aks Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Το δικαιολογητικό ποτέ το καταθέτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iraklhs1998 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, panost99 είπε Κοιτα συμφωνω οτι υπαρχουν και χειροτερα και οτι μπορουν να σ στειλουν οπως ειπες στην αλλη ακρη της Ελλαδας .Ωστοσο ελπιζω για μενα να περασω την θητεια μου στην πολη μου και να ειναι λιγο πιο χαλαρη.Αλλωστε ποιος θελει να βρισκεται μεσα στο στρατοπεδο ολη μερα .Ελπιζουμε σε συχνες αδειες διανυκτερευσης.Υπαρχει κανας αλλος απο Ε ΕΣΣΟ 2022 εδω; Καλημέρα φίλε μου.. και εγώ Ε ΕΣΣΟ 2022. Αναμένουμε σημείωμα Κατάταξης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 hours ago, meletis_m said: Με τη κοντινότερη ΕΣΣΟ που είναι αφού κοπεί η αναβολή σου. Πιθανόν Ιανουαριο- Φερβουαριο Τελικά τι ισχυει ιανουαριο ή μαρτιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, aks είπε Τελικά τι ισχυει ιανουαριο ή μαρτιο? Μαρτιο 2023. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 hour ago, DonaldSand said: Μαρτιο 2023. Ουφ ευτυχως γιατι μου ανεβαλλε την παρουσιαση της εργασίας για τελη οκτωμβρη.Αν αφησω την αναβολη να ληξει ποτε πρεπει να καταθεσω το πτυχιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epanomistan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Φετος τελειωσα το λυκειο και αποφασισα να ολοκληρωσω την θυτεια μου για να μην το εχω πανω απο το κεφαλι μου. Το θεμα ειναι οτι τα 18 τα κλεινω τον Δεκεμβριο, ξερει κανεις αμα μπορω να λειξω την αναβολη μου και να αρχισω κανονικα την θυτεια μου ως ανηλικος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, epanomistan είπε Φετος τελειωσα το λυκειο και αποφασισα να ολοκληρωσω την θυτεια μου για να μην το εχω πανω απο το κεφαλι μου. Το θεμα ειναι οτι τα 18 τα κλεινω τον Δεκεμβριο, ξερει κανεις αμα μπορω να λειξω την αναβολη μου και να αρχισω κανονικα την θυτεια μου ως ανηλικος; Δεν υπαρχει αναβολη για να κοψεις. Ολοι οι αρρεν μπαινουν αυτοματα προς καταταξη με το κλεισιμο του ημερολογιακου ετους που κλεινουν τα 18. Οποτε, Μαρτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια; Εγώ μια χαρά είχα καταταχθεί στα 17 ως εθελοντής. Δεν είχα περάσει καν περιοδεύον -αν περνάνε ακόμα-.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epanomistan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Πως το εκανες αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Πώς μπορώ να βρω τον πίνακα επιτυχόντων για τις στρατιωτικές σχολές για το 2022? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theofanis Vour. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Θα προσπαθήσω συνοπτικά να εξηγήσω το θέμα μου. Όταν είχε τελειώσει η πρώτη μου αναβολή είχε βγει κατάταξη για Σάμο, 10 μέρες πριν είχα ένα ατύχημα και λόγω χειρουργείου πήρα 12μηνες αναβολή. Όταν ξαναήρθε το σημείωμα κατάταξης παρουσιάστηκα Θήβα και εκεί μου ξαναζητήθηκε να δηλώσω αν θέλω παραμεθόριο 9μηνο ή 12μηνο (ενώ ηδη είχα δηλώσει παραμεθόριο στην προηγούμενη κατάταξη). Δήλωσα παραμεθόριο αλλά μου ζήτησε και 3 συγκεκριμένες περιοχές. Τον ρώτησα αν η Ξάνθη θεωρείται παραμεθόριο και μου είπε ναι. Βάλαμε Ξάνθη, Νευροκόπι Δράμα και μια περιοχή ψηλά στις Σέρρες. Όλα αυτά υποτίθεται παραμεθόριο γιατί τον ρώτησα κιόλας. Βρέθηκα στην Ξάνθη και το στρατόπεδο ήταν 12μηνο! Εννοείται πως ζήτησα κατευθείαν μετάθεση, δεν την πήρα αλλά πήρα μετάταξη για Αλεξανδρούπολη. Που θεωρείται παραμεθόριο. Η απορία μου εμένα είναι, θα κάνω 12μηνη θητεία ή 9μηνη; Γιατί ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του. Άλλος λέει επειδή ή δήλωση μου δεν λέει παραμεθόριο και έχω κάνει κάποιες μέρες σε κεντρικό θα κάνω παραμεθόριο. Και άλλοι λένε πως αφού ήρθα παραμεθόριο ακριβώς μετά την βασική εκπαίδευση και μου μένουν 7 μήνες καθαρής θητείας θα κάνω 9μηνο. Γιατί θα είμαι 6 μήνες συνεχόμενα παραμεθόριο. Τι ισχύει; Κάποιος έγκυρα να μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Theofanis Vour. είπε Καλησπέρα. Θα προσπαθήσω συνοπτικά να εξηγήσω το θέμα μου. Όταν είχε τελειώσει η πρώτη μου αναβολή είχε βγει κατάταξη για Σάμο, 10 μέρες πριν είχα ένα ατύχημα και λόγω χειρουργείου πήρα 12μηνες αναβολή. Όταν ξαναήρθε το σημείωμα κατάταξης παρουσιάστηκα Θήβα και εκεί μου ξαναζητήθηκε να δηλώσω αν θέλω παραμεθόριο 9μηνο ή 12μηνο (ενώ ηδη είχα δηλώσει παραμεθόριο στην προηγούμενη κατάταξη). Δήλωσα παραμεθόριο αλλά μου ζήτησε και 3 συγκεκριμένες περιοχές. Τον ρώτησα αν η Ξάνθη θεωρείται παραμεθόριο και μου είπε ναι. Βάλαμε Ξάνθη, Νευροκόπι Δράμα και μια περιοχή ψηλά στις Σέρρες. Όλα αυτά υποτίθεται παραμεθόριο γιατί τον ρώτησα κιόλας. Βρέθηκα στην Ξάνθη και το στρατόπεδο ήταν 12μηνο! Εννοείται πως ζήτησα κατευθείαν μετάθεση, δεν την πήρα αλλά πήρα μετάταξη για Αλεξανδρούπολη. Που θεωρείται παραμεθόριο. Η απορία μου εμένα είναι, θα κάνω 12μηνη θητεία ή 9μηνη; Γιατί ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του. Άλλος λέει επειδή ή δήλωση μου δεν λέει παραμεθόριο και έχω κάνει κάποιες μέρες σε κεντρικό θα κάνω παραμεθόριο. Και άλλοι λένε πως αφού ήρθα παραμεθόριο ακριβώς μετά την βασική εκπαίδευση και μου μένουν 7 μήνες καθαρής θητείας θα κάνω 9μηνο. Γιατί θα είμαι 6 μήνες συνεχόμενα παραμεθόριο. Τι ισχύει; Κάποιος έγκυρα να μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Η στρατολογία εκεί που υπηρετείς τι λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theofanis Vour. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η στρατολογία εκεί που υπηρετείς τι λεει; Οι μισοί λένε 12 και οι μισοί 9. Γενικότερα δεν τους εμπιστεύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Theofanis Vour. είπε Οι μισοί λένε 12 και οι μισοί 9. Γενικότερα δεν τους εμπιστεύομαι. Δεν μπορεί να μην ξέρει η στρατολογία. Ζητησε το γραπτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις