manolis940 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, panost99 είπε @manolis940 Δυστυχως επειδη το κρατος δεν μπορει να πληρωσει επαγγελματιες φανταρους να κανουν την δουλεια τους ψαχνουν πιτσιρικαδες σαν εμενα και οποιονδηποτε κλεινει τα 18 του για να καθαριζει τουαλετες και να στρωνει κρεβατια.Αναθεμα αν εχει να σου μαθει κατι χρησιμο ο στρατος.Απο την αλλη βλεπω και μενα βλεπω και αλλους. Η αυτοπειθαρχεια ειναι αυτο που θα σ βοηθησει στην ζωη σου και οχι η πειθαρχεια. Εχει τυχει να κανω μια δουλεια για μενα επαγγελματικη μεσω ιντερνετ και να ξυπναω επειδη το θελω και 5 το πρωι και να εχει και πολυ καλα αποτελεσματα η δουλεια.. εχει τυχει να δουλεψω για αλλον και ημουν λιγοτερο παραγωγικος.Δεν ειναι ολοι για ολα. Εγω προσωπικα απλα ειπαπως θελω καποιον χρονο για αυτοβελτιωση κατα την διαρκεια της θητειας.Οπως γυμναστικη διαβασμα και γενικοτερα οποιαδηποτε δραστηριοτητα θα με κρατησει παραγωγικο. Δεν νομιζω να γουσταρει κανεις να καθεται μεσα απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ χωρις κανεναν λογο ποσο μαλλον αν υπηρετει στην πολη του. .Δεν ειπα να πηγαινω σε παρτυ .Κατεμε δεν θα πρεπε καν να μιλαμε εν ετει 2022 για υποχρεωτικη θητεια αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Τώρα κατευθύνεις την συζήτηση στο γιατί υπάρχει στρατός. Sort Answer: Χρειάζεται να παίξουμε όλοι ένα θέατρο για να δείχνουμε ότι έχουμε δύναμη στους απέναντι. Δεν είναι καν ζήτημα για να πειθαρχηθείς στην ζωή σου. Αλλά και στο θέμα της αυτοπειθαρχίας που αναφέρεις, ένα βήμα που πρέπει να διανήσεις είναι να προσαρμόζεσαι στο περιβάλλον σου ή να διαλέγεις ένα που θες να προσαρμοστείς. Θες να μείνεις στο Ελληνικό; Μαζί με τα καλά θα πάρεις και τα κακά. Βεβαίως ζεις σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον και η υποχρεωτική στράτευση μπορεί να αλλάξει. Βρες μου μια εν δυνάμη κυβέρνηση που έχει μία ρεαλιστική λύση πάνω στο ζήτημα και εγώ θα την ψηφίσω. Τώρα το αν είναι επαρκής η εκπαίδευση sort answer πάλι όχι, όμως το γιατί είναι TL;DR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panost99 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, manolis940 είπε Τώρα κατευθύνεις την συζήτηση στο γιατί υπάρχει στρατός. Sort Answer: Χρειάζεται να παίξουμε όλοι ένα θέατρο για να δείχνουμε ότι έχουμε δύναμη στους απέναντι. Δεν είναι καν ζήτημα για να πειθαρχηθείς στην ζωή σου. Αλλά και στο θέμα της αυτοπειθαρχίας που αναφέρεις, ένα βήμα που πρέπει να διανήσεις είναι να προσαρμόζεσαι στο περιβάλλον σου ή να διαλέγεις ένα που θες να προσαρμοστείς. Θες να μείνεις στο Ελληνικό; Μαζί με τα καλά θα πάρεις και τα κακά. Βεβαίως ζεις σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον και η υποχρεωτική στράτευση μπορεί να αλλάξει. Βρες μου μια εν δυνάμη κυβέρνηση που έχει μία ρεαλιστική λύση πάνω στο ζήτημα και εγώ θα την ψηφίσω. Τώρα το αν είναι επαρκής η εκπαίδευση sort answer πάλι όχι, όμως το γιατί είναι TL;DR Συμφωνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Το μεγαλύτερο ποσοστό δεν θα ήθελε να υπηρετήσει, υπάρχουν εναλλακτικές για να μην υπηρετήσεις, απαλλαγή ή εναλλακτική θητεία ( http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/enallaktiki.asp) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panost99 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 προσωπικα εγω θα ημουν ικανοποιημενος αν εφευγα μεσημερι απο στρατοπεδο και ειχα ελευθερο απογευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsapinho Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Τώρα κατευθύνεις την συζήτηση στο γιατί υπάρχει στρατός. Sort Answer: Χρειάζεται να παίξουμε όλοι ένα θέατρο για να δείχνουμε ότι έχουμε δύναμη στους απέναντι. Δεν είναι καν ζήτημα για να πειθαρχηθείς στην ζωή σου. Αλλά και στο θέμα της αυτοπειθαρχίας που αναφέρεις, ένα βήμα που πρέπει να διανήσεις είναι να προσαρμόζεσαι στο περιβάλλον σου ή να διαλέγεις ένα που θες να προσαρμοστείς. Θες να μείνεις στο Ελληνικό; Μαζί με τα καλά θα πάρεις και τα κακά. Βεβαίως ζεις σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον και η υποχρεωτική στράτευση μπορεί να αλλάξει. Βρες μου μια εν δυνάμη κυβέρνηση που έχει μία ρεαλιστική λύση πάνω στο ζήτημα και εγώ θα την ψηφίσω. Τώρα το αν είναι επαρκής η εκπαίδευση sort answer πάλι όχι, όμως το γιατί είναι TL;DR Σε ένα "δημοκρατικό περιβάλλον" που αν έχεις φράγκα και είσαι πχ βι@στης είσαι έξω ενώ αν δεν έχεις μπαίνεις μέσα... μην τα λέτε έτσι αυτά μερικοί γιατί υπάρχουν και φελλοί που τα πιστεύουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, panost99 είπε προσωπικα εγω θα ημουν ικανοποιημενος αν εφευγα μεσημερι απο στρατοπεδο και ειχα ελευθερο απογευμα. Καλή τύχη σε αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, panost99 είπε προσωπικα εγω θα ημουν ικανοποιημενος αν εφευγα μεσημερι απο στρατοπεδο και ειχα ελευθερο απογευμα. Για διανυκτερευση δυσκολα πριν τις 6, και αυτο ισως σε πιο ηρεμα στρατοπεδα. Μετα, να φας, να κανεις μπανιο και καλο υπνο και φτου απο την αρχη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panost99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Για διανυκτερευση δυσκολα πριν τις 6, και αυτο ισως σε πιο ηρεμα στρατοπεδα. Μετα, να φας, να κανεις μπανιο και καλο υπνο και φτου απο την αρχη. Να πεσω σε καταθλιψη απο τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, panost99 είπε Να πεσω σε καταθλιψη απο τωρα; Αφου δεν θες, μπορεις να το εκμεταλλευτεις για απαλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 17 hours ago, panost99 said: Να πεσω σε καταθλιψη απο τωρα; Κατάθλιψη είναι να είσαι 1000+ χιλιόμετρα από σπίτι σου, σε μαύρη μονάδα, 28μεσα 1εξω εμπλοκή, 2-3 υπηρεσίες. Άστο. Και για πέντε ώρες σπίτι μου να είχα την δυνατότητα να διανυκτερεύσω, θα έκανα κωλοτουμπες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panost99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Κατάθλιψη είναι να είσαι 1000+ χιλιόμετρα από σπίτι σου, σε μαύρη μονάδα, 28μεσα 1εξω εμπλοκή, 2-3 υπηρεσίες. Άστο. Και για πέντε ώρες σπίτι μου να είχα την δυνατότητα να διανυκτερεύσω, θα έκανα κωλοτουμπες... Πρέπει να σε κάνουν mod εσένα στο θέμα του στρατού, με ειδίκευση στις απαλλαγές i5. Ειδικά με το 12% προμήθεια που λάτρεψες είναι ένας πόντος bonus. Κοιτα συμφωνω οτι υπαρχουν και χειροτερα και οτι μπορουν να σ στειλουν οπως ειπες στην αλλη ακρη της Ελλαδας .Ωστοσο ελπιζω για μενα να περασω την θητεια μου στην πολη μου και να ειναι λιγο πιο χαλαρη.Αλλωστε ποιος θελει να βρισκεται μεσα στο στρατοπεδο ολη μερα .Ελπιζουμε σε συχνες αδειες διανυκτερευσης.Υπαρχει κανας αλλος απο Ε ΕΣΣΟ 2022 εδω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Παιδιά η αναβολή μου λόγω σπουδών λήγει 31/12/22 αν την αφήσω να λήξει χωρίς να την κόψω ποτε κατατασομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, aks είπε Παιδιά η αναβολή μου λόγω σπουδών λήγει 31/12/22 αν την αφήσω να λήξει χωρίς να την κόψω ποτε κατατασομαι? Β Εσσο 2023 - Μάρτιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, aks είπε Παιδιά η αναβολή μου λόγω σπουδών λήγει 31/12/22 αν την αφήσω να λήξει χωρίς να την κόψω ποτε κατατασομαι? Με τη κοντινότερη ΕΣΣΟ που είναι αφού κοπεί η αναβολή σου. Πιθανόν Ιανουαριο- Φερβουαριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpap13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) ΜΑΡΤΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ. 5 ώρες πριν, aks είπε Παιδιά η αναβολή μου λόγω σπουδών λήγει 31/12/22 αν την αφήσω να λήξει χωρίς να την κόψω ποτε κατατασομαι? ΜΑΡΤΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ.ΜΗΝ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από billpap13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις