Panos21888 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Πτυχίο πληροφορικής βοηθάει κάπου? Επίσης άμα κάποιος έχει ορκωμοσία στα μέσα Σεπτέμβρη και κάνει τα σβεν μπορεί να πάρει άδεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Εν μέσω ΣΒΕΝ να πάρεις άδεια για ορκωμοσία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, Panos21888 είπε Πτυχίο πληροφορικής βοηθάει κάπου? Επίσης άμα κάποιος έχει ορκωμοσία στα μέσα Σεπτέμβρη και κάνει τα σβεν μπορεί να πάρει άδεια? Εάν το δηλώσεις πηγαίνεις ΕΠ με μεγάλη πιθανότητα . Άδεια συνήθως δίνουν για ορκομωσία είναι στη εκάστοτε μονάδα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Αν είναι αόρκιστος, κατα τη διάρκεια του ΣΒΕΝ δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσουν άδεια να πάει για την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν είναι αόρκιστος, κατα τη διάρκεια του ΣΒΕΝ δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσουν άδεια να πάει για την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο Σου δίνουν υπηρεσιακό στην χειρότερη. Πολύ σπάνια να μην σε αφήσουν να ορκιστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, pogchamp είπε Σου δίνουν υπηρεσιακό στην χειρότερη. Πολύ σπάνια να μην σε αφήσουν να ορκιστείς. Υπηρεσιακό πως να πάρει από την στιγμή που είναι παραμεθόριο, για να ορκιστεί σε ένα πανεπιστήμιο της ενδοχώρας; Όπως είπε παραπάνω ο προπονητής, άδειες πριν την ορκωμοσία δεν δίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 30/7/2022 στις 4:49 ΜΜ, yanis13 είπε Εμένα θυμάμαι μου τα κράτησαν όλα, πλην του τζόκευ και του μπερέ. Είχα χάσει βέβαια τη σαπουνοθήκη και 1 μπλουζάκι, αλλά ο αρχιλοχίας που ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση υλικού δε πολυασχολήθηκε. Το πουλόβερ και το τζάκετ τους νοιάζει κυρίως, ειδικά το τζάκετ. Το jacket το κρατησα κι εγω κι ο αδερφος μου και δεν ανοιξε ρουθουνι,ουτε μας ειπαν τιποτα. Οταν παρεδιδα εγω,αρκετοι ειχαν καβατζαρει και τα λουκανικα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 41 λεπτά πριν, rallistas είπε Το jacket το κρατησα κι εγω κι ο αδερφος μου και δεν ανοιξε ρουθουνι,ουτε μας ειπαν τιποτα. Οταν παρεδιδα εγω,αρκετοι ειχαν καβατζαρει και τα λουκανικα παντως. Αυτό που αξίζει είναι το μάλλινο το κολόμβιο. Πολύ ζεστό και καλής ποιότητας (στην σειρά μου τουλάχιστον). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, pogchamp είπε Σου δίνουν υπηρεσιακό στην χειρότερη. Πολύ σπάνια να μην σε αφήσουν να ορκιστείς. Σε αόρκιστο; Κοίτα στο στρατό δεν υπάρχει τίποτα που 1000% να μη γίνεται αλλά αν δεν ειναι ο πατέρας σου ο διοικητής, μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από ProponitisTouKanape 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Πολύ δύσκολη η άδεια πριν ορκιστεί κάποιος, εδώ με το ζόρι παίζει μια έξοδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-SG97- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Έχουμε νεότερα μήπως για τις μεταθέσεις της Β' ΕΣΣΟ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε Αυτό που αξίζει είναι το μάλλινο το κολόμβιο. Πολύ ζεστό και καλής ποιότητας (στην σειρά μου τουλάχιστον). Συμφωνώ ότι το φλις γαμάει και είναι ίσως από τα μόνα πράγματα που θα ήθελα να κρατήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iraklhs1998 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Καλημέρα παιδιά... Έχουμε πληροφορίες και γνώμες για Αεροπορία Στράτου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_nois Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Καλησπερα Ελευθερος υπηρεσιας υπαρχει καποιο οριο που δικαιουμαι σε μερες συνολικα στη θητεια μου;η μονο για αναρρωτικη ισχυει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikolas_nois είπε Καλησπερα Ελευθερος υπηρεσιας υπαρχει καποιο οριο που δικαιουμαι σε μερες συνολικα στη θητεια μου;η μονο για αναρρωτικη ισχυει αυτο; Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο όριο στα ΕΥ. Συνήθως διαρκούν λίγες ημέρες. Ανάλογα βέβαια το πρόβλημα. Αν επιμένει ή αν έχεις κάτι σοβαρό, παίρνεις αναρρωτική. Υπόψη, πως στο ΕΥ παραμένεις μέσα στην μονάδα και κάθεσαι μέσα στον θάλαμο. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Panagiotis19009 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις