Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνολικα εννοω στη θητεια...Εχω ηδη καμια 20αρια μερες ευ αθροιστικα και με ενοχλει παλι η μεση μου και σκεφτομαι αν θα πρεπει να τα υπηρετησω μετα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα που σύμφωνα με το ΦΕΚ σου αλλάζει τη σωματική σου ικανότητα, τότε ναι. Μπορεί να γίνει επαναξιολογήση. Αλλά γενικά καλό είναι να τα λέτε αυτά απο την αρχή...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape

2 ώρες πριν, nikolas_nois είπε

Συνολικα εννοω στη θητεια...Εχω ηδη καμια 20αρια μερες ευ αθροιστικα και με ενοχλει παλι η μεση μου και σκεφτομαι αν θα πρεπει να τα υπηρετησω μετα

οσες θες...αλλα μετα απο ενα σημειο αν δεν εχεις διεγνωσμενο προβλημα απο στρατιωτικο ιατρο για να το ξερουν ολοι μπορει να εχεις προβληματα με συφανταρους γιατι σε θεωρουν φιδι... Σαφως μπορει να μην σε νοιαζει, απλα ειναι που ειναι απαλευτος ο στρατος να μην σου μιλαει και κανεις κανει τα πραγματα μονο χειροτερα!

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με πήγανε με διάθεση τρίτο σώμα στρατού στην ταξιαρχία κανονικά είμαι οργανικός στην Άσσηρο και υπάρχει περίπτωση να μου βγει η μετάθεση για σώμα, μπορώ να κόψω την  μετάθεση και την διάθεση άμα πάρω τηλέφωνο στην Άσσηρο στην διοίκηση η θα πρέπει το βισμα να ασχοληθεί με αυτό; Ευχαριστώ 

Πέμπτη βράδυ, αύριο ορκομωσία και ακόμα δεν έχουν έρθει καθόλου φύλλα πορείας/μετάθεσης για μετά την άδεια. Όχι μόνο για εμένα, για όλους. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνουμε εδώ που είμαστε ή ότι απλά καθυστέρησαν; Επίσης, εμένα μου είχε πει ο διοικητής ότι σαν ΕΠ θα κάνω ΣΠΕΝ στη μονάδα και μετά θα πάω όπου είναι να πάω. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω αργότερα φύλλο πορείας ή ο,τι είναι να βγει βγαίνει τώρα;

Πολύ λίγοι παιρνουν μετάθεση μετά την ορκωμοσία, κυρίως όσοι είναι για στρατονομία, ΟΑΣ, ΕΛΔΥΚ, Προεδρική Φρουρά κλπ. 

Αυτό αν το ξέρει κάποιος ενδιαφέρει και εμένα, γιατί τελικά πήρα μετάθεση για το δίπλα στρατόπεδο. Πάλι σαν ΕΠ από Πεζικό στο Πυροβολικό. Τι από τα δύο είναι χειρότερο; 😅

58 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό κάνουν να βγουν οι κατ' εξαίρεση μεταθέσεις. Είμαι εξαμήνου και μπήκα πριν δύο βδομάδες αν βοηθάει.

Περίπου 2 εβδομάδες από τη κατάθεση στη στρατολογία.. Συνήθως συνεδριάζουν 2 φορές /εβδομάδα ειδικά εάν είναι θέμα υγείας και έχεις επισυνάψει από ΣΤΕΠ γνωμάτευση 

• Thanks 1

17 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε

Αυτό αν το ξέρει κάποιος ενδιαφέρει και εμένα, γιατί τελικά πήρα μετάθεση για το δίπλα στρατόπεδο. Πάλι σαν ΕΠ από Πεζικό στο Πυροβολικό. Τι από τα δύο είναι χειρότερο; 😅

Αναλογα τη μοναδα, αλλα παραδοσιακα το πυροβολικο ειναι καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Περίπου 2 εβδομάδες από τη κατάθεση στη στρατολογία.. Συνήθως συνεδριάζουν 2 φορές /εβδομάδα ειδικά εάν είναι θέμα υγείας και έχεις επισυνάψει από ΣΤΕΠ γνωμάτευση 

Άρα να περιμένω απάντηση μέσα στις επόμενες μέρες, τέλεια ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από alexisgav
Ορθογραφία

2 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε

Πάντα το πεζικό είναι χειρότερο, είναι ο πάτος. Και οι Τέθωρες είναι πιο πολιτισμένοι απο το Πεζικό, κι ας κανουν πολλες υπηρεσίες. 

Τα όπλα απο το καλυτερο στο χειρότερο θα τα έβαζα ΔΒ->ΑΣ->ΜΧ->ΠΒ->ΤΘ->ΠΖ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...