GrKata Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 31 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Έρευνας Πληροφορικής με είχε και εμένα το σημείωμα κατάταξης, αλλά να μη πω τι πήρα τελικά. Και σκεφτείτε ότι στις επιλογικές μου είπαν ότι χρειάζονται άτομα και ήμουν ο μοναδικός νεοσύλλεκτος για ΕΠ στο στρατόπεδο. Οπότε αν έχετε βύσμα βάλτε το από τώρα να σας βρει που θα μπείτε για να μείνετε ΕΠ. Τι εννοεις?? Μετακινηθηκες σε αλλο Σωμα δηλαδη?? Η εμεινες ΕΠ αλλα δεν εκανες ποτε τιποτα σχετικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 31 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Έρευνας Πληροφορικής με είχε και εμένα το σημείωμα κατάταξης, αλλά να μη πω τι πήρα τελικά. Και σκεφτείτε ότι στις επιλογικές μου είπαν ότι χρειάζονται άτομα και ήμουν ο μοναδικός νεοσύλλεκτος για ΕΠ στο στρατόπεδο. Οπότε αν έχετε βύσμα βάλτε το από τώρα να σας βρει που θα μπείτε για να μείνετε ΕΠ. Τελικα που κατεληξες; Σε τι οπλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Κατέληξα στο Πυροβολικό, παιδιά. Παρουσιάστηκα σε μονάδα Πεζικού όπου πέρασα τα ΣΒΕΝ, και μετά την άδεια ορκομωσίας με έστειλαν σε μονάδα Πυροβολικού στο ίδιο στρατόπεδο. Εδώ έμεινα σαν ΕΠ 2 εβδομάδες και τώρα προς το τέλος του ΣΠΕΝ ήρθε μετάταξη και μου είπαν ότι θα μείνω εδώ. Εγώ σας το λέω για να μη απογοητευτείτε, όπως εγώ. Άσχετα που και εμένα μου το έλεγαν από πριν, επειδή είδα ότι ήθελαν άτομο ήμουν πολύ θετικός ότι θα με πάρουν σε εκείνο το πόστο. Δεν αποκλείεται βέβαια να μείνετε σαν ΕΠ σε μια άλλη μονάδα και ουσιαστικά να κάνετε ο,τι και οι υπόλοιποι στρατιώτες (σκοπιές, πύλες, φυλάκια κλπ). Αν δεν έχετε βύσμα, χλιες φορές να σας έρθει σημείωμα κατάταξης για Διαβιβάσεις παρά για ΕΠ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrKata Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε Κατέληξα στο Πυροβολικό, παιδιά. Παρουσιάστηκα σε μονάδα Πεζικού όπου πέρασα τα ΣΒΕΝ, και μετά την άδεια ορκομωσίας με έστειλαν σε μονάδα Πυροβολικού στο ίδιο στρατόπεδο. Εδώ έμεινα σαν ΕΠ 2 εβδομάδες και τώρα προς το τέλος του ΣΠΕΝ ήρθε μετάταξη και μου είπαν ότι θα μείνω εδώ. Εγώ σας το λέω για να μη απογοητευτείτε, όπως εγώ. Άσχετα που και εμένα μου το έλεγαν από πριν, επειδή είδα ότι ήθελαν άτομο ήμουν πολύ θετικός ότι θα με πάρουν σε εκείνο το πόστο. Δεν αποκλείεται βέβαια να μείνετε σαν ΕΠ σε μια άλλη μονάδα και ουσιαστικά να κάνετε ο,τι και οι υπόλοιποι στρατιώτες (σκοπιές, πύλες, φυλάκια κλπ). Αν δεν έχετε βύσμα, χλιες φορές να σας έρθει σημείωμα κατάταξης για Διαβιβάσεις παρά για ΕΠ. Γιατι, αμα εισαι ΕΠ δεν εχεις λοιπες υπηρεσιες σκοπιες κτλ?? Που παρουσιαστηκες αν επιτρεπεται? Εβρο η νησι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, GrKata είπε Γιατι, αμα εισαι ΕΠ δεν εχεις λοιπες υπηρεσιες σκοπιες κτλ?? Άμα είσαι σε συγκεκριμένο γραφείο συνήθως κάνεις μόνο εκείνο το πόστο, άντε και τίποτα απλό όπως θαλαμοφυλίκι. Αλλά άμα πρέπει κάθε πρωί να είσαι εκεί δε γίνεται να σου κάνουν συνέχεια κωλυόμενο σκοπιές π.χ. και να πηγαίνεις μόνο τη βραδυνή. Τέλος πάντων, δεν είμαι και σίγουρος πως θα δούλευε αν έμπαινα εκεί, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν πολύ καλύτερα από τις ένοπλες υπηρεσίες. Είμαι από πόλη της Θράκης και παρουσιάστηκα σε άλλη πόλη της Θράκης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo156 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά παρουσιάζεται κανείς άλλος στη Χίο 21/9; Μήπως παίρναμε αεροπορικό με 1+1 με Sky Express, βγαίνει πιο φθηνά από το πλοίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alinda Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά παρουσιάζομαι Λήμνο Διαβιβάσεις. Καμία συμβουλή ή άποψη για το πως είναι εκεί; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iraklhs1998 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο! Εγώ μπαίνω στην Αεροπορία Στρατού (Λάρισα) στις 19/09. Είναι κανένας άλλος για Αεροπορία Στρατού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrKata Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Εξτρα μερες αδειας για οδοιπορικα σε οσους ειναι μακρια απο τοπο διαμονης παιζουν γενικα?? Η εξαρτωνται απο τον Διοικητη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simospeir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Για να παω ιωαννινα χρειαζεται βυσμα? ή μπορει να με στειλουν και ετσι? (σπουδαζω κιολας στα ιωαννινα) γνωριζει καπόιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nadal1999 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι τα πράγματα στην 113 πμ στην Θεσσαλονίκη αεροπλάνο τι παίζει με τις υπηρεσίες και τις εξόδους γενικά είναι χαλαρά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, GrKata είπε Εξτρα μερες αδειας για οδοιπορικα σε οσους ειναι μακρια απο τοπο διαμονης παιζουν γενικα?? Η εξαρτωνται απο τον Διοικητη ? Ναι με τα χλμ απόστασης από μόνιμη διαμονή πάνε οι επιπλέον ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armydude Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Αν κρατήσεις άδειες μέχρι τέλους θα ολοκληρώσεις τη θητεία σου νωρίτερα ή θα τις πάρεις προς τέλος και θα επιστρέψεις στο στρατόπεδο στην κανονική ολοκλήρωση της θητείας σου για να γίνεις πολίτης? Έχω την απορία γιατί από τη μια διαβάζω "παραμεθόριο θα τελειώσεις μισό μηνα νωρίτερα (λόγω των έξτρα αδειών)" και από την άλλη "μην αφήσεις πολλές άδειες για το τέλος θα στις φάνε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgav Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα μάγκες, πήρα μετάθεση για την Μερυπ στο στρατόπεδο Νταλίπη της Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει κανείς τι παίζει εκεί από συνθήκες, υπηρεσίες και στελέχη; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Armydude είπε Αν κρατήσεις άδειες μέχρι τέλους θα ολοκληρώσεις τη θητεία σου νωρίτερα ή θα τις πάρεις προς τέλος και θα επιστρέψεις στο στρατόπεδο στην κανονική ολοκλήρωση της θητείας σου για να γίνεις πολίτης? Έχω την απορία γιατί από τη μια διαβάζω "παραμεθόριο θα τελειώσεις μισό μηνα νωρίτερα (λόγω των έξτρα αδειών)" και από την άλλη "μην αφήσεις πολλές άδειες για το τέλος θα στις φάνε". Κανονικές άδειες, ΤΑΠ, και άδειες που προβλέπονταν απο διαταγές (π.χ. εμβόλιο, αιμοδοσία) δε γίνεται να στις φάνε. Αν έχεις 5 μέρες τιμητική που πήρες τον 3ο μήνα της θητείας σου π.χ., τότε αυτή ναι μπορει και να στη φάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις