο ή ανατολικό Αιγαίο όπως και να έχει οπότε εκεί μπορείς να δηλώσεις πως θες αμετάθετο. Σε ποιο στρατόπεδο παρουσιάζεσαι; Λιτόχωρο. Θέλω να πω όταν θα πρωτοπάω εκεί, νομίζω με είπαν σε ρωτάν εάν θες να υπηρετήσεις παραμεθόριο κάπως έτσι δε γίνεται; Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από ImBlue99
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αν πεις στο Λιτόχωρο οτι θες παραμεθώριο, μετά την ορκωμοσία θα πάρεις μετάθεση για Έβρο
yanis13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, ImBlue99 είπε Λιτόχωρο. Θέλω να πω όταν θα πρωτοπάω εκεί, νομίζω με είπαν σε ρωτάν εάν θες να υπηρετήσεις παραμεθόριο κάπως έτσι δε γίνεται; Χωθηκες Λιτοχωρο και θες να πας Εβρο; Πως γινεται;
Armydude Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αν πω στην Λήμνο ότι θέλω παραμεθόριο Έβρο θα με στείλουνε?
ImBlue99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, yanis13 είπε Χωθηκες Λιτοχωρο και θες να πας Εβρο; Πως γινεται; Το ξέρω φίλε... Αλλά λόγω δουλειάς θέλω να τελειώνω όσο πιο γρήγορα γίνεται. 1
DaemonLord92 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, ImBlue99 είπε Λιτόχωρο. Θέλω να πω όταν θα πρωτοπάω εκεί, νομίζω με είπαν σε ρωτάν εάν θες να υπηρετήσεις παραμεθόριο κάπως έτσι δε γίνεται; Προσωπικά οταν παρουσιάστηκα δε με ρώτησαν καν, με έστειλαν καστελλόριζο χωρίς πολλα πολλα 😜
ImBlue99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε Προσωπικά οταν παρουσιάστηκα δε με ρώτησαν καν, με έστειλαν καστελλόριζο χωρίς πολλα πολλα 😜 Ακραίο..
GrKata Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Με SkyExpress να πεταξουμε η θα βγουμε λιποτακτες?? 😅 Κατι για πολλες καθυστερησεις και εξαφανιση αποσκευων διαβαζω, αλλα δεν εχει αλλη πρωινη πτηση νωρις
Panagiotis19009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, GrKata είπε Με SkyExpress να πεταξουμε η θα βγουμε λιποτακτες?? 😅 Κατι για πολλες καθυστερησεις και εξαφανιση αποσκευων διαβαζω, αλλα δεν εχει αλλη πρωινη πτηση νωρις Μην ανησυχείς, δεν θα είσαι ο μόνος. Έτσι κι αλλιώς, τα 3/4 του αεροπλάνου θα είναι συνφάνταροι σου 😁 Πέρα από την πλάκα, σε τέτοιες περιπτώσεις, ενημερώνεις άμεσα τηλεφωνικώς την μονάδα. *Μην ξεχάσεις να βάλεις ταμπελάκι με το όνομα στην βαλίτσα, γιατί σχεδόν όλοι θα έχουν τύπου παραλλαγής. 1
john_98 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια, με τα κινητα στην Τριπολη τι παιζει; να παρω μαζι μου κανονικα το κινητο, να το κρυψω η να παρω καμια μπακατελα χωρις καμερα; Γνωριζει κανεις; Ευχαριστω
Giwrghs95 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά , ενδιαφέρομαι να μπω Νοεμβριο παρόλα αυτά διάβασα σε ένα site του ΕΣ ότι έπρεπε να είχα κόψει την αναβολή μέχρι τις 31 Αυγούστου, υπάρχει περίπτωση άμα πάρω τηλ στρατολογία κτλ να γίνει κάτι για να μπω Νοεμβριο εν τέλη η να μην ασχοληθώ και να μπω Γενάρη
yanis13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Giwrghs95 είπε Καλησπέρα παιδιά , ενδιαφέρομαι να μπω Νοεμβριο παρόλα αυτά διάβασα σε ένα site του ΕΣ ότι έπρεπε να είχα κόψει την αναβολή μέχρι τις 31 Αυγούστου, υπάρχει περίπτωση άμα πάρω τηλ στρατολογία κτλ να γίνει κάτι για να μπω Νοεμβριο εν τέλη η να μην ασχοληθώ και να μπω Γενάρη Δυσκολα. 1
panost99 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Giwrghs95 είπε Καλησπέρα παιδιά , ενδιαφέρομαι να μπω Νοεμβριο παρόλα αυτά διάβασα σε ένα site του ΕΣ ότι έπρεπε να είχα κόψει την αναβολή μέχρι τις 31 Αυγούστου, υπάρχει περίπτωση άμα πάρω τηλ στρατολογία κτλ να γίνει κάτι για να μπω Νοεμβριο εν τέλη η να μην ασχοληθώ και να μπω Γενάρη Πολυ δυσκολα φιλε. Εκτος αν εχουν λιγα ατομα στην ΣΤ ΕΣΣΟ και μπεις νοεμβρη ,που εχω ακουσει οτι μπαινουν πολλοι συνηθως .Παρε τηλεφωνο και ρωτα η αν εχεις καποιον γνωστο σε στρατολογια η στρατο μηπως και γινει τπτ. δεν εχεις κατι να χασεις αν ρωτησεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις