Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μπορεί να μην ξέρει η στρατολογία. Ζητησε το γραπτά.

Εάν απαντήσει κανένας σε ένα από τα 14 τηλέφωνα που έχει η στρατολογία Στερεάς Ελλάδας!

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/7/2022 στις 4:57 ΜΜ, Stavros_98 είπε

Γνωρίζει κάποιος πως πηγαίνει σε θέμα υπηρεσιών αυτή τη χρονική περίοδο η 651 αβυπ ?

Έμαθες μήπως τι παίζει στο 651 αβυπ Άγιο Στέφανο; Γενικότερα υπάρχουν μηδαμινές πληροφορίες. Λογικά ετοιμάζεται μετάθεση για εκεί και χρειάζομαι τα φώτα σου

Οποιαδήποτε πληροφορία έχει κάποιος όσον αφορά το 651 Αβυπ στον Άγιο Στέφανο, θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Αν είχατε περάσει από κει γράψτε μου και ημερομηνία. Ήρθε μετάθεση για εκεί και δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Καλησπερα,

Αναμενω το σημείωμα καταταξης για ΠΑ μα την Ε ΕΣΣΟ.

Δεν ξερω ωστοσο τι να αγορασω, οσον αφορα μπλουζες, καλτσες, φουτερ κτλ. Ειδα κτ βιντεακια αλλα αυτα λενε για στρατο ξηρας.

Γνωριζει κανενας να βοηθησει λιγο; ευχαριστω 

Δημοσ.
Στις 23/8/2022 στις 11:52 ΜΜ, Tsapinho είπε

Σε ένα "δημοκρατικό περιβάλλον" που αν έχεις φράγκα και είσαι πχ βι@στης είσαι έξω ενώ αν δεν έχεις μπαίνεις μέσα... μην τα λέτε έτσι αυτά μερικοί γιατί υπάρχουν και φελλοί που τα πιστεύουν 

Κατηγοριακό σφάλμα

Στις 25/8/2022 στις 1:25 ΠΜ, epanomistan είπε

Φετος τελειωσα το λυκειο και αποφασισα να ολοκληρωσω την θυτεια μου για να μην το εχω πανω απο το κεφαλι μου. Το θεμα ειναι οτι τα 18 τα κλεινω τον Δεκεμβριο, ξερει κανεις αμα μπορω να λειξω την αναβολη μου και να αρχισω κανονικα την θυτεια μου ως ανηλικος;

Δεν ξέρω την διαδικασία απ' έξω αλλά κάλεσε στο πλησιέστερο στρατολογικό γραφείο. Μια χαρά μπορείς στα 17 σου, αφού έχεις τελειώσει το λύκειο να μπεις.
Έχω ήδη γνωρίσει παιδί που κλείνει τα 18 και εκείνος τον Νοέμβριο και έχει μπει Δ ΕΣΣΟ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@panost99Αν δε κάνεις βυσματική θητεία το πιο πιθανό είναι ότι θα θες να κοιμάσαι όσο το δυνατόν περισσότερο όταν δε είσαι σε κάποια υπηρεσία. Σε αυτή την περίπτωση, δε θα κάνεις όλα αυτά που θες για να είσαι "παραγωγικός", αλλά άμα χαλαρώσεις και αράξεις με τους συνθαλαμίτες σου, θα περάσεις σίγουρα καλύτερα. Πίστεψέ με όταν σου λέω ότι το βιοτικό σου επίπεδο εδώ μέσα μπορεί να υποβαθμιστεί τόσο πολύ που φτάνεις σε σημείο να σου φτιάχνει η διάθεση επειδή έχεσες ή να σου χαλάει η διάθεση επειδή δε μπορείς να λύσεις έναν κόμπο. Πάντα όμως ανάλογα την μονάδα, τα στελέχη και το βύσμα.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με οτιδήποτε είπες για τον ΕΣ.

Επεξ/σία από asxetos_apo_strato
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 27/8/2022 στις 1:54 ΜΜ, asxetos_apo_strato είπε

Αν δε κάνεις βυσματική θητεία το πιο πιθανό είναι ότι θα θες να κοιμάσαι όσο το δυνατόν περισσότερο όταν δε είσαι σε κάποια υπηρεσία.

Δεν θα ειναι θεμα επιλογης φιλε, θεμα αναγκης θα ειναι! Με 4ωρα καθε βραδυ λογω υπηρεσιας θα παρακαλας να εισαι σε καμια χαλαρη μοναδα που μετα τα πρωινα ποστα να σε παιρνει να κοιμηθεις καμια ωρα πριν ξεκινησεις τις υπηρεσιες!

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Βγήκε το σημείωμα κατάταξης για ΠΑ και ήθελα να σας ρωτήσω γενικά απο αγορές του στυλ φανελες μπλουζες κάλτσες και τα σχετικά τι χρειάζεται -  προτείνεται να πάρω. Επίσης, απο προσωπικά είδη τι προτείνεται και τέλος τι απαγορεύεται να έχεις μαζί σου (πχ φάρμακα κινητό βιβλία κλπ)? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
2 ώρες πριν, -_UneXprCted_- είπε

Καλησπέρα,

Βγήκε το σημείωμα κατάταξης για ΠΑ και ήθελα να σας ρωτήσω γενικά απο αγορές του στυλ φανελες μπλουζες κάλτσες και τα σχετικά τι χρειάζεται -  προτείνεται να πάρω. Επίσης, απο προσωπικά είδη τι προτείνεται και τέλος τι απαγορεύεται να έχεις μαζί σου (πχ φάρμακα κινητό βιβλία κλπ)? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προφανώς και ναι. Αν και δεν έχω καταταγεί στην ΠΑ, φαντάζομαι δεν θα σου δίνουν περισσότερα από τον Στρατό Ξηράς. Εγώ σκέψου ότι έχω πάρει και παντελόνια μιας και δεν θέλω να φοράω το ίδιο πάνω από 3 μέρες ή αν μπω σε κάποια αγγαρεία που θα γεμίσει σκόνες και βρωμιά , δεν θέλω να το βάλω πίσω απ' το κρεβάτι στην κρεμάστρα μου.

10 ζευγάρια έχω πάρει και υπάρχουν φορές που μπορώ να πω ότι δεν με έχουν φτάσει.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Δεν θα ειναι θεμα επιλογης φιλε, θεμα αναγκης θα ειναι! Με 4ωρα καθε βραδυ λογω υπηρεσιας θα παρακαλας να εισαι σε καμια χαλαρη μοναδα που μετα τα πρωινα ποστα να σε παιρνει να κοιμηθεις καμια ωρα πριν ξεκινησεις τις υπηρεσιες!

Μετά την φρουρά το μεσημέρι, θεωρητικά είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, μέχρι να κάνεις το νούμερο σου. Σε όσες μονάδες πέρασα, τουλάχιστον αυτό ίσχυε. Τώρα, αν πέσεις σε στραβή μονάδα, με απογευματινές οπλοασκήσεις, εκπαιδεύσεις κλπ...την έκατσες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε

Μετά την φρουρά το μεσημέρι, θεωρητικά είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, μέχρι να κάνεις το νούμερο σου. Σε όσες μονάδες πέρασα, τουλάχιστον αυτό ίσχυε. Τώρα, αν πέσεις σε στραβή μονάδα, με απογευματινές οπλοασκήσεις, εκπαιδεύσεις κλπ...την έκατσες. 

Αν έχεις φάει αγκαρία το πρωί και υπηρεσία άρα κοιμήθηκες ένα 4ωρο το βράδι, δεν κάνεις ότι θέλεις. Κάνεις αυτό που ζητάει το σώμα σου. Πέφτεις για ύπνο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα του κινητού στην Τρίπολη για την βασικη εκπαίδευση της ΠΑ πως ειναι? Στο κρατάνε και στο δίνουν μετά ή τα αφήνουν μέσα πια? Επίσης για τι αλλο θα σου κάνουν θέμα οτι δεν επιτρέπεται εντός του στρατοπέδου απο πλευράς ατομικών ειδών ή φαρμάκων ?

Επεξ/σία από -_UneXprCted_-
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, -_UneXprCted_- είπε

Το θέμα του κινητού στην Τρίπολη για την βασικη εκπαίδευση της ΠΑ πως ειναι? Στο κρατάνε και στο δίνουν μετά ή τα αφήνουν μέσα πια? Επίσης για τι αλλο θα σου κάνουν θέμα οτι δεν επιτρέπεται εντός του στρατοπέδου απο πλευράς ατομικών ειδών ή φαρμάκων ?

Γενικά η φιλοσοφία με τα κινητά έχει αλλάξει. Δεν νομίζω να διαφέρει κάτι στην Τρίπολη. Θα γίνει έλεγχος, αλλά πιο πολύ τους νοιάζουν πράγματα όπως ναρκωτικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, -_UneXprCted_- είπε

Μεχρι περσι που ειχα ατομο στην Τριπολη, ηταν παρα πολυ αυστηροι με το κινητο, το επαιρναν για ολη τη διαρκεια της εκπαιδευσης. 

Αν εχει αλλαξει κατι τωρα, δε ξερω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...