Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, Panos21888 είπε

Πτυχίο πληροφορικής βοηθάει κάπου? Επίσης άμα κάποιος έχει ορκωμοσία στα μέσα Σεπτέμβρη και κάνει τα σβεν μπορεί να πάρει άδεια?

Εάν το δηλώσεις πηγαίνεις ΕΠ με μεγάλη πιθανότητα . Άδεια συνήθως δίνουν για ορκομωσία είναι στη εκάστοτε μονάδα . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι αόρκιστος, κατα τη διάρκεια του ΣΒΕΝ δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσουν άδεια να πάει για την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο

4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν είναι αόρκιστος, κατα τη διάρκεια του ΣΒΕΝ δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσουν άδεια να πάει για την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο

Σου δίνουν υπηρεσιακό στην χειρότερη. Πολύ σπάνια να μην σε αφήσουν να ορκιστείς. 

18 ώρες πριν, pogchamp είπε

Σου δίνουν υπηρεσιακό στην χειρότερη. Πολύ σπάνια να μην σε αφήσουν να ορκιστείς. 

Υπηρεσιακό πως να πάρει από την στιγμή που είναι παραμεθόριο, για να ορκιστεί σε ένα πανεπιστήμιο της ενδοχώρας; Όπως είπε παραπάνω ο προπονητής, άδειες πριν την ορκωμοσία δεν δίνονται. 

Στις 30/7/2022 στις 4:49 ΜΜ, yanis13 είπε

Εμένα θυμάμαι μου τα κράτησαν όλα, πλην του τζόκευ και του μπερέ. Είχα χάσει βέβαια τη σαπουνοθήκη και 1 μπλουζάκι, αλλά ο αρχιλοχίας που ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση υλικού δε πολυασχολήθηκε. Το πουλόβερ και το τζάκετ τους νοιάζει κυρίως, ειδικά το τζάκετ.

Το jacket το κρατησα κι εγω κι ο αδερφος μου και δεν ανοιξε ρουθουνι,ουτε μας ειπαν τιποτα.

Οταν παρεδιδα εγω,αρκετοι ειχαν καβατζαρει και τα λουκανικα παντως.

41 λεπτά πριν, rallistas είπε

Το jacket το κρατησα κι εγω κι ο αδερφος μου και δεν ανοιξε ρουθουνι,ουτε μας ειπαν τιποτα.

Οταν παρεδιδα εγω,αρκετοι ειχαν καβατζαρει και τα λουκανικα παντως.

Αυτό που αξίζει είναι το μάλλινο το κολόμβιο. Πολύ ζεστό και καλής ποιότητας (στην σειρά μου τουλάχιστον). 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, pogchamp είπε

Σε αόρκιστο; Κοίτα στο στρατό δεν υπάρχει τίποτα που 1000% να μη γίνεται αλλά αν δεν ειναι ο πατέρας σου ο διοικητής, μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1

21 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε

Αυτό που αξίζει είναι το μάλλινο το κολόμβιο. Πολύ ζεστό και καλής ποιότητας (στην σειρά μου τουλάχιστον). 

Συμφωνώ ότι το φλις γαμάει και είναι ίσως από τα μόνα πράγματα που θα ήθελα να κρατήσω. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikolas_nois είπε

Καλησπερα 

Ελευθερος υπηρεσιας υπαρχει καποιο οριο που δικαιουμαι σε μερες συνολικα στη θητεια μου;η μονο για αναρρωτικη ισχυει αυτο;

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο όριο στα ΕΥ. Συνήθως διαρκούν λίγες ημέρες. Ανάλογα βέβαια το πρόβλημα. Αν επιμένει ή αν έχεις κάτι σοβαρό, παίρνεις αναρρωτική. Υπόψη, πως στο ΕΥ παραμένεις μέσα στην μονάδα και κάθεσαι μέσα στον θάλαμο.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...