asxetos_apo_strato Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Έκανα χθες ηλεκτρονικά αίτηση για μειωμένη θητεία και σήμερα μου γράφει "Ολοκληρωμένη". Πού μπορώ να δω ή ποιον μπορώ να ρωτήσω για να σιγουρευτώ ότι έγινε σωστά και φαίνομαι κανονικά πλέον σαν εξάμηνης θητείας; Μου έκανε εντύπωση που προχώρησε τόσο γρήγορα η αίτηση. 14 ώρες πριν, stavros750 είπε Όσες μέρες κανονική άδεια έχεις, άλλες τόσες αναρρωτική δικαιούσαι (δηλ. 12μηνος 18 και 18, 9μηνος 15 και 15). Από το σημείο που τις ξεπεράσεις και μετά, τρως δικές σου. Αυτό ακριβώς ισχύει. Για την ακρίβεια είναι 3 μέρες για κάθε δίμηνο θητείας.
PunIntender86 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Παιδιά καλημέρα, Ξέρουμε αν είναι καλά ΑΔΙΣΠΟ για θητεία στο πεζικό;
meletis_m Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε Έκανα χθες ηλεκτρονικά αίτηση για μειωμένη θητεία και σήμερα μου γράφει "Ολοκληρωμένη". Πού μπορώ να δω ή ποιον μπορώ να ρωτήσω για να σιγουρευτώ ότι έγινε σωστά και φαίνομαι κανονικά πλέον σαν εξάμηνης θητείας; Μου έκανε εντύπωση που προχώρησε τόσο γρήγορα η αίτηση. Αυτό ακριβώς ισχύει. Για την ακρίβεια είναι 3 μέρες για κάθε δίμηνο θητείας. Στη στρατολογία λογικά θα σου απαντήσουν 1
Panagiotis19009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε Έκανα χθες ηλεκτρονικά αίτηση για μειωμένη θητεία και σήμερα μου γράφει "Ολοκληρωμένη". Πού μπορώ να δω ή ποιον μπορώ να ρωτήσω για να σιγουρευτώ ότι έγινε σωστά και φαίνομαι κανονικά πλέον σαν εξάμηνης θητείας; Μου έκανε εντύπωση που προχώρησε τόσο γρήγορα η αίτηση. Αυτό ακριβώς ισχύει. Για την ακρίβεια είναι 3 μέρες για κάθε δίμηνο θητείας. Η απόφαση στέλνεται κατευθείαν στο 1ο γραφείο, από την στρατολογία. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την αίτηση σου (πχ λάθος δικαιολογητικά), σου στέλνουν email. 1
pogchamp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Παιδιά μια απορία. Στο Γ Σώμα στρατού υπάρχει και 489 και 490 ΤΔΒ?
Vaggos21Tmac Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Οι τιμητικες αδειες εμβολιου ισχυουν ακομα?
manolis940 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, Vaggos21Tmac είπε Οι τιμητικες αδειες εμβολιου ισχυουν ακομα? Ναι Να ρωτήσω εγώ με την σειρά μου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν ότι αν είσαι παραμεθόριο και κάνεις ένα 5μηνο περίπου μέχρι να αρχίσει ο καιρός για τις μεταθέσεις και πάρεις μετάθεση στον τόπο κατοικία σου ( ενδοχώρα ) ότι κάνει εννιάμηνη και όχι δωδεκάμηνη θητεία. Ξέρει κανείς τι πραγματικά ισχύει ;
alexisgav Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Ναι Να ρωτήσω εγώ με την σειρά μου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν ότι αν είσαι παραμεθόριο και κάνεις ένα 5μηνο περίπου μέχρι να αρχίσει ο καιρός για τις μεταθέσεις και πάρεις μετάθεση στον τόπο κατοικία σου ( ενδοχώρα ) ότι κάνει εννιάμηνη και όχι δωδεκάμηνη θητεία. Ξέρει κανείς τι πραγματικά ισχύει ; Δεν ισχύει εκτός αν πλήρεις κριτήρια για μειωμένη θητεία όπως τριτεκνος, πολύτεκνος κλπ 1
physioakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μπαίνω τον νοέμβριο και ηθελα να ρωτησω σαν Υγειονομικό πχ στο στρατοπέδο που παρουσιάζομε μενω ή υπάρχουν κέντρα εκπαίδευσης υγειονομικού
dimitrisd09 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Γνωρίζει κάποιος πλεον ποσο εύκολα σε παίρνουν ελδυκ; Παλιότερα έχω ακούσει οσοι δηλώναν τους έπαιρναν! Ισχύει το ίδιο ή πλέον έχει περισσότερη ζήτηση;
stavros750 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, dimitrisd09 είπε Γνωρίζει κάποιος πλεον ποσο εύκολα σε παίρνουν ελδυκ; Παλιότερα έχω ακούσει οσοι δηλώναν τους έπαιρναν! Ισχύει το ίδιο ή πλέον έχει περισσότερη ζήτηση; Από όσο ξέρω ισχύει το ίδιο, γιατί έφτασαν σε σημείο να παίρνουν και 6μηνης θητείας άτομα. Επίσης έχουν αποκλείσει τους Αλβανούς, λόγω ενός περιστατικού που έγινε πέρσι.
asxetos_apo_strato Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, stavros750 είπε Από όσο ξέρω ισχύει το ίδιο, γιατί έφτασαν σε σημείο να παίρνουν και 6μηνης θητείας άτομα. Επίσης έχουν αποκλείσει τους Αλβανούς, λόγω ενός περιστατικού που έγινε πέρσι. Για πες, για πες. Είχαμε και εμείς έναν Αλβανό που ήθελε ΕΛΔΥΚ αλλά μετά λέει κάτι του είπαν και άλλαξε γνώμη.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, manolis940 είπε Ναι Να ρωτήσω εγώ με την σειρά μου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν ότι αν είσαι παραμεθόριο και κάνεις ένα 5μηνο περίπου μέχρι να αρχίσει ο καιρός για τις μεταθέσεις και πάρεις μετάθεση στον τόπο κατοικία σου ( ενδοχώρα ) ότι κάνει εννιάμηνη και όχι δωδεκάμηνη θητεία. Ξέρει κανείς τι πραγματικά ισχύει ; Προφανώς και όχι. Αλλιώς τι νόημα θα είχε το μπόνους της μειωμένης θητείας; Ραδιο-αρβύλα απο ημιμαθείς
vamvakoolas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/8/2022 στις 7:44 ΜΜ, pogchamp είπε Παιδιά μια απορία. Στο Γ Σώμα στρατού υπάρχει και 489 και 490 ΤΔΒ? 490 ειναι 489 Βεροια (αρα Β για τους...προχωρημενους) Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από vamvakoolas
subnigur0th Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Στις 10/8/2022 στις 12:12 ΜΜ, PunIntender86 είπε Παιδιά καλημέρα, Ξέρουμε αν είναι καλά ΑΔΙΣΠΟ για θητεία στο πεζικό; Πούδρα θα είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις