dim_mnia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 παιδιά καλησπέρα, Σχετικά με αεροπορία, τα ρούχα που θα πάρω πρέπει να είναι μπλε; Ή να αγοράσω κανονικά χακί; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Εγώ πάλι εχω την εντύπωση πως θα γίνεις Στρ(ΠΖ), δε σημαινει πως οποιος παρουσιάζεται ΕΠ γίνεται ΕΠ. Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά ένας παλιός επιμένει ότι δε γίνεται να αλλάξει το σώμα. Πάντως προτιμώ πεζικό εδώ που είμαι από ψευτο-ΕΠ στο κατσικοχωρι που μου είπε ότι πήγαν κάποιοι από την ΕΣΣΟ του. Και κάτι άλλο. Ισχύει ότι στις εξόδους δε μπορώ να βγω από τον νομό; Γιατί είμαι σίγουρος ότι ξέρω άτομα που το έκαναν αλλά εδώ μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται (όχι κάποιο στέλεχος, προφανώς θα ρωτήσω εν καιρώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, asxetos_apo_strato είπε Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά ένας παλιός επιμένει ότι δε γίνεται να αλλάξει το σώμα. Πάντως προτιμώ πεζικό εδώ που είμαι από ψευτο-ΕΠ στο κατσικοχωρι που μου είπε ότι πήγαν κάποιοι από την ΕΣΣΟ του. Και κάτι άλλο. Ισχύει ότι στις εξόδους δε μπορώ να βγω από τον νομό; Γιατί είμαι σίγουρος ότι ξέρω άτομα που το έκαναν αλλά εδώ μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται (όχι κάποιο στέλεχος, προφανώς θα ρωτήσω εν καιρώ). Προφανώς γίνεται να αλλάξει το όπλο-σώμα. Παπάτζα σου ειπε ο παλιος Θεωρητικά ναι, δε μπορείς να βγεις απο το νομό. Κράτα το "θεωρητικά" 8 ώρες πριν, dim_mnia είπε παιδιά καλησπέρα, Σχετικά με αεροπορία, τα ρούχα που θα πάρω πρέπει να είναι μπλε; Ή να αγοράσω κανονικά χακί; Ευχαριστώ! Νομίζω πως και η ΠΑ εχει πάει στην κανονική παραλλαγή κι έχει καταργηθεί η μπλε που φορούσαν αλλά ας το επιβεβαιωσει κάποιος προσφατος 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Καλησπερα παιδια, ζητω συγνωμη εαν εχει ηδη υποθει κατι παρομοιο απλα εχει τοσα πολλα εδω που αν κατσω να ψαξω θα με παρουν τα γεραματα.. Εχω απολυθει το 2016 απο την αεροπορια με χρωμα απολυτηριου-φυλλου πορειας πρασινο, σημερα μου στειλανε καινουριο απολυτηριο-φυλλο πορειας το οποιο ειναι χρωματος "κυανουν" ετσι ακριβως το γραφει ειναι σιελ/μπλε (προφανως μου ζητανε να στειλω το παλιο πισω). Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο;;; Στο google που εψαξα δεν βρηκα απολυτως τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgav Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Στις 20/7/2022 στις 4:30 ΜΜ, dionisis1925 είπε Όταν καταθέσεις τα δικαιολογητικά για την 6μηνη θητεία θα σε ενημερώσουν και αν δικαιούσαι τοποθέτηση στο τόπο διαμονής σου. Εγώ όσους 6μηνους είχα συναντήσει έφευγαν αυτόματα , μπορεί να είχανε γονέα με αναπηρία , μπορεί να είχανε άλλα κοινωνικά/οικονομικά κριτήρια. Πλέον υπηρετείς μπορείς να απευθύνεσαι στα γραφεία του στρατοπέδου. Καλή θητεία. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι ισχύει η μετακίνηση αυτή; Επίσης σε μεταφέρουν στον τόπο διαμονής κάποιου γονέα (χωρισμένοι) η στον τόπο μόνιμης κατοικίας του φαντάρου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Στις 21/7/2022 στις 8:00 ΠΜ, asxetos_apo_strato είπε Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά ένας παλιός επιμένει ότι δε γίνεται να αλλάξει το σώμα. Πάντως προτιμώ πεζικό εδώ που είμαι από ψευτο-ΕΠ στο κατσικοχωρι που μου είπε ότι πήγαν κάποιοι από την ΕΣΣΟ του. Και κάτι άλλο. Ισχύει ότι στις εξόδους δε μπορώ να βγω από τον νομό; Γιατί είμαι σίγουρος ότι ξέρω άτομα που το έκαναν αλλά εδώ μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται (όχι κάποιο στέλεχος, προφανώς θα ρωτήσω εν καιρώ). Δεν έχω δει κάποιον να τον έχουν κατατάξει σε κάποιο σώμα όπως ΕΠ εξ αρχής. Γενικά κατά την κατάταξη που λογικά θα έκανες αυτή την εβδομάδα θα έκανες ΥΔ ότι θες να πας εκεί, μην στηριχθείς όμως μόνο σε αυτή. Κάποια στιγμή θα σας μαζέψουν σε ένα σημείο( συνήθως στο κέντρο ) για να σας μιλήσουν από διάφορα σώματα (μεταξύ του ΕΠ, Ειδικές δυνάμεις, Στρατονομία κτλ ) να σας πουν 5 λόγια και να σας ρωτήσουν αν θέλετε να πάτε κτλ. Μίλα και εκεί. Μίλα και στο 1ο Γραφείο όταν σας πάρουν συνέντευξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crimsonwall Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, alexisgav είπε Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι ισχύει η μετακίνηση αυτή; Επίσης σε μεταφέρουν στον τόπο διαμονής κάποιου γονέα (χωρισμένοι) η στον τόπο μόνιμης κατοικίας του φαντάρου; Αν εχεις καλο βυσμα ή κοινωνικα κριτηρια με ελαφρυ βυσμα ναι, αλλιως χαιρετισματα στον ομορφο Εβρο και τα νησια. Στις 21/7/2022 στις 8:00 ΠΜ, asxetos_apo_strato είπε Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά ένας παλιός επιμένει ότι δε γίνεται να αλλάξει το σώμα. Πάντως προτιμώ πεζικό εδώ που είμαι από ψευτο-ΕΠ στο κατσικοχωρι που μου είπε ότι πήγαν κάποιοι από την ΕΣΣΟ του. Και κάτι άλλο. Ισχύει ότι στις εξόδους δε μπορώ να βγω από τον νομό; Γιατί είμαι σίγουρος ότι ξέρω άτομα που το έκαναν αλλά εδώ μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται (όχι κάποιο στέλεχος, προφανώς θα ρωτήσω εν καιρώ). Γινεται και παραγινεται να αλλαξεις σωμα. Ειδικα ΕΠ ειναι το πιο επιφοβο για αλλαγη γιατι οι θεσεις ειναι ελαχιστες, στην σειρα μου απο τα 20φευγα ατομα που ημασταν ΕΠ οι 3 γιναν πεζικαριοι μετα τα ΣΠΕΝ. Απαγορευτεται να φυγεις απο το χωριο/πολη που ειναι το στρατοπεδο οχι απλα να αλλαξεις νομο. Αν φυγεις και γυρισεις στην ωρα σου δεν θα το παρει κανεις χαμπαρι φυσικα αλλα αν τυχεις σε κανα τροχαιο πχ τον ηπιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Αυτο για τις εξόδους είναι οπως το λέει ο φιλος απο πάνω. Στα στρατόπεδα το ξέρουν οτι φεύγετε, δεν ειναι χαζοί να νομίζουν οτι θα μείνετε στη Νέα Σάντα όλη μέρα και δε θα πάτε Θεσσαλονίκη π.χ. Απλά να είστε κύριοι, ιδανικά μην οδηγήσετε, ή αν οδηγήσετε να είστε παναγίες στο δρόμο, μην εμπλακείτε σε κανα καυγά-ξύλο (π.χ. μην έχει κανένας τη φαεινή ιδέα να πάει γήπεδο ή να σκάσει σε σύνδεσμο παοκ με φανέλα αρη), μη το φωνάζετε στο στρατόπεδο για το πόσο γαμάτα περάσατε εκεί που πήγατε κλπ. Να περνάτε απαρατήρητοι και να φροντίσετε να μην ασχοληθεί πότε η στρατονομία μαζί σας, γιατι και όλα τα reports την προηγούμενης ημέρας, για ατυχήματα στρατιωτών, συλλήψεις, προσαγωγές κλπ τα διαβάζει κάθε μέρα η ιεραρχία 6 το πρωί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν έχω δει κάποιον να τον έχουν κατατάξει σε κάποιο σώμα όπως ΕΠ εξ αρχής. Γενικά κατά την κατάταξη που λογικά θα έκανες αυτή την εβδομάδα θα έκανες ΥΔ ότι θες να πας εκεί, μην στηριχθείς όμως μόνο σε αυτή. Κάποια στιγμή θα σας μαζέψουν σε ένα σημείο( συνήθως στο κέντρο ) για να σας μιλήσουν από διάφορα σώματα (μεταξύ του ΕΠ, Ειδικές δυνάμεις, Στρατονομία κτλ ) να σας πουν 5 λόγια και να σας ρωτήσουν αν θέλετε να πάτε κτλ. Μίλα και εκεί. Μίλα και στο 1ο Γραφείο όταν σας πάρουν συνέντευξη. Εμένα με είχαν εξ αρχής, δεν γνωρίζω τον λόγο. Και οπλόσημο στην κατάταξη ΕΠ μου έδωσαν ενώ όλοι οι άλλοι είναι Πεζικό. Πάντως χθες που κάναμε επιλογικές που λέει ο από πάνω ο Μανώλης, ήμασταν μόνο 2 νεοσύλλεκτοι ΕΠ και ο άλλος δεν ήθελε να πάει, οπότε αν και εξάμηνος μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να με πάρουν γιατί χρειάζονται άτομα. 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Αυτο για τις εξόδους είναι οπως το λέει ο φιλος απο πάνω. Στα στρατόπεδα το ξέρουν οτι φεύγετε, δεν ειναι χαζοί να νομίζουν οτι θα μείνετε στη Νέα Σάντα όλη μέρα και δε θα πάτε Θεσσαλονίκη π.χ. Απλά να είστε κύριοι, ιδανικά μην οδηγήσετε, ή αν οδηγήσετε να είστε παναγίες στο δρόμο, μην εμπλακείτε σε κανα καυγά-ξύλο (π.χ. μην έχει κανένας τη φαεινή ιδέα να πάει γήπεδο ή να σκάσει σε σύνδεσμο παοκ με φανέλα αρη), μη το φωνάζετε στο στρατόπεδο για το πόσο γαμάτα περάσατε εκεί που πήγατε κλπ. Να περνάτε απαρατήρητοι και να φροντίσετε να μην ασχοληθεί πότε η στρατονομία μαζί σας, γιατι και όλα τα reports την προηγούμενης ημέρας, για ατυχήματα στρατιωτών, συλλήψεις, προσαγωγές κλπ τα διαβάζει κάθε μέρα η ιεραρχία 6 το πρωί. Σήμερα που ξαναρώτησα μου είπαν 50 χλμ εμβέλεια και να παραμένω μέσα στον Νομό. Θα επιμεινω και αύριο για σιγουριά. Αλλά να σε ρωτήσω, προφανώς δεν είμαι κανένα παρτάλι να μαλώσω η να με συλλάβουν, αλλά αν γίνει απλός έλεγχος π.χ. σε λεωφορείο (ΚΤΕΛ πετυχαίνω συχνά λόγω προσφύγων) υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα απλά και μόνο από αυτό (αν με ρωτήσουν π.χ. που υπηρετώ αφού δουν την ταυτότητα;). Θέλω να πω ότι δε πρόκειται να μπλέξω πουθενά αλλά υπό τι άλλες συνθήκες μπορεί να με "βρουν" και να μπλεχτεί στρατονομία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Εμένα με είχαν εξ αρχής, δεν γνωρίζω τον λόγο. Και οπλόσημο στην κατάταξη ΕΠ μου έδωσαν ενώ όλοι οι άλλοι είναι Πεζικό. Πάντως χθες που κάναμε επιλογικές που λέει ο από πάνω ο Μανώλης, ήμασταν μόνο 2 νεοσύλλεκτοι ΕΠ και ο άλλος δεν ήθελε να πάει, οπότε αν και εξάμηνος μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να με πάρουν γιατί χρειάζονται άτομα Αυτό ισχύει αυτή την περίοδο, μιας και δεν μπαίνουν πάρα πολλά άτομα στην Δ' ΕΣΣΟ Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από manolis940 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Εμένα με είχαν εξ αρχής, δεν γνωρίζω τον λόγο. Και οπλόσημο στην κατάταξη ΕΠ μου έδωσαν ενώ όλοι οι άλλοι είναι Πεζικό. Πάντως χθες που κάναμε επιλογικές που λέει ο από πάνω ο Μανώλης, ήμασταν μόνο 2 νεοσύλλεκτοι ΕΠ και ο άλλος δεν ήθελε να πάει, οπότε αν και εξάμηνος μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να με πάρουν γιατί χρειάζονται άτομα. Σήμερα που ξαναρώτησα μου είπαν 50 χλμ εμβέλεια και να παραμένω μέσα στον Νομό. Θα επιμεινω και αύριο για σιγουριά. Αλλά να σε ρωτήσω, προφανώς δεν είμαι κανένα παρτάλι να μαλώσω η να με συλλάβουν, αλλά αν γίνει απλός έλεγχος π.χ. σε λεωφορείο (ΚΤΕΛ πετυχαίνω συχνά λόγω προσφύγων) υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα απλά και μόνο από αυτό (αν με ρωτήσουν π.χ. που υπηρετώ αφού δουν την ταυτότητα;). Θέλω να πω ότι δε πρόκειται να μπλέξω πουθενά αλλά υπό τι άλλες συνθήκες μπορεί να με "βρουν" και να μπλεχτεί στρατονομία; Και έλεγχος ταυτοτήτων να γίνει, η αστυνομία δε θα ασχοληθεί μαζί σου και φυσικά δε θα κληθεί στρατονομία. Στρατονομία θα κληθει μονο αν έχεις εμπλακεί σε κάτι. Δε την νοιαζει την αστυνομία που υπηρετείς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnnaNori Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δήλωσα πριν μέρες μετάθεση για να πάω στο τόπο μου, εκεί έχουμε ένα στρατόπεδο αλλά είναι άλλο σωμα κ οπλο , οπότε θα με στείλουν ποιο μακριά από ότι μου είπαν , δεν γίνεται να αλλάξει κάποιος δηλαδή σώμα ή όπλο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Γίνεται εφόσον υπάρχει επιχειρησιακός λόγος. Εκτος αν βάλεις βύσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunIntender86 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Καλημέρα σε όλους παιδιά!!! Εφόσον βλέπω ότι ασχολείστε με το θέμα στρατού, ήθελα να ρωτήσω αν κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν να έρχονται οι μεταθέσεις για αυτούς που μπήκαν Μάρτιο και αν βγαίνουν όλες μαζί ή είναι καθαρά θέμα βύσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, PunIntender86 είπε Καλημέρα σε όλους παιδιά!!! Εφόσον βλέπω ότι ασχολείστε με το θέμα στρατού, ήθελα να ρωτήσω αν κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν να έρχονται οι μεταθέσεις για αυτούς που μπήκαν Μάρτιο και αν βγαίνουν όλες μαζί ή είναι καθαρά θέμα βύσματος. Υπάρχουν συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα που γίνονται οι μαζικές μεταθέσεις, ωστόσο αν έχεις καλή "βοήθεια", μπορείς να φύγεις οποτεδήποτε. Το έβλεπα αυτό με τα μάτια μου, δεν το λέω εκ του ασφαλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις