Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yanis13 είπε

Μεχρι περσι που ειχα ατομο στην Τριπολη, ηταν παρα πολυ αυστηροι με το κινητο, το επαιρναν για ολη τη διαρκεια της εκπαιδευσης. 

Αν εχει αλλαξει κατι τωρα, δε ξερω.

Του έκαναν και σωματικό έλεγχο στην κατάταξη ;;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Του έκαναν και σωματικό έλεγχο στην κατάταξη ;;

Οχι, επουδενι. Αυτο δε γινεται πουθενα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Οχι, επουδενι. Αυτο δε γινεται πουθενα.

Εεεεε ο καθένας ζει με τις επιλογές του ! Το βάζει πάνω του και λέει ότι δεν έχει  ή  παίρνει ένας της πλάκας και πλήτει στο φιδάκι ή δεν το παίρνει τίποτα και χάνει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο !

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Εεεεε ο καθένας ζει με τις επιλογές του ! Το βάζει πάνω του και λέει ότι δεν έχει  ή  παίρνει ένας της πλάκας και πλήτει στο φιδάκι ή δεν το παίρνει τίποτα και χάνει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο !

Ειχε εφοδους μου ελεγε ο φιλος μου για να δουν αν εχουν κινητο, δηλαδη επικρατουσε μια πραγματικη αυστηροτητα επι του θεματος οποτε ελεγες εξαρχης οτι εχεις κινητο.

Το απλο κινητο νομιζω επιτρεπεται, αν δεν εχει καμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Τριπολη στην ΠΑ ισχυει ο,τι λέει ο προλαλήσαντας, επιβεβαιωμενο απο φιλους. Ειναι η μοναδική μονάδα των ενόπλων δυνάμεων που το παίζουν ακομα αυστηροί με το κινητό. ΣΞ και ΠΝ παίρνετε κανονικά το smartphones σας απο την πρωτη μερα

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αν έχεις φάει αγκαρία το πρωί και υπηρεσία άρα κοιμήθηκες ένα 4ωρο το βράδι, δεν κάνεις ότι θέλεις. Κάνεις αυτό που ζητάει το σώμα σου. Πέφτεις για ύπνο!

Το εζησα αυτο που περιγραφεις και ηταν πολυ καλα γτ επιανες ενα 5.5-6 ωρες συνολικα! Εχω περασει απο πολυ κεντρικο σχηματισμο που μεταξυ πρωινης αγγαριας και υπηρεσιας ενω επεφτες για μια ωρα ερχοταν πανω απο το κεφαλι σου ο αυδμ να σε τσιμπησει για να σφουγγαρισεις το στρατηγειο, να καθαρισεις κατι κλπ κλπ. Ευτυχως δεν εμεινα πολυ αλλα μιλαμε για στυψιμο, εφτανες στα ορια σου. Και να πεις οτι σε τεντωνει μια ασκηση η μια υπηρεσια λες ΔΓ στρατος ειναι. Αλλα να τεντωνεσαι στο σφουγγαρισμα μετα απο 4ωρη πρωινη αγγαρεια ε βαρας ενεσεις...

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Δεν θα ειναι θεμα επιλογης φιλε, θεμα αναγκης θα ειναι! Με 4ωρα καθε βραδυ λογω υπηρεσιας θα παρακαλας να εισαι σε καμια χαλαρη μοναδα που μετα τα πρωινα ποστα να σε παιρνει να κοιμηθεις καμια ωρα πριν ξεκινησεις τις υπηρεσιες!

Αυτό εννοώ όταν λέω θα θέλεις να κοιμηθείς. Άμα κάνεις τις συνηθισμένες υπηρεσίες δε μπορείς να βαράς 3ωρα ύπνου για πολύ καιρό. Το πολύ πολύ να τη βγάλεις μέχρι το ΣΚ που θα μπορέσεις ίσως να κοιμηθείς λίγο παραπάνω.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε

Αυτό εννοώ όταν λέω θα θέλεις να κοιμηθείς. Άμα κάνεις τις συνηθισμένες υπηρεσίες δε μπορείς να βαράς 3ωρα ύπνου για πολύ καιρό. Το πολύ πολύ να τη βγάλεις μέχρι το ΣΚ που θα μπορέσεις ίσως να κοιμηθείς λίγο παραπάνω.

Ολα μπορεις να τα δεις στον ΕΣ! Και ολοι καλυπτονται μια χαρα πισω απο αυτο που λενε υπηρησιακες αναγκες! Εγω απο τη δικια μου θητεια εβγαλα το συμπερασμα μακρυα απο στρατηγεια και κεντρα διοικησης μεγαλων σχηματισμων. Χιλιες φορες στην πινεζα ξεχασμενος απο το θεο και ας σε παει 40-1. 

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να δηλωσω μοναδες υποδοχης στον εβρο για 9μηνη θητεια υπαρχει λογο πληροτητας πιθανοτητα να με στελουν σε καποιο νησι; Επισης τι εχετε ακουσει σχετικα με την θητεια στον εβρο; 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου ήρθε το σημείωσα κατάταξης. Δηλωσα ΕΛΔΥΚ, αλλά μου βγάζει από δίπλα Πεζικό - ΕΛΔΥΚ (ΥΕΑ). Κανονικά 9μηνο δε θα κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης υπάρχουν αλλα πράγματα μαζί σου που μπορεί να σ κάνουν θέμα αν έχεις πχ βιβλια φάρμακα ( που δεν απαιτούν συνταγή φάση αντιισταμινικα). Επίσης όσο αναφορά την ακτινογραφία αλλα κυρίως το PCR διενεργούνται δωρεάν σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο με την προσκόμμιση του σημειώματος καταταξης? Επίσης πόσο καιρό διαρκεί η εκπαίδευση και τι διαδικασίες ακολουθούν μετά? Ναι ξέρω είμαι εντελώς άσχετος και συγγνωμη αν σας ακουγοται αστείες οι ερωτήσεις απλα δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως δουλεύει ο στρατος.

Επεξ/σία από -_UneXprCted_-
Δημοσ.

Καλησπέρα σας Κύριοι, παρακολουθώ καιρό το νήμα και συλλέγω χρήσιμες πληροφορίες. Ήρθε η ώρα και για μένα, έχει κανεις κάποια άποψη για την κατάταξη μου, από πλευράς του αν είναι καλά η αν κάτι πρέπει να προσέξω εκεί κλπ; Επίσης υπάρχει κάποιος που να παρουσιάζεται ίδια μέρα με εμένα;;

ευχαριστω εκ των προτέρων!! 12094964-0E34-4A4C-B6B0-2EA1E41A2A30.jpeg.dd434aeafe55866c11b7756e4cfeb325.jpeg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -_UneXprCted_- είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης υπάρχουν αλλα πράγματα μαζί σου που μπορεί να σ κάνουν θέμα αν έχεις πχ βιβλια φάρμακα ( που δεν απαιτούν συνταγή φάση αντιισταμινικα). Επίσης όσο αναφορά την ακτινογραφία αλλα κυρίως το PCR διενεργούνται δωρεάν σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο με την προσκόμμιση του σημειώματος καταταξης? Επίσης πόσο καιρό διαρκεί η εκπαίδευση και τι διαδικασίες ακολουθούν μετά? Ναι ξέρω είμαι εντελώς άσχετος και συγγνωμη αν σας ακουγοται αστείες οι ερωτήσεις απλα δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως δουλεύει ο στρατος.

Για βιβλία και "απλά" φάρμακα δε θα έχεις θέμα. Η ακτινογραφία είναι δωρεάν, λογικά και το PCR (ας πάρει θέση κάποιος που μπήκε σε πρόσφατη ΕΣΣΟ).

Αρχικά θα έχεις 2 εβδομάδες εκπαίδευση (1η βδομάδα προσαρμογή, 2η-3η εκπαίδευση, ορκωμοσία την 3η Παρασκευή απ' την κατάταξη) , μετά άδεια ορκωμοσίας 10 ημερών και μετά 3 εβδομάδες εκπαίδευσης (ΣΠΕΝ), όπου παράλληλα θα αρχίσεις να κάνεις και υπηρεσίες.

21 λεπτά πριν, Gatotrofi είπε

Καλησπέρα σας Κύριοι, παρακολουθώ καιρό το νήμα και συλλέγω χρήσιμες πληροφορίες. Ήρθε η ώρα και για μένα, έχει κανεις κάποια άποψη για την κατάταξη μου, από πλευράς του αν είναι καλά η αν κάτι πρέπει να προσέξω εκεί κλπ; Επίσης υπάρχει κάποιος που να παρουσιάζεται ίδια μέρα με εμένα;;

ευχαριστω εκ των προτέρων!! 12094964-0E34-4A4C-B6B0-2EA1E41A2A30.jpeg.dd434aeafe55866c11b7756e4cfeb325.jpeg

Καλή κατάσταση επικρατεί, χρειάζεται βύσμα για να παρουσιαστείς εκεί. Αφού απέφυγες 647 (πεζικό) και τεθωρακισμένα, καλά θα είσαι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...