Panagiotis19009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, aks είπε καλησπερα παιδια τελη σεμπτεμβριου παρουσιαζω διπλωματικη.Μου συστηνεται να κοψω αναβολη ποτε ?Δεν εχω ιδεα απο αυτα.Η αναβολη λογω σπουδων ληγει τελος δεκεμβριου Εξαρτάται με ποια ΕΣΣΟ επιθυμείς να καταταγείς. Εγώ την είχα κόψει Νοέμβρη και μπήκα Μάρτη. Στην ιστοσελίδα της στρατολογίας υπάρχουν τα χρονικά διαστήματα διακοπής αναβολής και σε ποια ΕΣΣΟ θα καταταγείς. https://www.stratologia.gr/sites/default/files/plhr_ent/31.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, cch17 είπε Ξέρει κανείς αν μπορώ να παραδώσω οικειοθελώς το smartphone στο κέντρο όταν παρουσιαστώ στην ΠΑ και να μου το δώσουν πίσω μετά την ορκωμοσία; Θα είναι ασφαλές; Το χρειάζομαι για να μεταβώ στο κέντρο (gps, κάρτες για πληρωμές κλπ.) και δεν θα ήθελα μετά να το περάσω κρυφά. Δεν απαγορεύονται τα smartphones στα περισσότερα στρατόπεδα, αν όχι σε όλα. Από την πρώτη μέρα το λένε και στον ελεύθερο χρόνο σου το βγάζεις και το χρησιμοποιείς κανονικά. Και επειδή δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο να μπορείς να επικοινωνείς με τους δικούς σου, δεν πρόκειται να στο πάρουν ακόμα και αν πέσεις σε πιο αυστηρό στρατόπεδο. 4 ώρες πριν, aks είπε καλησπερα παιδια τελη σεμπτεμβριου παρουσιαζω διπλωματικη.Μου συστηνεται να κοψω αναβολη ποτε ?Δεν εχω ιδεα απο αυτα.Η αναβολη λογω σπουδων ληγει τελος δεκεμβριου Δες το λινκ που έστειλε ο φίλος και υπολόγισε. Τον Σεπτέμβριο τον έχασες έτσι και αλλιώς οπότε παρουσιάζεις χαλαρά και μπαίνεις μετά οπότε θες. 2 ώρες πριν, Titos301 είπε ισχυει οτι απο Σεπτεμβρη και μετα η μειωμενη θητεια θα ειναι 12 μηνες; αντι 9 που ειναι σημερα; Όχι δεν ισχύει, αυτά είναι μαλακίες που διαδίδουν κάθε τόσο. Άμα άλλαζε κάτι τον Σεπτέμβρη θα είχε ήδη ανακοινωθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε Δεν απαγορεύονται τα smartphones στα περισσότερα στρατόπεδα, αν όχι σε όλα. Από την πρώτη μέρα το λένε και στον ελεύθερο χρόνο σου το βγάζεις και το χρησιμοποιείς κανονικά. Και επειδή δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο να μπορείς να επικοινωνείς με τους δικούς σου, δεν πρόκειται να στο πάρουν ακόμα και αν πέσεις σε πιο αυστηρό στρατόπεδο. Δες το λινκ που έστειλε ο φίλος και υπολόγισε. Τον Σεπτέμβριο τον έχασες έτσι και αλλιώς οπότε παρουσιάζεις χαλαρά και μπαίνεις μετά οπότε θες. Όχι δεν ισχύει, αυτά είναι μαλακίες που διαδίδουν κάθε τόσο. Άμα άλλαζε κάτι τον Σεπτέμβρη θα είχε ήδη ανακοινωθεί. Smartphone επιτρεπονται ΣΞ και ΠΝ, στο κέντρο της ΠΑ ακομα οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick2325 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποιος που γνωρίζει ας με πληροφόρηση … , όταν είναι η ώρα να απολυθείς τι διαδικασία περνάς ; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από Nick2325 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Nick2325 είπε Κάποιος που γνωρίζει ας με πληροφόρηση … , όταν είναι η ώρα να απολυθείς τι διαδικασία περνάς ; Σου δινουν ενα χαρτι που θελει υπογραφες. Για να παρεις υπογραφες πρεπει να κανεις διαφορες διαδικασιες οπως: να παραδωσεις οπλο, ρουχισμο και εξαρτηση, να πας για ακτινογραφια και να παρεις υπογραφη απο τον ιατρο της μοναδας, να πληρωθεις απο το αρμοδιο γραφειο, να πας στο κψμ να υπογραψει οτι δεν χρωστας λεφτα και τελος να παρεις τα χαρτια σου για το που θα παρουσιαστεις αν γινει επιστρατευση κτλπ. Εννοειται παιρνεις υπογραφες και απο διοικητη και υποδιοικητη. Σιγουρα κατι ξεχναω αλλα αυτη ειναι η διαδικασια πανω κατω. Να εισαι σιγουρος οτι παιρνει πανω απο 1 μερα καθως μπορει καποιος να λειπει γιατι ειχε υπηρεσια χθες ή να εχει αδεια. Μην υπολογισεις δηλαδη αν απολυεσαι 29 του μηνα να ξεκινησεις την διαδικασια 29, ουτε καν 28 θα πω εγω. Ξεκινα 2-3 μερες πριν σιγα σιγα και βλεπουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunIntender86 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Έχουμε κανένα νεότερο μήπως για το πότε να περιμένουμε τις μεταθέσεις της Β' ΕΣΣΟ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν να τον καλέσουν στην εθνοφυλακη με ΦΑΠ? Με ειχαν καλέσει πριν καμια 3 χρονιά και πήγα για μερικες κυριακές (οχι όλες) και με τα χίλια ζόρια κιολας γιατι τρεχω και στο εξωτερικό με ταξίδια και μου ήταν πολύ δύσκολο. Ο διοικητής εκει μας είχε πει οτι όσο ειναι αυτός εκει δε θα μας ξανακαλέσουν ξανά τους ίδιους. Από οτι φαινεται θα άλλαξε τώρα ο διοικητής και με κάλεσαν παλι να ξαναπάω. Επειδη ειμαι ακόμα πιο πιεσμένος επαγγελματικά αυτή τη φορά θέλω να βρω ένα τρόπο να απαλλαγώ οριστικά μια για πάντα απο αυτο το πράγμα και να με διαγράψουν απο τις λιστες τους. Πως θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό? εχει κανεις να προτείνει κάτι? Αλλαγή Ικανότητας ίσως μεσω καποιου Στρατιωτικου νοσοκομείου? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από sazistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos21Tmac Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Καλησπερα. Καμια γνωμη για θητεια στη χιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά τι ακριβώς κρατάμε και τι επιστρέφουμε από το λουκάνικο όταν απολυθούμε; Όχι ότι καίγομαι να μάθω αυτή τη στιγμή, αλλά 2 εβδομάδες εδώ μέσα έχω ακούσει 52 διαφορετικές εκδοχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeinHein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά τι ακριβώς κρατάμε και τι επιστρέφουμε από το λουκάνικο όταν απολυθούμε; Όχι ότι καίγομαι να μάθω αυτή τη στιγμή, αλλά 2 εβδομάδες εδώ μέσα έχω ακούσει 52 διαφορετικές εκδοχές. Κρατάς μόνο τζόκει και μπερέ απ' όσο γνωρίζω. Άμα είσαι μόνιμος κάτοικος παραμεθωρίου, κρατάς και τις στολές παραλλαγής/τζάκετ/άρβυλα κτλ. Εννοείται πως σε όλες τις περιπτώσεις δεν επιστρέφεις εσώρουχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, asxetos_apo_strato είπε Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά τι ακριβώς κρατάμε και τι επιστρέφουμε από το λουκάνικο όταν απολυθούμε; Όχι ότι καίγομαι να μάθω αυτή τη στιγμή, αλλά 2 εβδομάδες εδώ μέσα έχω ακούσει 52 διαφορετικές εκδοχές. Κάθε διαχειριστής υλικού θα σου πει την δίκη του ιστορία. Δεν θα βγάλεις άκρη πραγματικά. Κάποιοι είναι λεπτολόγοι και θα σε βάλουν να αδειάσεις το λουκάνικο. Τα σίγουρα που δεν επιστρέφεις είναι κοντομάνικα, μποξερακι, κάλτσες, παντόφλες. Στην μονάδα που απολύθηκα έδινες και μπερέ και τζοκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εμενα μου πρότειναν να κρατήσω και τις αρβύλες. Λογικά δεν υπάρχει ενιαία οδηγία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εγώ νομίζω ότι υπάρχει ενιαία οδηγία για όλο το στράτευμα, απλά αλλάζει ανά κάποιες, ή ακόμα και ανά ΕΣΣΟ, ανάλογα με τις ανάγκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Panagiotis19009 είπε Κάθε διαχειριστής υλικού θα σου πει την δίκη του ιστορία. Δεν θα βγάλεις άκρη πραγματικά. Κάποιοι είναι λεπτολόγοι και θα σε βάλουν να αδειάσεις το λουκάνικο. Τα σίγουρα που δεν επιστρέφεις είναι κοντομάνικα, μποξερακι, κάλτσες, παντόφλες. Στην μονάδα που απολύθηκα έδινες και μπερέ και τζοκει. Αυτά σε εσάς τώρα. Εμείς τα παίρναμε όλα. Ακόμα έχω και το λουκάνικο και το τζακετ. Από τις επόμενες σειρές τους τα κρατούσαν αν θυμάμαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εμένα θυμάμαι μου τα κράτησαν όλα, πλην του τζόκευ και του μπερέ. Είχα χάσει βέβαια τη σαπουνοθήκη και 1 μπλουζάκι, αλλά ο αρχιλοχίας που ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση υλικού δε πολυασχολήθηκε. Το πουλόβερ και το τζάκετ τους νοιάζει κυρίως, ειδικά το τζάκετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις