Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε

Παίζει να διαφέρει το ΣΠΕΝ εκεί ή όπως και το ΣΒΕΝ θα γίνει μαζί με άλλα όπλα/σώματα του στρατοπέδου;

Ιδια ΣΠΕΝ μαζι με ολους τους υπολοιπους στο στρατοπεδο.

• Like 2
Δημοσ.

Στρατός!! Τι μου θυμίσατε τώρα, υπηρέτησα 1 χρόνο Νοέμβριο του 07 μέχρι του 08 στο πεζικό στο τρίτο μεγαλύτερο στρατόπεδο στην Ελλάδα στην Ξάνθη την μισή θητεία μου ήταν πολύ ωραία αναμνήσεις!!. Καλή θητεία στα παιδιά που θα υπηρετήσουν και υπηρετούν τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια πηρα μεταθεση στο στρατοπεδο καποτα ΤΥΛΠ ΔΥΒ που ειναι κοντα στο σπιτι μου μπορω να παρκαρω το αμαξι μεσα στο στρατοπεδο η θα φαω πακετο; Γιατι αν το παρκαρω εξω δεν παιζει να το βρω μετα..επισης οποιος έχει πληροφορίες για αυτη την μοναδα ας πει γιατι δεν διαβαζω και τα καλυτερα..

Επεξ/σία από ftroop
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ftroop είπε

Καλησπερα παιδια πηρα μεταθεση στο στρατοπεδο καποτα ΤΥΛΠ ΔΥΒ που ειναι κοντα στο σπιτι μου μπορω να παρκαρω το αμαξι μεσα στο στρατοπεδο η θα φαω πακετο; Γιατι αν το παρκαρω εξω δεν παιζει να το βρω μετα..επισης οποιος έχει πληροφορίες για αυτη την μοναδα ας πει γιατι δεν διαβαζω και τα καλυτερα..

Ρωτας οταν πας στο στρατοπεδο. Λογικα θα μπορεις...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ρωτας οταν πας στο στρατοπεδο. Λογικα θα μπορεις...

5 ώρες πριν, ftroop είπε

Ολα τα παιδιά μια χαρά είναι , για το αμάξι δεν θα έχεις κάποιο θέμα , κάθε πρωί θα είσαι στις αποθήκες και θα ετοιμάζεις χιτονια άρβυλα και τέτοια εκτός και αν σε βάλουν σε κάνα πόστο , το κακό είναι ότι κάθε εβδομάδα στέλνουν άτομα στο φυλάκιο το οποίο είναι στην Μαλακάσα αλλά επειδή θα είσαι 7 μέρες στην Μαλακάσα μέσα όταν γυρίσεις θα είσαι 7 μέρες εξοδουχος 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Original211 είπε

Ξερουμε ποτε μπενουν αυτοι που ειναι για Σεπτεμβριο

Λογικά στις 19 συν πλην 1-2 μέρες, έτσι μας είπαν τουλάχιστον σε κάποια φάση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nick2325 είπε

Αν έχεις κολλήσει covid μπορεί το στρατόπεδο να σε στείλει σπίτι σου για καραντίνα ; 

Άμα είσαι ντόπιος, συνήθως ναι. Αλλιώς πιθανότατα θα πας σε θάλαμο νοσηλείας εντός κάποιου στρατοπέδου. 

Δημοσ.
Στις 7/8/2022 στις 6:55 ΜΜ, OMhtsos είπε

κάθε εβδομάδα στέλνουν άτομα στο φυλάκιο το οποίο είναι στην Μαλακάσα αλλά επειδή θα είσαι 7 μέρες στην Μαλακάσα μέσα όταν γυρίσεις θα είσαι 7 μέρες εξοδουχος 

Αααα, αυτοί είναι πολλοί σκληροί 😂. Οπουδήποτε αλλού 7 μέρες φυλάκιο σημαίνει απλά 7 μέρες φυλάκιο και τίποτα άλλο. Θα πάρεις (λογικά, αλλά όχι σίγουρα) έξοδο την επόμενη μέρα και αν χρειάζεται την 9η μέρα συνεχίζεις κανονικά υπηρεσίες. Με τέτοιο σύστημα περνούσα άνετα όλη μου τη θητεία σε φυλάκια. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/8/2022 στις 6:55 ΜΜ, OMhtsos είπε

το κακό είναι ότι κάθε εβδομάδα στέλνουν άτομα στο φυλάκιο το οποίο είναι στην Μαλακάσα αλλά επειδή θα είσαι 7 μέρες στην Μαλακάσα μέσα όταν γυρίσεις θα είσαι 7 μέρες εξοδουχος 

Ψυχουλες μου, τι σας κάνουν πια; Κάτω ο στρατός, είναι παραλογισμός. 

🤭😄🤣😂

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikolas_nois είπε

Εχω παρει ηδη μια φορα 10 μερες αναρρωτικη,μπορω να παρω και 2η φορα;

Νομιζω πως οχι, θα καψεις μερες δικες σου τωρα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikolas_nois είπε

Εχω παρει ηδη μια φορα 10 μερες αναρρωτικη,μπορω να παρω και 2η φορα;

Όσες μέρες κανονική άδεια έχεις, άλλες τόσες αναρρωτική δικαιούσαι (δηλ. 12μηνος 18 και 18, 9μηνος 15 και 15). Από το σημείο που τις ξεπεράσεις και μετά, τρως δικές σου.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...