Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, IRADev είπε

smartwatch επιτρέπεται ?

Αυτό δεν το γνωρίζω. Ωστόσο επειδή είναι καλοκαίρι και θα έχετε τα μανίκια πάνω δεν θα το πρότεινα. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε εμας για ρολόι δεν έλεγαν τιποτα, εγώ φορούσα το κανονικό μου. Ωστόσο στην ορκωμοσία και στις πρόβες αυτής απαγορευόταν. Μη παρεις και Apple Watch αλλα δε νομίζω να εχεις θέμα με το ρολόι. Πιο πολύ θα σκεφτόμουν το θέμα της φόρτισης παρά το αν επιτρέπεται

• Thanks 1

54 λεπτά πριν, st@kas είπε

Αυτό δεν το γνωρίζω. Ωστόσο επειδή είναι καλοκαίρι και θα έχετε τα μανίκια πάνω δεν θα το πρότεινα. 

Ανετα επιτρεπεται! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ξέρεις κάνεις αν στην ορκωμοσία επιτρέπονται οι επισκέπτες και αν μετά παίρνουν άδεια οι νεοσύλλεκτοι;

Βρήκα παλιότερα άρθρα του 2020 που τους είχαν κόψει την άδεια λόγο κοβιντ.

Επεξ/σία από *Kopanos*

38 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Καλησπέρα, ξέρεις κάνεις αν στην ορκωμοσία επιτρέπονται οι επισκέπτες και αν μετά παίρνουν άδεια οι νεοσύλλεκτοι;

Βρήκα παλιότερα άρθρα του 2020 που τους είχαν κόψει την άδεια λόγο κοβιντ.

Νοέμβριο στην περίπτωση μου (Ε' ΕΣΣΟ) υπήρχε περιορισμός στους επισκέπτες. Πιο συγκεκριμένα μέχρι 2 άτομα ανά φαντάρο. Άδεια ναι παίρνεις κανονικά 11 ημέρες η οποία ξεκινάει από την επόμενη μέρα. Δηλαδή ξαναπάς στην μονάδα 2 Δευτέρες μετά. Τελευταία που κόπηκε η άδεια της ορκωμοσίας ήταν στην Β ΕΣΣΟ του 21. 

• Thanks 1

Πέραν απο την Α.Τ. που θα έχω μαζί μου για να την παραδώσω, χρειάζεται να έχω μαζί και το δίπλωμα για κάποιον λόγο ? Διαφορετικά θα το αφήσω.. να μη το κουβαλάω τζάμπα και το χάσω κιόλας :D 

14 λεπτά πριν, IRADev είπε

Πέραν απο την Α.Τ. που θα έχω μαζί μου για να την παραδώσω, χρειάζεται να έχω μαζί και το δίπλωμα για κάποιον λόγο ? Διαφορετικά θα το αφήσω.. να μη το κουβαλάω τζάμπα και το χάσω κιόλας :D 

Απλα με διπλωμα θα πιστοποιησεις οτι εισαι οδηγος, πραγμα που δεν ειναι και απαραιτητο. Πολλοι αποφευγουν να το δηλωσουν.

• Thanks 1

Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάστηκα χθες και τα έχω βρει και πάλι σκούρα με τα γραφειοκρατικά του στρατού.

Μου λένε κάποια παιδιά εδώ ότι αφού έχω επιλέγει για το σώμα ΕΠ αλλά είμαι 6μηνης θητείας, δε θα αλλάξω σώμα, αλλά αντί να πάρω μετάθεση για ΕΠ θα πάρω για κάποια άλλη μονάδα. Εγώ αφενός δε μπορώ να καταλάβω τι εννοούν με αυτό, αφετέρου μου ακούγεται χειρότερο από το να αλλάξω απλώς σώμα. Εννοούν και καλά ότι αντί για γραφείο θα κάνω τις συνηθισμένες υπηρεσίες σε κάποιο στρατόπεδο που έχει μονάδα με ΕΠ; Γιατί αυτό δεν με πειράζει αρκεί να μη με στείλουν στη μέση του πουθενά. Αν μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει τη διαφορά "δεκτός σαν ΕΠ" και "μη δεκτός σαν ΕΠ αλλά σε κρατάνε στο ίδιο σώμα". Μήπως αυτό έχει να κάνει με το ότι δήλωσα προτίμηση για ΕΠ στην κατάταξη (εκεί που δηλώνεις ΕΛΔΥΚ και κάτι άλλα τέτοια).

Επίσης, ένα μέλος νωρίτερα σε αυτό το thread μου είπε ότι η 6μηνη θητεία πάει πακέτο με θητεία στον τόπο σου. Αυτό ισχύει; Γιατί ούτε με ενημέρωσε κάποιος ούτε μπορώ να το βρω πουθενά online. Επίσης αν ισχύει είναι κάτι που θα πρέπει να κυνηγήσω μόνος μου ή θα γίνει αυτόματα;

Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί εκ των προτέρων.

4 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε

Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάστηκα χθες και τα έχω βρει και πάλι σκούρα με τα γραφειοκρατικά του στρατού.

Μου λένε κάποια παιδιά εδώ ότι αφού έχω επιλέγει για το σώμα ΕΠ αλλά είμαι 6μηνης θητείας, δε θα αλλάξω σώμα, αλλά αντί να πάρω μετάθεση για ΕΠ θα πάρω για κάποια άλλη μονάδα. Εγώ αφενός δε μπορώ να καταλάβω τι εννοούν με αυτό, αφετέρου μου ακούγεται χειρότερο από το να αλλάξω απλώς σώμα. Εννοούν και καλά ότι αντί για γραφείο θα κάνω τις συνηθισμένες υπηρεσίες σε κάποιο στρατόπεδο που έχει μονάδα με ΕΠ; Γιατί αυτό δεν με πειράζει αρκεί να μη με στείλουν στη μέση του πουθενά. Αν μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει τη διαφορά "δεκτός σαν ΕΠ" και "μη δεκτός σαν ΕΠ αλλά σε κρατάνε στο ίδιο σώμα". Μήπως αυτό έχει να κάνει με το ότι δήλωσα προτίμηση για ΕΠ στην κατάταξη (εκεί που δηλώνεις ΕΛΔΥΚ και κάτι άλλα τέτοια).

Επίσης, ένα μέλος νωρίτερα σε αυτό το thread μου είπε ότι η 6μηνη θητεία πάει πακέτο με θητεία στον τόπο σου. Αυτό ισχύει; Γιατί ούτε με ενημέρωσε κάποιος ούτε μπορώ να το βρω πουθενά online. Επίσης αν ισχύει είναι κάτι που θα πρέπει να κυνηγήσω μόνος μου ή θα γίνει αυτόματα;

Ναι λογικα δε θα μπεις σε γραφειο ως ΕΠ. Στις υπηρεσιες σου δε θα αλλαξει τιποτα.

Το 6μηνη θητεια στον τοπο σου δε το εχω ακουσει ξανα, αν καποιος ξερει ας μας πει.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Ναι λογικα δε θα μπεις σε γραφειο ως ΕΠ. Στις υπηρεσιες σου δε θα αλλαξει τιποτα.

Το 6μηνη θητεια στον τοπο σου δε το εχω ακουσει ξανα, αν καποιος ξερει ας μας πει.

Πανεύκολο με ένα καλό βύσμα. Φιλαράκια μου 6μηνη θητεία Θεσ/νικη. 3 μήνες Άσσηρο και 3 μήνες εμβολιαστικό. Easyyyy.

Επεξ/σία από pogchamp
  • Thanks 1

54 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε

Όταν καταθέσεις τα δικαιολογητικά για την 6μηνη θητεία θα σε ενημερώσουν και αν δικαιούσαι τοποθέτηση στο τόπο διαμονής σου.

Εγώ όσους 6μηνους είχα συναντήσει έφευγαν αυτόματα , μπορεί να είχανε γονέα με αναπηρία , μπορεί να είχανε άλλα κοινωνικά/οικονομικά κριτήρια.

Πλέον υπηρετείς μπορείς να απευθύνεσαι στα γραφεία του στρατοπέδου.

Καλή θητεία.

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Πανεύκολο με ένα καλό βύσμα. Φιλαράκια μου 6μηνη θητεία Θεσ/νικη. 3 μήνες Άσσηρο και 3 μήνες εμβολιαστικό. Easyyyy.

Κατσε με ρουσφετι εννοειται, αυτο ελειπε :P

Εγω νομιζα χωρις βυσμα, απλα και μονο επειδη ειναι καποιος 6μηνος

• Thanks 1

Χωρίς βύσμα λέω και εγώ παιδιά. 

1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Θα αλλάξει όμως ως προς το που θα πάω απ' ότι μου λένε. Δηλαδή γιατί να μη μείνω ως ΕΠ σε αυτή τη μονάδα που είμαι τώρα και πάω σε "ειδική" μονάδα; Αυτό δεν κατάλαβα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...